Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
válasz MaxxDamage #6978 üzenetére
Sima V30: én feltettem december közepén kb., azóta nyüstölöm. Jó . Ugyanúgy megvannak a fekete témák, stb.
Kicsit szokni kell, hogy mi hol van (pl. galéria picit más). Lusta voltam és én nem reseteltem.. kettő frissítést is feltett egymás után, a vége a V31a lett nekem (secu: Nov 1).
Akkuidő tényleg ugyanolyan mint Oreo-n, szóval jó. Nekem volt, hogy picit beszaggatott app váltásnál, galéria nézegetésnél, ez picit zavart. Én bekapcsoltam a force gpu rendering-et (developer options) és most vagy azért szűnt meg, vagy azért mert 'belaktam' és helyükre kerültek a cache-ek, de azóta ez a jelenség megszűnt nekem.Összességében én örülök, hogy feltettem. Nem gondoltam 1 percre sem, hogy vissza kellene lépjek Oreo-ra.
Úgyhogy szerintem bátran[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest