Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz Plazmacucci #15 üzenetére
R.A. Salvatore és Forgotten Realms..
Na ezekkel nem egy kategória a Skyrim...
Az sem több semelyik hekkenszlessnél. Pláne a konzol védjegyekkel(irányítás, menü, stb stb).
Félreértés ne essék, jó játék a skyrim, az obliviont is imádtam és persze legjobb mindközül a morrowind, de egy forgotten realms-hez képest csak egy harmadrangú akció mindhárom.Szerk.:Haha, check-oltam a dátumokat, fail...
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
infectedmann
őstag
A történet jó lesz, de a kivitelezésre már nem fogadnék.
-
Dr. Akula
félisten
Az egyedüli ami ebből felkeltette az érdeklődésemet, az Salvatore. A grafika az nem nagy szám, bár messziről annyira nem gáz. Esélyt azt kap.
Bár legszívesebben egy Riftwar játékot látnék inkább, mondjuk Betrayal at Krondor Reloaded.
[ Szerkesztve ]
-
rinbanbo
tag
nekem tetszik crisis 2 meg black ops meg legnehezebb szinten is könnyű már
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
Rebell
senior tag
És mi lesz itt a célplatform? vagy multiplatform lesz?
ezek az MMO-s beütések nem tetszenek, de kitudja, 2012-ig még sok minden megtörténhet. -
L3zl13
nagyúr
Egyedül az eredeti Sötét elf trilógiát tartom tőle maradandó alkotásnak.
A Jeges szelek völgye (Kristály szilánk/Ezüst erek...) trilógia is nagyon szórakoztató volt, de ezen kívül amiket olvastam tőle azok épp csak megütötték az olvashatóság szintjét.Aki hülye, haljon meg!
-
XuChi
addikt
A játék nagyon várós. Tetszik.
A harcrendszere, mágiák, fegyverek, meg úgy az egész nekem enyhe fable utánérzést kelt. Ami számomra csak jó
-
Rexdemon
aktív tag
válasz CriticalHit #20 üzenetére
Azért az öreg Slavatore írt ám hihetetlenul bárgyú fantasy könyveket is (kb az általa megírt regények 80%-a minimum pl) :d
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Apone33
őstag
A videó alapján nekem tetszik, de majd kiderül, hogy milyen lesz. Igaz sok olyan játék volt ami a videó alapján tetszett és amikor megjelent, és kipróbáltam akkor nagyot csalódtam benne.
Play Hard!!!
-
L_ajos
őstag
Na végre Valami, ami felkelti az érdeklődésemet. Várós már most
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Hatvan9
senior tag
Meglátjuk mi lesz, remélem valami ütős RPG lesz.
-
CriticalHit
őstag
engem a DA2-re emlékeztet, fúj, de azért Salvatore miatt reménykedem
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Huma
addikt
Csilivili és elnagyolt a grafika. Legalábbis a lényeké, karaktereké, varázslatoké.
Ez a nézet sem jelent túl sok jót, de lehet választható/állítható lesz.Én inkább maradok a witcher 2-nél asszem.
Ha valami csoda folytán mégis jó RPG lesz akkor majd benevezek esetleg rá bár ez a stílusú grafika hidegrázást vált ki belőlem.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
L3zl13
nagyúr
Wazz! Jól hallom, hogy Canderous a narrátor?
Aki hülye, haljon meg!
-
Geller72
veterán
Kár, hogy nem lehet "hát"-tal mondatot kezdeni. (Tudom, a "kár" szóval sem illik..).
Mert, ha lehetne, akkor azt mondanám:
"-Hát, bazzeg...nem is tom"..: -
sz4blya
tag
EA féle RPG-ből nem kérünk
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
félisten
-
waithEard
őstag
A grafika egyenlőre nem állejtős, és félek, hogy ez is egy lebutított rpg lesz, alá XBOX....
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Vistaboy
veterán
Azért egy szerepjátéknál a történet sokat számít, és amennyiben valóban megvalósítják azt benne, hogy karakterosztályonként és fajonként eltérő sztorit élhessek át a játékban, akkor nem várok el Skyrim szintű grafikát, hanem simán elfogadom azt, amit eddig látok a képeken.
A Skyrimet csak azért hoztam fel példának, mert az eddigi infók alapján 2012. őszén lesz a Kingdoms of Amalur megjelenése, viszont addig magával a Skyrimmel is el lehet majd játszani, így nem érezzük távolinak azt az időpontot. Nem minősítettem én semmit.
Akinek pedig R.A. Salvatore és a Forgotten Realms nevek nem mondanak semmit, az végképp ne kritizálja a játékot pusztán csak a grafikája alapján, és főleg ne a Crysis 2-t tessék felhozni ellenvetésként, amit pár óra alatt kijátszol, utána ugyanazt kell végigvinned addig, amíg meg nem unod. Itt azonban minden végigjátszás más és más lesz, ha bejön, amit ígérnek.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
félisten
-
GeryFlash
veterán
detto... ennyi erővel mekkora nagy cucc az, hogyha a sztorit mondjuk a serious sam történetírúja csinálja, miközben az audiot a supermario zeneszerzője xD
A grafika gagyi, nem sokkal veri a wowot pedig ugye 7évvel később jön ki... khmkhmkhm...Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Rexdemon
aktív tag
Én abban reménykedem,h valami olyan RPG fog kijönni, amiben nem ügyességi játékhoz hasonlatos irányítással megy a harc, hanem a jó öreg "fejlesztem-beállítom-kattintok-megállítom-és újra" metódus szerint fog működni.
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Meridian
senior tag
Sztem is hack 'n' slash lesz ez a játék, és konzolos átirat... így a játék nem fog másból állni mint mész (szaladsz) előre és tang-taang-tang-zimmm-shliish-zum-tang-tang-taaang-tang-tang! lesz az egész, és 5 perc alatt bele lehet unni a hiábavalóan szép grafika ellenére...
-
julius666
addikt
Hát ez elég gagyin néz ki :/
Nem is csak a gyenge graf miatt, hanem az ócska b-katos MMORPG-s design ami nagyon rossz.Amúgy nem is értem ez a Ken Rolston gyerek miért számít akkora arcnak, a Morrowind és Oblivion desing szempontjából egyáltalán nem volt olyan korszakalkotó. Sőt, helyenként meglehetősen gyengének is éreztem (pl Imperial city borzasztó rosszul nézett ki szvsz). Ez persze nem azt jelenti hogy a látvány ne lett volna impozáns mielőtt valaki belém köt, a természet pl. gyönyörűen volt megcsinálva, csak az ugye nem a designer érdeme.
Mindamellett ez eddig egy sima hack 'n' slash.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezzel a sok színes fényeffekttel megkapta a koreai mmorpg-k hangulatát... Gagyika. Skyrim meg szanaszét fogja alázni valszeg a most és majdan megjelenő rpg-k nagy részét.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Hiftu
senior tag
Most tényleg a Skyrim-et állítottátok be a hiánypotló szerepbe?
Ez kb olyan, mintha megjelenne super mario hiperjump-up-down.. De amig vártok rá, addig elüthetitek az időt a Crysis 2-vel,a Black Ops-szal vagy a Mass Effect 3-mal...
Hihetetlenek vagytok...Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
sirzollee
tag
Kíváncsian várjuk
-
GoldenJ
tag
Ez a trailer alapján sima hack'n'slash. Hol itt az RPG?
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
CSiPet2
tag
Ez a trailer egyáltalán nem néz ki rosszul. Még akár igen király game is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest