Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
planbmokus #32 üzenetére
Idő és pénz kellet volna egy jobb befejezéshez. Mindegyikből kifogytak.
-
Xelloss
tag
Összefoglalom: Kamuzás,kamuzás,fényezés, kamuzás, new and shiny...
planbmokus: Mert a rEAper egy tetves cég aki a pénzre hajt egyedül... Aztán csodálkoznak ha válságba kerülnek...
[ Szerkesztve ]
-
Szerinten jot tett a jateknak, hogy elhagytak a hc rpg elemeket. Annyira mar nem hianyzik hogy a fos kezelofelulten nezegessem a szaz fela pancel es fegyver lehetosegeket. Jobban tettek, hogy egyszerusodott. Bar lehet, csak en lettem kazuar, bar a dragon age origins-t a mai napig jatszom, es ott nem zavar ez a rendszer. Szoval nekem bejott a masodik resz valtoztatasa, de a sztori az ott nem igazan. Nem volt egy nagy eresztes. A harmadikat meg tul epikre akartak venni es atestek azon a bizonyos lovon. Egy arany kozeputat kene talalni.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Plazmacucci #31 üzenetére
Én még ki is színezhetem, mint a kifestőt...
Nincs azzal baj, hogy új játékot akarnak a mass effect féle jövőtörténetben. Tetszik a kerettörténet, csak kezd egyre gagyibbá válni a sok fellengzős és idegesítően horrorra vagy túlméretezettre és epikusra vett karakter és történés miatt. Tudom, hogy az agymosott hülyegyerekeknek ez kell, de nekem jó volt az a kicsit sötétebb, kicsit picibb, kicsit kevésbé galaxisméretű de nagy horderejű alaptörténet ami a regényekben és az első két részben volt. Az, hogy maga a játékmenet a második részben is élvezhetetlen volt és csak a történet miatt csináltam végig más tészta... A konzolok miatt nem várhatom, hogy újra szükség lesz 6 gombnál többre az irányításhoz... csak ne csodálkozzon senki, hogy már a játékos (és nem a tv előtt szemrágógumizó) társadalom is butul
-
planbmokus
senior tag
válasz
Plazmacucci #31 üzenetére
Sosem fogom megérteni, miért csapták így le.
-
válasz
planbmokus #30 üzenetére
Mi baj az utolso 10perccel? A hulyegyerek szepen elmondja a harom opciodat
-
planbmokus
senior tag
Félek, hogy belekutyulnak a Mass Effect világba.
Imádtam az egész trilógiát, leszámítva az utolsó 10 percet. -
törölt tag
Google 100,000 Stars, pedig simán elférne egy ME MMO a galaxisban
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
MMO mi? Az kéne még.... belelehet fulladni a sok mmo-ba.
Maradjon erős single. Új történet, új karakterek, új helyszínek stb.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Lebegő, ez jó. Vannak is lebegő lények a ME-ben.
Kíváncsi vagyok. -
nanorambo
őstag
Ha nem RPG lesz (sime, nem pedig MMO) akkor nem veszem meg.
A Mass Effect 1-2-3 -at a világörökség részévé kell nyilváníttatni, aztán csináljanak valami teljesen újat! -
Mister_X
nagyúr
Grand Theft Citadel
-
MasterMark
titán
Lesz vajon valami complete edition?
-
icon
senior tag
Bakker de szívesen lennék Reaperekkel... ott aláznám a galaxis fajait, menne az "asszimilálás" ezerrel... :-P
-
wolfman
veterán
Csak azért annyira ne különbözzön, mint a Crysis 1-től a 2. 3. rész. Valahol azért kapcsolódjon az eddig történtekkel.
-
sultansmith
senior tag
uhh mass effect mmo... az ötlet jó!
-
olymind1
senior tag
Remélem valami jó kis izometrikus körökre ossztott rpg lesz
-
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
bolondember #11 üzenetére
Az XBOX-os DLC eladási lista alapján egyik DLC-jük sem teljesített túl acélosan. Persze lehet anyagilag megérte, de nem kapkodták őket, mint a cuktrot ezek alapján. A Citadel DLC változtathatott ezen, de én nem vagyok biztos benne, hogy a stratégiájukkal elégedettek lennének odaát.
Egyébként én sem vettem meg a DLC-ket, pont ezért. Mi, játékosok csak így tudunk érdemben tiltakozni ez ellen.
-
törölt tag
Mivel SWTOR totál kuka mint F2P ezért elképzelhető lenne egy ME MMO.
A világ elég nagy, hogy legyen benne mit csinálni. Vagy újabb jó MMO menne a kukába szokás szerint EA hozzáértése miatt. -
alratar
addikt
Jah teljesen más lesz!
Jokert irányítva kell majd más űrhajók ellen versenyezni!(Ezt az infót maga Casey Hudson mondta el, tegnap teniszezés közben!
Egyébként ez titok, így ne adjátok tovább!) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
de amíg minden, khmm, butuska megveszi orrba-szájba a DLC-ket, addig csak kacsintgat az EA a szopóroller felé, fel nem ül rá.
Pedig egy jó nagy pofon észhez téríthetné már őket! -
exec79
tag
Rá is férne valami változás mert a sorozat előrehaladtával a színvonal egyre csak csökkent, a 3 már olyan volt hogy nem is emlékszem belőle semmire szinte.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bolondember #8 üzenetére
EA-nek mostanában kezd visszanyalni a fagyi. BF4 bejelentését se fogadták felhőtlenül, főleg akik 25 rongyot adtak ki rá prémiummal együtt...
-
bolondember
MODERÁTOR
én Casey Hudson-nak bármit elhiszek.
Tutira. Ahogy elhittem az ME3 körüli/előtti össze előzetes ígéretet, úgy ezt is teljes mértékben elhiszem. Tutira. Bizony ám!
(az ő hazugságainak és az ME3-nak köszönhetően nem veszek már EA és/vagy Bioware játékot jó egy éve. Kíváncsi vagyok az új cuccra, de gyanítom, hogy esélyes egy újabb hasalás)
-
TESCO-Zsömle
titán
Az eddigi részek is teljesen mások voltak. A második rész köszönő viszonyban nincs az elsővel...
-
Televan74
nagyúr
Szabadon bejárható világ és nem a megszokott stílus. Ideje felkészülni, hogy MMO lesz belőle.
-
bertalanimre
tag
Teljesen más? Csak nem egy űrstratégiát csinálnak belőle?
-
.LnB
titán
Én azt hittem a 3.-al vége. Akkora volt a felháborodás... (nem vagyok ME rajongo lehet azért nem vágom mi van)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Azt a Spóra már ellőtte.
(#4) .LnB
A balhé a sokaknak nem kielégítő befejezés miatt volt, amit DLC-vel orvosoltak. Mindent lehet folytatni, csak akarni kell, főleg egy ilyen univerzumban nem lehet az összes szálat elvarrni.[ Szerkesztve ]
-
Biztos majd valami egysejtű szerepében kell körbelebegni az univerzumot. Az valóban más lenne.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Teljesen más lesz.
Nyilván majd úgy fogják beharangozni, hogy "hátrább az agarakkal, semmi érdemi változtatást nem tervezünk."
Új hozzászólás Aktív témák
gp Casey Hudson elmondása szerint a Mass Effect 4 "valami új és friss" lesz, a programot pedig a BioWare Montreal csapata fogja készíteni.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest