Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Na látod, számodra az a stílus a nyerő, nálam a rombolós. A Flatout első részének bónusz játékaival is el tudok játszani órákat, mind a mai napig. kellenek az ilyen relax játékok, amiket semmi hájp nem övez, csak vannak, és a "funkciójukat" ellátják.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
-
Akos96
senior tag
válasz orion1025 #23 üzenetére
Volt/van ilyen, ilyenkor általában lekapdosok addig nem játszott indie játékokat a Steam könyvtáramból, ha már van mittoménhány tucat bundlikból.
Attól viszont nem igazán lesz jó a kecske, hogy van CoD. Ha belelőnek a bal combodba, a dolog nem lesz jó attól, hogy belelőhettek volna mindkét combodba. Persze, lehetne rosszabb... de vazze, meglőttek."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
addikt
Ezért nem tudtam aludni! Érdemes lenne kiprobalnom, gondolom jo kis szórakozást nyújt. 😃
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
fpeter07
veterán
Mióta végigvittem a gta 5-t azóta csak porosodik a gép a szobában. Végre valami korszakalkotó játék.
-
orion1025
őstag
El nem hiszem, hogy veled sem volt olyan, amikor nem tudtál mit kezdeni magaddal, csak úgy játszanál. Nálam ilyenkor a rombolós művek kerülnek elő, de a best még mindig a GTA IV ilyen szemszögből. De egyéként is inkább kecske, mint az idióta COD és társai.
-
Akos96
senior tag
válasz antikomcsi #12 üzenetére
A készítők anno kitalálták, hogy csinálnak egy játékot, ahol a komikum forrása az, hogy egy idiótaságot (kecskeséget) szimulál (persze nem adja vissza élethűen a kecskeséget, szóval nem szimulál... mondjuk ezt honnan a retekből tudhatnám).
Ezen anno kacagtunk is egyet, és itt ki is merült a téma, ami tényleg egy egyszeri poén volt, de az érkező frissítések és az ezen verzió alapján úgy tűnik, ezzel a készítők sincsenek tisztában - és az a sokezer ember sem, aki csinált idiótaság-szimulátort (kőszimulátor, faszimulátor) illetve támogatta azokat greenlighton, véglegesen uncoollá téve a Goat Simulatort, és véglegesen megkérdőjelezhetővé téve minden vele kapcsolatos további tevékenység értelmét.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
orion1025
őstag
Nem rossz dolog egy kis változatosság, anno a Postal is hogyan kilógott a sorból a kor játékai közül, mégis a mai napig el lehet vele lenni.
-
saelin
veterán
Le merjem írni, hogy nekem megvan PC-n?
Barátokkal és barátnőmmel is szoktam néha coop-ozni pár percet, ha nagyon unatkozunk. Kegyetlen poénokat tud néha szülni! Még régebben húztam be akciósan és nem bántam meg, de tény, hogy nagyon elborult játék."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Televan74
nagyúr
Na most már elég! Tovább nem bírom! Megyek holnap és a locsolópénzből veszek egy Xbox One -t.Goat Sim ráébresztett,hogy kell nekem.
Mindenbe beleugatok!!!
-
CsonkaImo
addikt
Kár érte! A kevés húzócímek egyike volt PC-n.
-
Mister_X
nagyúr
válasz antikomcsi #12 üzenetére
Az emberekkel azt is sikerült elhitetni, hogy a demokrácia létezik, szóval nem érdemes mindenre keresni a választ
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
antikomcsi
veterán
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ez a "játék" miért és kinek?
És aki, az miért???
-
marquuard
veterán
Hiánypótló lesz, ez kétségtelen.
PSN ID: marquuard
-
Sirandrish
legenda
Hát kecske már most is van benne, szóval a bővített kiadásban kecskebogyó kell pluszba
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sicilian
addikt
Gyűjtői kiadás lesz belőle !?
nothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
Igazi hiánypótlás ez kérem.
Ezzel tuti megugranak majd a box eladásokSzerk: Bízom benne hogy majd Xbox Two-ra jön a HD remaster verzió
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gianni85
veterán
Oh yeah, ezaz. Annyira kellett, mint egy falat kenyér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest