Új hozzászólás Aktív témák
-
byZsolt
tag
pc-re mewg se demo, se mgyar nyelv.. (jó a nyelv semmire nem jön)
Ez Itt a .....
-
Apika
addikt
Ez egy szép darab lesz...
-
maszi99
őstag
Eszméletlen gyorsan itt is van már
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Ateszzero
őstag
Szerintem azt nem veszik ki belőle, mármint a kinect hangvezérléssel csak bővítik az irányítási lehetőségeket. Legalább is nagyon remélem, mert a játékmegállítás, és parancsosztogatás , az nekem is tetszett benne.Azt mondjuk én sem értem miért nem említik hogy ezt headset-es mic-el lehet-e vagy sem .
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Es akinek van BF3 azzal mi lesz? Igergettek itt mindent, kulon prospektus volt a dobozban "Early Access Beta in January" es "Exclusive Demo". Fel is neztem multkor a hivatalos forumra es sehol semmi, emlegettek egy szamlalot is, meg account ellenorzot. Sokan fel vannak haborodva, hogy az EA es a BW nem tartja a szavat.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
tDr1v3r
veterán
Akkor ugyanazt kapjuk, mint a kiszivárgottban...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Youri
veterán
Videóban videó... Youtubeception
RTX ON
-
Milkoma
csendes tag
Várjuk sok szeretettel! De egy valamit még mindig nem értek, hogy miért kell Kinect a hangirányításhoz? Lehet kihagytam valami hírt amiben elmagyarázták, ha így van, kérek valakit hogy foglalja össze nekem.
Amúgy jónak tűnik, bár az Endwar után nem merek ilyennel játszani Emlékszem akkor az nagy újdonság volt, ezért nekem is ki kellet próbálni. Csak ezért vettem egy mikrofont 1 hét után tönkre is ment, de nem is ez volt a baj, hanem a környezetem olyan furán nézett rám , meg én is magamra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest