Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
Szerintem a kollégának (nekem) nem kellett értenie miért nem foglalkoztok a nyugati multik állami támogatásával inkább, mert nem erről volt szó. Próbáltam egy állítást (Huawei másol) árnyalni azzal, hogy célozgattam a K+F re fordított összeg méretére. válaszul megkaptam, hogy ez nem nagy szám, mert a kínai állam pénzeli a céget. Oké akkor nem nagy szám, de:
Idézett komment:
Persze megértelek ez az "állami pénzelés" tényleg szemétség. Remélem a Microsoft nem azért lett az ötödik mert eladta a hadseregnek pl. a Hololenst és az Alphabet az első, mert szintén fejleszt, fejlesztett(Maven 2019-ig) a hadseregnek. A hadsereg mögött a világ egyik legnagyobb országával. Idézet vége.Ha a Huawei a 4. mert Kína pénzeli és a Microsoft az 5. mert a USA pénzeli, akkor a tőzsde megemlítése a téma kapcsán irreleváns, de legalábbis nem kapcsolódott közvetlenül a beszélgetés menetéhez mert az alap tézist nem cáfolta meg.
A válaszom (talán nem elég egyértelműen de) továbbra is arra vonatkozott, hogy a Huawei fejlesztéseit elbagatellizáljuk, mert arra a feltételezésre alapszik, hogy az állam besegít, míg más érdemeinél esetleg nem probléma ha az állam besegít. Én értem ,hogy az egyik átlátható a másik pedig nem és ez szerintem sem jó így. De pont erről van szó még mindig, az egyikről tudjuk a másikról pedig (mi halandók) sejtjük, de tényként kezeljük.Bocs ha kicsit katyvasz lett ,de sokszor átírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nemzetközi helyzet ellenére a Huawei kitűnő évet zárt, a kialakult szituáció viszont tovább fokozódhat.
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Külpolitika
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.02. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest