Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborKt
csendes tag
Konzolon tolja mèg valaki?
-
Skillerz
aktív tag
Hello! Nektek is valami baromi lassan szedi le a játékot? :S 30 megás a netem....de egyszerüen 2%-on ként befagy a letöltés és ezt írja ki:" Unable to contact reliable source " majd pár perc mulva megint elkezd letölteni...majd megint leáll...és ezt írja:S 3 órája megy 25%...vicc. Másnak is fenn áll ez a probléma?:S
[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
nepszter1
addikt
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Volt itt szó arról, hogy ha valaki megveszi a játékot, akkor automatikusan Veteran rangba kerül. Ezzel kapcsolatban azt kérdezném, hogy meghagyják később is ezt a lehetőséget? Tehát fogok tudni venni mondjuk kora ősszel (akár dobozos) játékot? Lehet erről tudni valamit? Köszi -
-
törölt tag
Nagyon kevés MMO lépi meg a havidíj (ami már szerintem csak egy lehúzás) dolog után a B2P lehetőséget.
The Secret World-nek is jobbat tett mint egy F2P modell. -
Xelloss
tag
Bocsi nem szerkesztője=olvasója és TERA player.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Xelloss
tag
Azért nem teljesen. Aion Korea nagyon is szépen tartja magát és fogja még sokáig remélem.
Szergely83: Nagyon is logikus ha megnézed. Nagyon sok free to play meg buy to play mmo van ,hosszú távon nem volt tarható a ptp rend. Bár én sejtem a terjeszkedés vágyát is a háttérben ha már Koreában elbuktak.
Nyugaton mi is van FTP(Aion (rossz =eu és jobbacska=Na minőségben),SWTOR (bár ez nem rivális szerintem) ,meg a hírek a Wow extended trialjáról stb.. ) riválisok meg Buy to play pl Gw2.. Egyszerű a taktika.Bár TERA EU és AION EU rendszerében az accok terén én nagyon nagy hasonlóságot látok. Ha ugyanaz lesz ,mint az EU AION gameforge féle rendszerével akkor nem fogtok több embert behúzni.
Tudom ,hogy a Variance TERA szerkesztője vagy, nem is akarok vitatkozni veled. Meglátjuk mi lesz. A végén még lehet megnézem milyen is.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
vinibali
őstag
nincs már egy kicsikét sok ilyen játék?
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Wolverine
félisten
válasz daredar562 #20 üzenetére
A dobozos verzió megvásárlás automatikusan a "középső" kategóriába tesz be.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
daredar562
tag
sziasztok, am lenne egy kérdésem.... aki mondjuk februárban vagy márciusban vásárol egy tera onlin e gamet, az kap valami rangot? veteran-t vagy ilyesmit ?
Asrock B450 Steel Legend - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Kingston HyperX
-
HS 2142
őstag
Én a nosztalgiafaktor miatt, hiába no, régen minden jobbvót. Amúgy ez nem csak a GW2 megjelenésének köszönhető, az outpostokon se kószálnak többen maréknyi embernél és Spamadam se szolgál már rá a nevére elég rég óta.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
CactuS
Arcképgyáros
Jogos, pontosítok: 2012 aug. végéig jól megvolt a GW1 is, de azért a 2. rész indulásával szerintem már csak a nagyon-nagyon fanatikusok maradtak az 1. részben. (illetve akik még ki akarják maxolni a HoMot). Igazából én is csak 1-2x léptem be egy rövid időre a GW2 start óta, akkor is csak a megmaradt cuccokat adtam át cimbiknek
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
HS 2142
őstag
Hát azért megnézném, hogy egy Allaince Battlere mikor jön össze az ember, ha épp nincs hozzá valami hétvégi event. (Ráadásul ez az amerikai districtre vonatkozik, az európairól inkább nem is beszélnék.)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #57919488 #14 üzenetére
Kár ebbe belekötni. (Inkább abba lehetne, hogy a GW1 CMORPG volt, nem MMORPG...) Miért ne lenne az? Nem havidíjas, micro payment van benne (ahogy az összes F2P játékban), annyi különbséggel, hogy itt meg kell venni a játékot. Utána havidíj mentes, tehát F2P. Elkezdhetünk belemenni az összes változata, hogy p2w p2p, b2p stb, de szvsz felesleges az összes létező rövidítést felhozni. (pl az mmorpg.com is freenek jelöli mindkét GWt, retail jelzéssel)...
A "köszöni megvan" szófordulat pedig kétlem, hogy a Ph!n alakult volna ki...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Szergely83 #10 üzenetére
Ez sajnos idehaza hatványozottan jellemző. Az emberek a F2P modellt bukásnak élik meg, pedig elég csak megnézni a GW1-et és GW2őt. GW1 ~egyidős a Wowval 3 kieget megélt, s köszöni még most is megvan.
Mondjuk szvsz ennek köze lehet ahhoz, hogy az MMOk után érdeklődők előbb utóbb belefutnak a wow-os FS!be, ott pedig fennhangon hirdetik, hogy a F2P-re váltás egy játék halála.
Személy szerint, ha nem GW2őznék, akkor biztos megnézném, hogy mivé érett ennyi idő alatt a játék.
-
Kasya
nagyúr
válasz Szergely83 #10 üzenetére
Igen, igen,,,tudom. Maga a f2p modellel semmi bajom, jomagam epp a gw2 miatt nem vagtam mar bele, illetve az Aion ingyenessege meg tudott kis oromot hozni. Viszont a server merge es a f2p-re allas kicsit olyan hirt kelt a laikus szamara, hogy valami gond van a jatekban (meg akkor is, ha ez nem feltetlen igaz).
A jovojet meglatjuk... Mindenestre kivanom hogy legyen viragzo, es Menorel (es a csapat) munkaja ne fejezodjon ugy be, mint anno Aionban. -
Szergely83
tag
Sokan jönnek azzal, hogy haldoklik a játék, ezért kell f2p-re váltani, ami egyenes út a kukába, közben egészen más rejlik a háttérben... Koreában nemrég jelentették be a teljes f2p modell bevezetését (ott egészen pontosan a mai naptól ingyenes a játék), mivel náluk valóban nem állt jól a szénájuk, ez szükséges lépés volt. Rá pár héttel pedig egy időben jelentette be az ingyenességet az amerikai és európai kiadó is, teljesen hasonló üzleti modellt felvázolva, ezt egy nagyobb content patch-csel megspékelve. Mindezt két hónappal a server merge után, teljesen egészséges server populációkkal. A nyugati régiókban a f2p ilyen szempontból nem tűnik logikus lépésnek, hiszen a szerverek teltek, patch érkezőben, ami a 3v3 tartalomnak köszönhetően sok régi játékost hozhat vissza... Sokkal valószínűbb, hogy a koreai fejlesztő nyomására történt a korai váltás f2p-re, illetve, hogy ez már jó ideje tervbe volt véve az összes régióban...
És hogy mi lesz a játék jövője? Bukás még egész biztos nem, rengeteg dolog van tervbe véve, amit a soron következő (nem a februári) nem hivatalos néven "The Alliance" patch is megerősíti, mely alapjaiban reformálja meg a játékot (jelenlegi politikai rendszer teljes felújítása, szövetség rendszer, ostromok, 20 fős raid instance-ok stb.)
Erre érdemes nézelődni: http://tera.variance.hu/?s=alliance[ Szerkesztve ]
-
Szergely83
tag
Hey, I just met you,
and this is crazy,
haven't you heard of PvE servers?
cuz they are made for you "baby"Komolyra fordítva a szót, miért nem mész PvE szerverre akkor? PK kivételével minden van ott is: duel, DM, GvG, BG... oh és btw, az ingyenessé válással patchelik is a játékot, bekerül a 3v3 aréna is, ami igazi felüdülés lesz a 15v15 mellett...
Amúgy PvP szerveren sem gond a fejlődés, bár valóban megesik, hogy fejlődés közben egyhitel egy "vicces kedvű" high lvl, de aki PvP szerveren kezd, annak számolnia kell ezzel is, másrészt pedig legtöbb helyen van channel váltási lehetőség, PK-sok meg szinte kivétel nélkül az elsőn vannak... és érdekes módon a gankelt játékos azért is az egyes channelt választja, mikor újra és újra leölik, aztán megy a sírás a gondolkodás helyett
-
Raysen623
addikt
Sajnos azt kell mondanom, csak idő kérdése volt.....induláskor megvettem, nekiestünk de nem kapott el a láz egy idő után. Kicsit késöbb már jöttek a rossz hírek a hiányosságokról....jó hogy időben tettem le. Részemről nincs valószínűsége a visszatérésnek a PVP megoldása miatt: egy gombnyomás és lehet bökdösni mindenkit, ezzel huzamosan akadályozva a szintezést.....idgegesítő volt számomra...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Televan74
nagyúr
Európában érdemes lesz megvenni a játékot.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Szergely83
tag
Amíg csak kozmetikai itemek kaphatók és nincs pay2win, addig teljesen jó. És remélhetőleg lesz annyi sütnivalójuk, hogy új szervereket lőnek fel, ugyanis a merge óta nincs gond a létszámmal, egy nagyobb újonnan érkezett játékostömeget viszont nem biztos, hogy zökkenőmentesen vennének...
-
Mister_X
nagyúr
Hát, ez nem tartott sokáig Na legalább még több ingyenes MMO lesz a piacon és itt nem is vészesek a megkötések.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Van egy pici kavarodás a rangokban
NA változat : Standard (ingyenes), Founder (az eddigi előfizetők akik nem szeretnének tovább fizetni), Elite (fizetős prémium tagság)
EU változat : Free (ingyenes), Veteran (az eddigi előfizetők akik nem szeretnének tovább fizetni), Tera Club (fizetős prémium tagság)
Lényegében 3 rang van, csak változó névvel a kiadók miatt.
-
Bull1
aktív tag
Jó hír.
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest