Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
pontosan ketszer annyiba kerul, mint egy rendes kemiai kidolgoztatas fotolaborban. plusz meg a nyomtato.
jo ez annak aki rendezvenyen csinal ajandekfotokat vagy barmilyen mas celbol azonnal kell, de a nyaralasrol en is inkabb olcsobban csinaltatom
(foleg most hogy meg akcios is volt 19ft/db, ezzel olyan 70 lenne. normal ar 30-35 korul van) -
micro
addikt
Még mindig sokkal drágább, mintha elvinném a képeket egy rendes fotókidolgozóba.
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
optikus
senior tag
>A papír az eltérő márkájú nyomtatók között nem csereszabatos?
Hat ez nehez ugy, elvben barmelyik papirt beteheted (persze most jo minosegu fotopapirrol beszelek) csak elotte profilozni kellene, az meg nem ocso moka. Altalaban a jobb nyomtatomarkak melle kinalt papirokhoz megvanak a gyari szinprofilok (nyomtato+tinta kombinaciora) igy ha azon keresztul nyomtatunk akkor nagy valoszinuseggel jo lesz a nyomat. Ha nincs profilunk akkor lutris, valoszinuleg nem lesz szinhelyes a kep. Persze profiloztatni lehet utolag kulsos ceggel is (mo-n is van par ilyen ceg) vagy ha veszunk kalibralo eszkozt akkor magunk is profilozhatunk. De ezek igen draga jatekok, egy nyomtato egy adott papirhoz valo kalibralasa kb. 15eft egy ilyen kalibralos cegnel.
Arrol nem is szoltam, hogy az egesz kalibralast a monitorunkal kell kezdeni, es ez megint kulon koltseg.Buy books not gear.
-
erdoke
titán
Mi ebben a hír? A kisebb tudású már a SONY kínálatában is jó ideje megvan, a többiekről nem is beszélve.
A papír az eltérő márkájú nyomtatók között nem csereszabatos?A legjobb aláírás a héten
-
optikus
senior tag
En sokaig jaccottam a gondolattal, hogy ilyen elvut veszek, de eleg limitalt a max. nyomtatasi meret ezert inkabb egy A3+ -os minosegi tintasugaras fotonyomingat vettem (Epson R2400-ast).
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
Ezek ugy mukodnek hogy az alapszineknek megfelelo szamu folia van bennuk. Ez a folia be van vonva viaszba kevert festekkel. Amikor a papirhoz er ott egy fej felmelegiti es a viaszos festek atolvad a papirra. Nagyon jo minosegu kepet ad, es kepes nagyon sok szin megjelenetisere. Viszont specko papir kell hozza. Elvebol adodoan a foliat nagyon pazarloan hasznalja. Ha egy sorban csak egy pixel szin van akkor is az az egesz csik a foliabol ''elveszik''. Aztan nem tom par ev mulva mennyire lehet foliakat beszerezni egy regebbi tipushoz.
Kodak gyartott regen nagyon jo ilyen elvu nyomtatokat, es sok onkiszolgalo fotokioszk is ilyet elvut hasznal.Buy books not gear.
-
Agyasima
őstag
Van erről a hőszublimációs nyomtatásról valami elméleti háttér valahol? Milyen elven működik tulajdonképpen? Hány képet lehet egy ilyennel kinyomtatni? Hogy kell ''tölteni''?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest