Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Egy ideig használtam pár defensive modot de akkor meg keveseltem a DPS-t azt inkább visszaraktam azokat.
Asszem talán csak 1 defensive modom van per pill amikor növeli a + defet/resistet ha 'célzás' közben lövöd le az ellent.Így most legalább megvan az, hogy életben tudok maradni ha elég sok a DPS meg fent van majdnem végig a Blighted Rounds.
Majd azért kíváncsi leszek új klasszokra DLC-be, 1 alt karit azért szeretnék csinálni ami nem ennyire papír.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Van 1 ilyen Mod, hogy Toxic Lead ami Toxic/Blight alatt megolt ellenségek után 40% töltényt vissza tölt a tárba a per pill használt fegyverbe.
Ez persze jobban működik fegyverekbe amikbe alapból sok töltény megy a tárba mert ugye arra skálázza.
Nekem per pill 2 fegyveren van 83 meg 150/tár és a 150-en szinte soha nem megy le a Blighted rounds ha csak nem balfaszkodok.Erre jó ez a full DPS build mert mire kifogynék a Blight Round tárból már kb mindenki halott vagy engem vágnak le mert nem figyeltem. 'jó azért Eye of the Storm elég macera az ugráló mini bossok miatt'
-
Daelion
őstag
Hát most így ez miatt én is mentem 1-2 Riftet.
Én egy Trickster-en gondolkoztam mint alt kari.Nekem Techno elég glass cannon builden van, lebont mindent de ha elkapnak vagy nem tudok lőni ellenre akkor baj van. 'DMG alapú élet töltés ugye..'
Ha esetleg kell Techno segítség vagy úgy akármi nyugodtan írhatsz.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Pedig pont ezen könnyítettek 2021 novemberi udpate-ben.
Én is kb ~90 órát raktam játékba sztorival együtt 1 karival minden mellék küldetéssel egy Technomancer-el.
Persze kellett farmolni end game szinten de hát uh ez egy ilyen játék, mégis meglett ennyi idő alatt T15 solo Borealis szetben meg Pestilence skill ág + Blighted Arrow/Cryo DPS buildel.Gond az, hogy sokan bepróbálták megjelenéskor és arra a verzióra alapozva temetik a játékot pedig már sokkal vállalhatóbb. 'persze ki mit vár a játéktól de amit én akartam az kiszolgálja'
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Retro pakk
- Nintendo Gameboy Advance GBA játék Barbie as the Princess and the Pauper
- Hibátlan állapotú, keveset használt Xbox Series X eladó
- Playstation 5 lemezes (CFI-1116A) + 1 kontroller PS5
- Playstation 5 Slim Digital + Fortnite(1TB) 21 hónap garancia (PS5)
- PS4 Fat 500 GB Konzol (Horizon Zero Dawn + 2 kontroller)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest