Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz Tibicsucsu #19 üzenetére
Reméltem is, hogy lesz ilyen ending. Nagyon várom már az ME3-at.
Pont most játszom újra egy (lehetőleg) renegade engineer csajjal. Feroson kinyírom a colonistok harmadát-felét, többit a "paragonos" gázzal hatástalanítom, erre +2 renegade, +20 paragon. Én meg: WTF?
Ha ultra bunkó vagy, akkor kapsz +2/+4 renegade-et, ha már kicsit is semleges, akkor 0, esetleg +2 paragon. Wrexet nem szívesen nyíratom ki, de lehet, hogy szükséges lesz... -
Archanon
őstag
Szent egek, hányszor fogom én ezt a sorozatot még végigvinni... Az összes lehetséges végkifejletet sajnos nehéz lesz összehoznom, annyi időt beleölni... huh. Na majd egyszer, nincs még világvége.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
maszi99
őstag
Nem hinném, hogy unatkoznánk a 3. részben, remélem felteszik az i-re a pontot rendesen
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nem vicces, mert akkor kárbamegy sok játkóra. Ha leszarod, hogy az a vége, ami akkor a fejlesztők dolgoztak hiába, ha meg ujrakezded, akkor te melóztál vele hiába egy fél végigjátszásnyit.
Renegade-Paragon: A renegade nem azt jelenti, hogy gonosz, hanem hogy nem volt gyerekszobája. Gondolj bele, az életben is nehéz valami jót önfeláldozóan tenni úgy, hogy közben bunkó, cinikus paraszt vagy!
Ez olyan, mint amikor segítesz az öreg néninek felvinni a táskáját a lépcsőn és közben szidod, hogy mifa..-nak pakolta úgy tele, de különben senki nem kért rá, hogy segíts
-
Derrewyn
senior tag
válasz WonderCSabo #18 üzenetére
Amúgy szerintem ez nem igazán nevezhető spoilernek, hiszen igen valószínű volt, hogy el lehet bukni a Reaperek ellen.
Sőt, ha közöm lenne a játék fejlesztéshez, akkor féltucat helyen el lehetne bukni, már az elejétől kezdve.
(És nem csak úgy, hogy lelőnek.)[ Szerkesztve ]
-
válasz Tibicsucsu #19 üzenetére
Na ez nekem is feltűnt, hogy a paragon pontok valahogy könnyebben összejönnek. Volt amikor nagyon fontos dolgokban nem engedett dönteni emiatt (pl. Tali vs Legion összekapásban - ámbár később lehetőségem volt visszaszerezni bizalmukat, renegade ide vagy oda, senkit nem akartam elveszteni a végső csatában).
Sent from my keyBoard
-
Tibicsucsu
aktív tag
Én 8x csináltam végig a 2. rész és mindig(!) paragon stílusban. ÉN VAGYOK A KOCKA
Most elkezdtem az elsőt női karival és probálom renegade stílusban nyomni, de valahogy gyűlnek azok a rohadt paragon pontok is. Az a baj, hogy sok mellékküldihez paragonnak kell lenni, és valahogy a pontok is jobban gyűlnek: ultra paraszt vagyok +2 renegade, kicsit jófej +8 paragon. Nem értem. -
Misály
addikt
-
Amúgy a renegade jobban tetszett, egy-két beszólás nagyon üt. De a paragon utat kicsit könnyebbnek éreztem, illetve gyanítom a harmadik részben könnyebb lesz a csata azon az oldalon.
SPOILER!
Azt viszont nem bírtam ki a második részben még paragon karakterrel sem, hogy ne vágjam szájon a riporternőt a fellegvárban, amikor ismét nyomatja a hülyeségeit.
Sent from my keyBoard
-
Derrewyn
senior tag
válasz WonderCSabo #8 üzenetére
Ha a címet elolvastad, akkor elolvastad az egészet, nem sok érdemlges van leírva ezen kívül.
-
zuzu000
őstag
Jó lesz az biztos
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, várható volt mondjuk, csak arra leszek kíváncsi hogy kapunk-e ilyenkor valami hosszabb outro-t, vagy csak olyan párt másodperces bejátszás lesz mint Arrival DLC végén, amikor hagytuk lejárni a visszaszámlálót.
Live-Die-Respawn
-
Воланд
titán
Nagyon helyes.
SPOILER
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy mindent el kell rontani ahhoz, hogy győzzenek, vagy elég egy-két főbb küldetést? Mert ha már egy fajt nem sikerül az oldalunkra állítani, akkor számomra logikus, hogy egy ekkora hadsereggel szemben nem győzhetünk.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
WonderCSabo
félisten
Hmm, inkább nem olvastam el.
-
Rexdemon
aktív tag
Pls valaki mondja,h nem csak én nyomtam végig renegade és paragon stílusban is kétszer-kétszer. ME1-ből áthozott kari vs új karakter 3:1 arányban... nem vagyok k-o-c-k-a!
PS: egyébként renegade módon is lehet jó fiúnak lenni, mert a játék vége előtt már régesrég full renegade lehetsz. Pl nekem van olyan paragonos karim, aki megtartotta a kollektoros bázist (renegade ending) és olyan badassboy, aki elpusztította (paragon befejezés)
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Neks
tag
Ez a kép durva.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az elsö részben is sikeresen vége lett a játéknak azzal, ha meghal sheperd.? Azt hogy uj karaktert kap aki nem játszott addig, azt értem en, meg hogy azert kellett kicsinalni majd ujrainditan sheperdot, hogy a kezdõknek is legyen uj karakter, de most is el fognak valami hasonlót játszani? De gáz!
-
Televan74
nagyúr
Kemény lesz a Renegade -nek összehozni a galaxis többi faját.
Nekem lehet ,hogy könnyebb lesz, én Paragon -ként játszom..Mindenbe beleugatok!!!
-
Jofi81
őstag
Mondjuk az lenne a fura, ha nem így lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest