Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
LG V30-as teló akksija már nem igazán bírja, kb. fél nap alatt lemerül 20% alá, ezt leszámítva megfelelően működik. Jövő héten érkezik új akksi, és a csere mellett szeretnék egy teljes Factory Resetet.
Az lenne a kérdésem, hogy elég factory reset végrehajtása, vagy pedig más folyamatot is lefuttassak, mivel úgy tudom a factory reset nem töröl ki véglegesen mindent. Illetve a másik kérdés, hogy a factory resetet mikor hajtsem végre? Akksicsere előtt, vagy pedig utána? Ha jól emlékszem van egy fájl, ami az akksi állapotát tárolja, nem szeretném, ha az új akksiban is a régi akksiállapot alapján lennének a töltési idők kalulálva... -
Stehe
aktív tag
válasz RetepNyaraB #7263 üzenetére
Koszi a tippet, ezeket mar kivettem, harom ilyen szolgaltatas is volt, de igy is kikapcsol a BT magatol...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! Azt hogyan tudom beallitani, hogy a Bluetooth mindig be legyen kapcsolva? Valami miatt par ora utan mindig kikapcsol...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Telefonom kameráját szeretném minél jobban kihasználni, ennek kapcsán jött fel, hogy kipróbálnám a Gcam-ot. Erről van új tapasztalat? A fórumot végignéztem, elég megosztó, illetve ha jól látom a V30-hoz a 6.2-es verzió az utolsó, amíg más telefonokhoz 7.0 is elérhető. Továbbá jól értem, hogy éjszakai / nappali fotózáshoz külön verziót kell feltelepíteni? Szerintetek megéri feltenni?
-
Stehe
aktív tag
válasz stemplar07 #4707 üzenetére
Köszi a választ!
Audio lejátszást nem használok sehol, az újraindítás megoldotta, most jónak tűnik, de azért a bugtól félek, mert gyakorlatilag ellehetetleníti a hívásfogadást, plána ha véletlenszerűen jelentkezik.
Töltés esetén én mindig este teszem töltőre, rajta lóg egészen reggelig, akkor veszem le, rövidebb töltési ciklusokat én sem szeretem. Igazából a gyorstöltés funkciót is kikapcsolnám, de úgy láttam erre nincs lehetőség...
-
Stehe
aktív tag
Sizasztok!
Kb. egy hete használom a telefont, meg vagyok vele elégedve, illetve külsőre is nagyon szép, viszont az alábbi 3 dologgal nem nagyon tudok megbarátkozni:
- Amennyiben bejövő hívásom van, akkor nem rezeg, nincs hangja. A beállításokban többször ellenőriztem, a hangerő fent van, de hívás közben néma. Hangja van a telefonnak, videok is szólnak rajta. Itt előző kommentben írtátok, hogy az Android 8.0.0-s verzió ezt megoldotta. Nálam is ez van feltelepítve, de nincs változás...
- Tesztek alapján a kategóriájában ez a készülék rendelkezett legjobb üzemidővel, viszont nálam átlagos használat mellett (napi kb. fél óra - óra internet, 20-30 perc telefon) nap végére (kb. 10 óra alatt) lemegy 30%-ra...
- Otthont beállítottam megbízható helynek azzal a céllal, hogy otthon ne kérje a billentyűzár feloldást. Ez az esetek 50%-ában működik, egyéb esetekben hiába vagyok otthon, egyszerűen a PIN kódot / ujjlenyomatot mindig be kell adni... Viszont ha éppen jól működik, akkor jó a funkció, mert elég koppintani és beenged...
Nektek van ötletetek a fentiek kezelésére?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Egy LG v30-assal szemezek, a fórum, illetve a tesztek alapján nagyon szimpatikus készülék. Viszont mielőtt megvenném, lenne két kérdésem, amiben nem vagyok biztos, remélem ti tudtok segíteni a megválaszolásában:
- Ezen teszt alapján az itthon kapható készülékek nem rendelkeznek vezetéknélküli töltés funkcióval. Ez igaz? Mert a PH-s teszt ezt nem említi...
- Problémának írja a PH-s teszt a nagyobb betekintési szög esetén a kékes kijelzőt. Ez engem nem zavarna, mivel 90%-ban szemből nézem a telefont, de pl. Waze használatakor a telefont a pohártartóba teszem, ebben az esetben kb. 45 fokos szögben látszik a kijelző... Ilyen esetben látszódik rendesen a navi?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest