Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
nem az volt hogy megfogták a ps2-es verziót és átdobták egy blueray-re és elinduljon ps3-on!!
kapott 720p felbontát (ami amúgy alap ha már ps3 )
meg egy kis grafikai felújítás is volt vele!
meg raktak bele trófeákat(jó mondjuk az tényleg nem jár fáradsággal )
amúgy állítólag a GOW3 grafika szebb lesz mint a demóba[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz kételkedem #6 üzenetére
Miért kételkedsz a fejlesztő fiukban?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
bwoay
nagyúr
válasz kételkedem #6 üzenetére
tök mindegy, mi van nekik hátra, ha összehozzák márciusra nekem csak az a problémám, hogy a legutóbbi epizód bármekkora siker is volt PSP-n, számomra nem hozta azt az igazi God of War minőséget, és nem a hordozható gép korlátai miatt, hanem azért, mert látni véltem némi törekvést a fejlesztők részéről (részirül ) a játékmenet egyszerűbbé tételére. szóval ott egy kicsit lecsúszott a színvonal. szeretném hinni, hogy a III rész majd helyrerak(ja). de ahhoz azt kell, hogy ne csupán egy next-gen résszel álljanak elő, ami annyiban különbözik az eddigiektől, hogy PS3-on fut. nem várok semmi egetrengetőt, meg nem is vagyok az a fanyalgó típus, de könyörgöm: PS2-n azért volt igazi esemény a játék megjelenése, mert olyat hoztak ki a masinából, ami szinte túlmutatott annak képességein.
fixálták a kameranézeteket, hogy az így felszabadult teljesítményt az adott nézet kidolgozására fordíthassák. Ott kötöttségek voltak, amik korlátot szabtak a fejlesztésnek, most ez nincs, de maradt a sínen mozgó kamera. OK, ez már a játékmenet része, fura is lenne, ha körbe tudnék nézni, de akkor cserébe legyen olyan a látvány, hogy az ember lélegzete eláll, hiszen ott a kraft. Ez viszont egyelőre HS szint, az meg kb launch title.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
kételkedem
addikt
-
jookomak
őstag
azért becsülettel melóztak vele, persze a történetet nem kellett kitalálni, meg a dizájnt se, ellenben jól sikerült a felújítás. nem sokkal csúnyább, mint néhány mai next-gen játék.
de egyetértek azzal a véleményeddel, hogy jobban megéri így a sony-nak, mintha ps2 kompatibilitást csinálnának minden ps3 géphez.
nekem nem volt ps2-m, de ezt a játékot mindig is végig akartam vinni, így kapóra jött, hogy kiadták. -
Prof01
veterán
Azért jó ötlet volt ez a GoW Collection a 3. rész megjelenése előtt. Gondolom nem kevés pénzt hozott, fáradtság nélkül...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
bwoay
nagyúr
hááát, a demo egyáltalán nem "amazing", gyakorlatilag a kötelezőt hozza, semmi többet
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
blazsey2
senior tag
Csak már a gépemben lehetne a lemez,mennék is táppénzre egy ideig
PSN ID:blazseydr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest