Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz Mister_X #23 üzenetére

Dehogy mondok ellent, el is olvasod amiket írok? Sehol nem írtam, hogy nem érdekel a játék. Azt írom már ezredik alkalommal, hogy nagyon szúrja a szemem ez az indokolatlan hangcsere, és egy ilyen húzás után én nem vagyok hajlandó fizetni a játékért, ilyen egyszerű.

"Mondanád azt, hogy öt eurót hajlandó leszek fizetni steam sale-en érte és mindjárt másképp festene az egész."

Látod innen látszik, hogy egyáltalán nem érted az álláspontomat. Nem azért nem fizetek érte mert spórolni akarok. ELVből nem fizetek egy petákot sem olyan játékért, amelyben holmi sztrájk miatt inkább lecserélik a főszereplő hangját, azt a hangot, ami számomra teljesen elválaszthatatlan a karaktertől.

"Továbbá az én hallásommal nincs gond (papíron is van róla) és hasonlít a hangjuk - ez van."

Detto, és szerintem meg nem hasonlít. Akkor mi is ez, virtuális iszapbirkózás?

"konkrétan itt van a pubertás elején szenvedő verziója, míg az alapjátékban gyakorlatilag felnőtt nő (biológiailag)."

Ez a racionalizálás konkrétan csak azért nagyon gyenge, mert egyrészt csajoknál sokkal kevésbé változik az emberek hangja a pubertáskor, másrészt kb az első dolgok egyike ami változik az a hang. Ergo a pubertás elején járó Chloe-nak szinte teljesen meg kellene egyeznie a hangjának a felnőttkorival. De amúgy meg egy kb 15 éves Chloe messze nem a pubertás elején járó csaj, nézted te mostanában mikor kezdenek el érni a mai lányok?

(#25) GhanBuri Ghan

Az van, hogy rohadtul nem jellemző rám a torrent, sok év óta kb ez lesz az első. Szerinted tudat alatt (vagy akár tudatos szinten) szükségem van mondvacsinált ideologizálásra, ha még véletlenül sem rendszeres tevékenységről van szó? Mert én kötve hiszem.

Szerintem nagyon egyértelmű az okom, a pénztárcámmal tiltakozok a számomra nem tolerálható kiadó döntésekkel szemben. A többi maszlagot ti látjátok mögé.

Na mindegy, én tényleg kiszállok már ebből a beszélgetésből. Ti fizessetek csak nyugodtan, ha szerintetek teljesen oké, hogy a főszereplő hangját csak úgy lecserélik, mer' sztrájk van.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák