- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Köszönöm, így elfogadhatóbb, habár, mivel játék, talán annyira nem fontos a körítés, szóval lehet, hogy túlreagáltam.
Igazából Dark Souls-fan ph-s kolléga ajánlotta nekem, mert valami ahhoz hasonlót kerestem, csak sci-fi környezetben.
De gondolom, egy ilyen játék sava-borsát a harcrendszer, fejlődés, miegymás adja meg, szóval, lehet ki kellene próbálni.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Spoiler alert!
Néztem róla videót. Hát elég érdekes, hogy egy hi-tech sci-fi világban ilyen buzogányszerű űrhajóalkatrészekkel kell ütlegelni repülő robotokat, akik lézerrel lőnek, meg ilyen kör alakú elektromos kisüléseket bocsájtanak ki magukból. Többen írták azt is, hogy elég nehéz és cumizós a játék.
Mindez egy ds-ben nekem még valamiért oké, meg ott van ugye kard és varázslat.
De itt.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz Seangaijin #7 üzenetére
Tényleg olyan mint a Dark Souls csak sci-fiben?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest