- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
Köszi a linket. Szerencsétlen Balrogot hányszor szurkálja meg Gandalf? Mintha csak a Trainspottingot nézném. A grafika egyébként nagyon rendben lesz, van pár kósza screenshot is a neten. Azt híresztelik, hogy a játék októberben jön.
(#10) Plazmacucci: A LEGO Creator játékokban az adott szettek építőelemeiből tudsz építkezni, meg használhatod bizonyos funkcióikat. A Legolandben komplett épületeket kell felhúzni és várost összehozni belőlük. Azt hiszem még a Rock Raidersben lehetett építeni teljes épületeket.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
-
félisten
-
HardRic
addikt
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Minecraft
-
félisten
-
Dagidög
senior tag
válasz Plazmacucci #8 üzenetére
Nekem valamiért sosem sikerült megoldanom az egy gépen való játékot.
Valóban ugyanarra az alapra épülnek, csak a körítés más: a figurák, a történet, a pályák, a képességek. Nekem nagyon szórakoztató tud lenni akármelyik, ha leülök kisöcsémmel játszani.
-
félisten
-
Dagidög
senior tag
válasz Plazmacucci #6 üzenetére
Szerintem a PC-s játékokat szépen igényesen megalkotják, az hogy a dobozos LEGO-ban már egyre kevesebb a saját ötlet, az valóban más. Ha csak a PC-s játékokat nézed, ott meg szerintem pont fordított a tendencia a hagyományos játékokhoz képest, a régiek felejthetőek voltak az Alpha Teamet és a Racerst leszámítva, az újak viszont nagyon jók.
-
félisten
mennyivel jobb volt a lego amikor még saját kútfőből dolgoztak. Nem kell herripotter meg spiderman meg sztárvársz legó. Annyira fantáziátlan. A gyerekek szét sem szedik, kirakják a polcra. Mennyivel jobb volt a 12-15 évvel ezelőtti felhozatal Szégyen. Tudom ne nézzem ha nem tetszik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
dahneey
tag
vááááá rohadtjónak tűnik a szövegek egy részét szerintem közvetlen a filmből szedték, így még jobb
-
WonderCSabo
félisten
Háát ez fura. Mondják az überkomoly szöveget és közben a legó figurák grimaszolnak.
-
HardRic
addikt
Nem érdekel semmi, nekem ez KELL. Kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CIS - Comodo Internet Security
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest