Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
CocooN-z
őstag
Uncharted hez sok köze nincs, deez a homokrajz mindig is lenyűgözött
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
keIdor
titán
Nagyon más ez a CS, kíváncsi leszek a fanoknak mennyire tetszik ez majd.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Már leírták páran, ez nem új cs, csak a source került más keretben minden platformra, ettől még nem lesz jó, maradni fog a nép 1.6-nál.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Találtgyerek
veterán
Nekem tetszik ez az új CS,de azért nem fogom egyből eladni a source-s accomat.
Nem biztos,hogy annyira sikeres lesz mint az elődjei!06-3o/9759I39
-
Góliát
őstag
-
bmakszim
senior tag
Ha tényleg létre jön a crossplatform fight, akkor a ps3-asok nagyon le lesznek alázva. Elég lesz csak jobbra balra cikázni előttük egy kicsit és végük. Egyébként nekem nem hiányzik a célzás, felesleges, a cs ettől cs és kész.
-
Góliát
őstag
Ez a Halo: Anniversary egyre jobban tetszik!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
M3Ny3'T
senior tag
Hát ezaz, hogy még azokat se nagyon akarják csiszolni.
A fegyók elég érdekesen néznek ki, a karakterek, mapok még mindig eléggé polygonless jellegűek, textúrák még mindig borzasztóak, de legalább lehet verni a mellkast az 10000000 FPS-re.Egyébként ha nem tűnt volna fel egyeseknek, igen, olyan a hang, mintha a hangszóróból vették volna fel, mert igen, ráadásul mindezt egy kézikamerával.
Halo: Tetszik az ötlet, hogy gombnyomásra át lehet váltani a 10 évvel ezelőtti grafra, nagyon állat!
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
buzus
aktív tag
Nagyon vicces ez a cs-vel konzolon bohóckodás.
-Szokásos módon a legbalfaszabb kezébe adták a kontrollert a játék prezentálásához
-szebb Source grafika, semmi extra
-Felújított dust pálya
-Azért a nagy "Pistike megölt felirat" a TF2-re hajazva megmaradt, ha esetleg nem lenne egyértelmű számodra miért haltál meg - ui. Már alig várom mikor jön a "Revenge" +200$ ért. Szánalmas. Szerintem.Kezdünk elkurvulni, lehet lassan érdemesebb lesz codhoz csinálni egy cs modot, mint abban bízni hogy ezek végre kiadnak egy normális folytatást.
-
Thome
veterán
Ebben a CS-ben sosem értettem, hogy miért nincs normális célzás, mikor a 2 irányzékkal célzunk a'la Cod (és a normálisabb fps-ek), miért kell ezt a hitványfos célkeresztes, csípőből tüzeléses megoldást alkalmazni...
[ Szerkesztve ]
-
Day 'n' Nite
tag
CS: A dust pályát egész jól feldobták, ötletes lett.
Viszont a hangok tényleg ilyen idiótán szólnak, vagy nálam van a gond?“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
nagyúr
A cs sima ráncfelvarrás, nem több. Semmi extra.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kexksz
addikt
Adogatja ez a Smuggler videó. Ez a legjobb Progression eddig sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest