-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Custom rommal nem akarok molyolni, parom kiadna igy ha gyarin nem mukodik, akkor felejtos. Vegulis neki amugy sem volt szuksege erre a funkciora. De koszi a valaszt.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Telekomnal bekapcsoltak a VoLTE funkciot, viszont a keszuleken nem aktivalodott. Xiaomi Mi A1-gyel nem volt nehez dolgom, mminden flottul ment, de itt nem. HD hangot sem talalok a beallitasoknal.
Tudnak segiteni? Gyari telekomos, legfrissebb fw.
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #24743 üzenetére
Tegnap sikeresen feladtuk postapontról a készüléket a szervízbe a leírtak szerint. Viszont ma reggel írt a párom, és aggódni kezdett, mert egy neten talált tájékoztatón kiemelik, hogy a számlák és a garanciajegyet is mellékelni kell a hibaleíró adatlappal együtt. Na most mi a MédiaMarkt-os számlát és az adatlapot tettük a csomagba, a garanciajegyet nem... talán már meg sincsen.
Mekkora gond ez? Féltelezem, hogy egy számla bizonyító erejű, és elfogadják.
Érdekes, hogy ezen az oldalon VAGY, egy másik tájékoztató oldalon ÉS-sel van elválasztva a garijegy és számla.
Esetleg valaki már garanciáztatott ennél a szervíz központnál?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Milyen szamot kell hivni, ha 2 eves garancian belul a mediamarktban vasarolt P9 akkumulatora halalan van? Mi a menete a postazasnak? Valaki szervizeltette mar igy a keszuleket? Mennyi idot vesz igenybe?
-
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy párom P9 akkumulátora kezd elhalálozni. A kérdésem az, hogy mennyi bonyoult házilag akkut cserélni? Milyen eszközökre van szükség, hogy sérülés nélkül szétszedhessem?
Segítséget szívesen fogadok.
-
bexinho23
őstag
Hasonlót már én is néztem Aliexpress-en, bár a döntés nem rajtam fog múlni. Férfiként kedvelem, ha nagyon vékony, és lehetőleg fekete a tok a telefonnal együtt. Ilyen felállásban használok jelenleg egy Mi A1-et fekete nillkin frosted tokkal
Mennyire csúszós az általad linkelt tok? Ránézésre nem tűnik túl megragadhatóbbnak, mint maga a telefon.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Ti milyen tokot használtok a P9-re? Nillkin Frosted-et kerestem fehér színűben, de még a gyártó oldalán sem lehet kapni. Mivel barátnőmé a fehér P9, így a színre kifejezetten érzékeny.
Tudtok esetleg ajánlani olyan oldalt, ahol még lehet kapni ebből a típusból? Esetleg hasonló kaliberű, kinézetű, színű tokot is linkelhettek, írhattok.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék rendelni üvegfóliát. Jelenleg egy aliról rendelt, a teljes képernyő talán 70%-át ha takarja (szinte a közepén csücsül csak). Ennek ellenére tökéletesen helyt állt egy tört betonra zuhanás során. Bár egy szilikon védőtok is volt rajta, így az is tompított az esésen.
Viszont szeretne párom most egy teljes képernyős védőt, mivel esztétikailag és használat során sem a legjobb a jelenlegi.
Tudtok tanácsot, ötletet adni, hogy hol, honnan (akár külföld, akár belföld) érdemes rendelni akár teljes képernyőt lefedő üvegfóliát? Ti milyet használtok, milyen vált be?
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Ki milyen üveg"fóliát" használ? Korábban rendeltünk egyet Ebay-ről, de a képernyő talán 80%-át fedi le. Látványosan kisebb méret. Gondolom az ívelt szélek miatt ilyen pici. Esetleg van teljes képernyőt lefedő típus, ami nem levegős a széleinél? Bármilyen megoldás érdekel.
-
bexinho23
őstag
válasz bluemirage #17925 üzenetére
Oh, már értem. Köszi, erre nem gondoltam.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Ebayen szeretnék Huawei P9-re üvegfóliát venni, de amit legutóbb vettem, az botrányosan kicsi volt (talán a képernyő 80%-át ha takarta. Tudtok olyan linket, vagy oldalt megosztani, ahonnan lehet normális, teljes képernyőt betakaró üvegfóliát rendelni?
Mindenesetre nekem már az nagyon furcsa volt, hogy a P9-et ugyanilyen kis felületet lefedő gyári fóliával adták a Telekomnál. Tudjátok, hogy miért van ez? A P8-at teljes képernyős fóliával vettem ugyanitt még 2015-ben.
-
bexinho23
őstag
válasz Septum15 #14854 üzenetére
Értem. Köszi az infot, még nem teszteltük nagyon az ujjlenyomat olvasó használatát. Ezek szerint kikapcsolt képernyőnél ébresztésként is funkcionál az ujjlenyomat olvasó, nem csak a helyi kód megkerülését segíti. Így viszont valóban nincs jelentősége a duplakoppos ébresztésnek.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Páromnak tegnap jött meg a P9 készüléke. Nekem még P8 van. Imádom. Viszont szerettem volna beállítani a dupla koppos felébresztést a telefonon, mert nagyon kényelmes és jó funkció a P8-on. Azonban késő este már vagy fáradt voltam, vagy valóban nincs a repertoárban... ne is keressem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH! Darts
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával