Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Én át szoktam böngészni, számol vele, de a pálya az pálya, szeret oitt vinni, ritkán van olyan, hogy adott egy érkezési idő, majd a pályán egy hetek óta ott lévő terelés miatt rászámol 20 percet, és végül tényleg kések 20 percet, ezzel általában tisztában van, de ehhez bizony be kell jelenteni, és a sebességhatárt is át kell állítani, ha nincs megcsinálva, akkor jönnek ki fals számok.
Gmaps-en is vissza szoktam csekkolni, az mit mond, összehasonlítom a kettőt térképes megjelenítés/út hossza/ utazási idő tekintetében, nem szoktak nagy eltérések lenni, ha meg pl Debrecenbe megyek, és Pesten rádob +20 percet, az nem egy reggel óta tartó terelés maitt volt, hanem az utazás közben történt valami, ami miatt csak aktualizálta az érkezési időt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Én is erre írtam, tehát amikor ismert probléma van, bizony rászámol +20 percet az átra már az elején is.
ritkán van olyan, hogy adott egy érkezési idő, majd a pályán egy hetek óta ott lévő terelés miatt rászámol 20 percet, és végül tényleg kések 20 percet, ezzel általában tisztában van
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Mojndjuk ha átírom az elejét, lehet még egyértelműbb:
Olyan is van, hogy adott egy érkezési idő, ami gyanúsan soik, ránézve látszik, hogy már induláskor rászámol 20 perrcet, pl egy a pályán egy hetek óta ott lévő terelés miatt, és végül tényleg kések 20 percet, szóval az ilyenekkel általában tisztában van.
-
simico
tag
válasz Pulsar #18799 üzenetére
Bocsesz, de a Lidl környéki változásokról csak a város facebook oldalán találtam infót, ebben a posztban. A bolt a képen nézve a Mester utca bal oldalán levő, téglavörös nyolcszögletű tornyos tetős, fejreállított L alakú épületegyüttes (Triangoló), előtte a saját kis parkolóval.
Illetve az elmúlt hetekben volt két másik nagyobb forgalmi rend változás, sok utcát egyirányúsítottak az átmenő forgalom visszaszorítására. Ezek a város rendes honlapján is ott vannak térképpel, pontos jegyzékkel: Új forgalmi rend augusztus 22-től és Új forgalmi rend augusztus 31-től. Ezek egy részét mintha talán felvitte volna már valaki, de nem tudom ellenőrizni a térképen (néhány helyen nem tudok annyira belenagyítani az élő térképbe, hogy mutassa az egyirányúsítás nyilacskáját), hogy minden változás megvan-e.
-
nbwpv9
csendes tag
válasz nbwpv9 #18775 üzenetére
Bár válasz nem jött a kérdésre, nekem sikerült "megoldást" találnom a problémára és leírom, hogy megtalálja, akit érint a jövőben.
Tehát Carplayen nem jelentek meg sebességmérő kamerák látszólag rendszertelenül. Jobban megfigyelve kiderült, hogy csak akkor tűnnek el a térképről, ha 90-100 km/h felett átáll a térkép nagy sebességű nézetre, azaz kizoomol. Ekkor minden trafi, kamera, vasúti átjáró piktogram eltűnt. Annyit csináltam ezután, hogy kikapcsoltam az automata közelítést és az autóban a carplayen beállítottam egy olyan térkép zoomot ahol látszanak még a karmerák. Ahogy olvastam egy korábbi verzióba idén nyáron javította már ezt a Waze, de nálam az autó kijelzőjén továbbra is fennáll a hiba. -
veterán
Asszony egyik rokona a lányával kiment repülővel Rómába egy 4 napos városnézésre. Tegnapelőtt hajnalban az illető sztrókot kapott Rómában, szerencsére gyorsan kórházba vitték a mentők, kapott megfelelő ellátást, úgyhogy semmi különösebb következménye sem lett a dolognak, viszont az az orvos eltiltotta a repüléstől.
Így az asszonnyal ki kellett mennünk értük autóval. Asszony nem vezet, 30 óra alatt egydül vezetve lenyomtam a Bp-Róma-Bp utat, hát ellenségemnek sem kívánom
Délután 2 órakor futott be a riasztás, kb. 30 percem volt felkészülni az útra, így nem tudtam előre utána nézni az útvonalnak, de gondoltam, majd a waze segít.
Hát, nem sokat segített
Ez részben nem a waze hibája volt, mert Olaszországban rengeteg helyen felújítják az autópályákat, ahol is kisebb-nagyobb ideiglenes terelések vannak, itt a waze nem tudta, hogy miért térsz le az autópályáról, persze itt sem kellene 2 percenként mondania, hogy fordulj vissza.
Viszont egy csomó esetben kimondottan béna volt a waze. Először is két egymás mellett levő telefonon (az asszony, meg az én telefonomon), azonos beállítások mellett más útvonalat tervezett
Asszony telefonján Szlovéniából Ljubljana után Gorizia-Udine-Velence felé találta a legjobbnak az utat, az én telefonomon ugyanakkor tervezve meg Trieszt-Monfalcone felé
Aztán egy csomó esetben akkor sem tudott az autópálya egyik irányának a lezárásáról, terelésről, amikor a lezárás egy nagy alagút szemmel láthatóan hónapok óta tartó felújítása miatt volt
Kizártnak tartom, hogy egy fél éve tartó lezárásról senki sem küldött jelentést a waze-nek, nem értem, hogy miért nem jelenik ez meg
Arra tippelek, hogy az algoritmus nem tud kezelni olyan helyzetet, amikor mondjuk lehet menni az autópályán Budapestről Hatvanba, de Hatvanból csak terelőúton lehet Budapestre menni.
Az olaszok is elképesztő megoldást találtak itt ki a terelőútvonalra, úgy képzeljétek el, mintha az M3 Budapest felé vezető iránya le lenne zárva egy szakaszon, ezért Egernél felvinnék a terelőúton a forgalmat a Bükk hegységbe, aztán átvinnék a Mátrába, majd Gyöngyösnél vinnék vissza az M3-ra
Olyan úton araszoltunk a szerpentinen, hogy a kamionok csak az út teljes szélességének az igénybevételével tudták bevenni a kanyarokat. Egy 23 km-es autópálya szakasz terelése kb. 50 km-esre sikerült, aminek a megtételéhez 90 perc kellett Ha nem ment volna előttem-mögöttem a folyamatos kocsisor, akkor meg lettem volna győződve, hogy rohadtul eltévedtünk.
Ez láthatóan hónapok óta így ment, de a waze nem tudott semmit az egészről, ott hisztikézett folyamatosan, hogy forduljak vissza Kikapcsolni meg nem akartam, mert legalább láttam az úton a várható kanyarokat
Hajnali 1 órakor nem voltam már jó kedvemben, fennhangon szidtam az olaszok, meg a waze jó édes nénikéjét
Máskor meg akkor is figyelembe veszi a waze a felhasználók bejelentéseit, ha nem kellene. Tegnap délután értünk vissza Magyarországra, az M7-esen a Balaton nyugati csücskétől Budáig kb. 30 alkalommal dobta fel nagy csipogással a veszély jelzést, hogy autó áll az út szélén. Mondanom sem kell, hogy egyetlen alkalommal sem állt ott semmi, valaki szórakozott azzal, hogy 5 km-enként benyomott egy ilyen jelzést Nem lehetne az ilyen "jóindulatú" felhasználókat kizárni a rendszerből
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Meg lehet nézni valahogyan a waze-ben, hogy merre jártál vele?
-
Rick4
félisten
válasz Donki Hóte #18809 üzenetére
Régen a weboldalon belépve meg lehetett, mostanában én már nem találom, viszont a google idővonal tökéletes, még navigáció használata nélkül is megmondja, merre jártál, meddig voltál ott, hány km-t mentél aznap, stb stb.
-
Rick4
félisten
válasz Donki Hóte #18808 üzenetére
Jobbulást a betegnek, remélhetőleg nem lesz maradandó nyoma..
Átérzem a helyzetet, sok éve, mikor még volt autóbérléssel, foglalkozó vállalkozásom, volt olyan, hogy 1 óra múlva indulni kellett Görögország legalájába egy cserekocsival, 1500km, útközben foglaltunk szállást, ott kerestünk szerelőt a másik autónak, majd miután nem tudták megcsinálni, 24 óra alatt értem haza vele, néhol 30-cal, néhol 130-cal közlekedve a pályán...
De volt olyan is, hogy egy autómentővel a svájci határig kellett mennem, ighaz, csak 2500 km, ott egy autót felhúzni, és irány haza, 33 órát vezettem egy seggel, ilyenkor egész egyszerűen kell a navi, érthetetlen, hogy pont azokkal szórakoznak, akinek ez létfontosságú.
Pár napja pont ugyanezt írtam több saját eset kapcsán, olyannál is, amikor konkrétan időbeni késést okozott a tévers tervezés, a kerülőről nem beszélve..Szerintem is lehetetlen, hogy ha nem csak terelés van, hanem konkrét lezárás, ne jelentené legalább egy ember, de ha ugyanúgy, mint az én esetemben leszarja a szerkesztő, az annak okoz gondolt, akinek ott szüksége van a navigációra. Egy helyi tudja merre kell menni, neki lehet navi se kell, aki életében egyszer jár ott, és kell a segítség, az fogja megszívni, mert a térkép nincs javítva.. Ezen az oldalon valami elképesztő nagy változásra van szükség, mert egy rendszer olyan jó, mint amennyire a leggyengébb eleme jó. Ha nincs frissítve a térkép, csakúgy, mint te, mások is elégedetlenek lesznek, ha valami hülye menet közben kamu jelentéseket ad le, és nincs legalább másik két embertől megerősítés, minek veszi be, mikor már 1 hónap alatt a 10- jelentésére írták a mögötte érkezők, hogy nincs ott? .Ezt az út szélén állást nem okozhatta egy forgalomfigyelő autó, amit mindig látott valaki előtted?
-
veterán
-
Rick4
félisten
válasz Donki Hóte #18812 üzenetére
Én azt mondokm, lehet, hogy ez túl sok személyes infó, viszont mivel nincs mit titkolnom, engem nem zavar, hogy ha én vissza tudom keresni, mikor merre jártam, cserébe meg mások is látják.. Nézzék csak, ha erre van idejük.
-
veterán
válasz axioma #18814 üzenetére
Hazafelé úton az autóban a működő waze mellett arról beszéltünk, hogy nem túl messze van San Marino, meg kellene nézni. Aztán meg arról, hogy hasonló város Skóciában Edinborough, szintén egy hatalmas sziklahegyre van építve.
Szerinted melyik két úticélra vonatkozóan kapok 10 percenként utazási ajánlatokat eddig sosem hallott utazási irodáktól
-
axioma
veterán
válasz Donki Hóte #18815 üzenetére
az nem szemelyes adat kiadasa [de rendszeresen kiderul, h bizony mar online is volt tema, ahol onkent es dalolva - ingyen gmail hasznalat pl. - beleegyezett a user] - megjegyzem gyanus, h magyar szovegben kiejtett idegen tulajdonnevet bazi nehez is felismerni ma me'g
a szemelyes adat tok mas kategoria
de reszemrol off vege, befejeztem, csak csodalkoztam h felmerulhet h mas bongeszheti[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz axioma #18814 üzenetére
Mivel ez egy adatgyűjtés folyamán kerül egy másik cég bitrokába, és a földrajzi helyeimtől függően hoz pl a google kereső találatokat, illlertve ha itthon beszélgetünk, hogy pizzakemence, jacuzzi, 1 napon belül tuti feldobja valamelyiket a google, szóval minden bizonnyal mások is látják, ha feldolgozott adat formájában, akkor is a személyes adataim. Hozzáférnek, feldolgozzák, felhasználják. Ugyanaz.
De mivel írtam, hogy nem zavar, ezért teljesen lényegtelen, hogy végül látja-e valaki.a személyes infót ne keverd a személyes adattal.
-
whbear
senior tag
Chuppito 4.108.0.1 Cloned version.
Package name changed to com.wten.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
válasz Faterkam #18791 üzenetére
Ma kimentem arrafelé megnézni a helyzetet.
A Tószegi út felől rákanyarodva a 4-esre, azonnal egy 70-es tábla van, de a felüljáró felhajtóinak végétől, gyakorlatilag a híd kezdeténél van egy tiltást feloldó tábla, így onnantól 90km/h.
A visszautat Pest felé sajnos nem tudtam megnézni.
-
Faby
senior tag
''Üdv!
Valaki rá tudna nézni Debrecen, Úszó utca hogy van beállítva?
Eddig két irányú volt, most (09.20 vagy utána) egyirányúsították az Epreskert utca felől az Egyletkert utca felé.
Nem tűnik ideiglenesnek, rendes, végleges oszlopokon van a kötelező haladási irány és a behajtani tilos tábla is.
Ma reggel viszont tervezett a rossz irányba, és láttam mást is, aki szembe ment.
Kösz előre is.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
veterán
Be van állítva, de csak az Öreg János utcától az Egyletkert utcáig. Az Epreskert utca és az Öreg János utca között nincs. Ott is egyirányú? Ami amúgy azért vicces, ha így van, mert maga a város közlekedési osztálya módosította a térképet, és mindezt úgy, hogy nem jól?
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz Pulsar #18824 üzenetére
Az Öreg János utca - Úszó utca kereszteződésénél kint van a tábla az Öreg János utcán a kötelező haladási irány egyenes vagy balra (jobbra van az Epreskert utca), ill az Úszó utcán is kint van a behajtani tilos tábla az Epreskert utca felé.
Nekem pont jó lenne, ha mehetnék az Öreg Jánosról az Epreskert felé, de a táblák szerint nem tehetem.
Délután-este tudom megnézni a dashcam felvételt, és kivágni a megfelelő részeket, betenni ide.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
WhiteWalker
nagyúr
Dolgom adódott Őrbottyán felé Kőbánya irányból.
Waze először vitt volna körbe 5x km-t az M0 56 perces idővel , az alternatív útvonalakat nézve volt rövidebb 35km-s , időben 1:06 perces . Nah remek , bár soknak tűnt ez is időben:
Nézem mi a f@szért visz be a dugóba mikor balra az M2 láthatóan üres??
Majd beállítottam köztes célnak a MAFILM-t és láss csodát szépen megváltozott a menetidő
Lecsökkent 3km-rel és több mint 20 perccel .
Ezt miért nem tudta így tervezni ez számomra rejtély .Kb ennyit is ér ez az app , sokszor figyelni kell mit és hogyan tervez.
-
Rick4
félisten
válasz WhiteWalker #18827 üzenetére
Sajnos több éve látszik, merre tart az irány, egyedül azt lehet kijelenteni, mint azt már én is szokszot mondtam, ez ilyen.
Érthetetlen, hogy miért nincsen több opció, miért gondol valamit, aminél egy egyszerű halandó is talál jobbat, és hogy csinálta ezt 10 éve offline, forgalmi adatok nélkül is sokkal jobban az igo.
De persze 95%-ban oké, mindig hozzá kell tenni azt az 5%-ot, nálam ez as gmaps-es ellenőrzés, hasonló km- idő esetén megyek amerre mondja, ha a gmaps eltér, mert olyan is van, akkor keresem a másik utat.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
whbear
senior tag
Waze Chuppito Beta 4.109.90.900
A Waze nem útvonaltervezésre van optimalizálva valamint a Tel-Avivi négyzethálós útvonalakra szánták elsősorban. Normális navigáció az a Tomtom, ami ingyenes közösségi és meglepően jól működik főleg dugó kerülés és terelés esetén az a Tomtom Amigo.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz whbear #18829 üzenetére
Még ha eredetileg arra a városra készült volna a jelenlegi program, a tervezési szisztéma elődje, egyrészt 10 éve a google a tulaj, másrészt ismerten sokmindenbe belenyúltak, harmadrészt mivel azóra az egész bolygón elterjedt, az elég hülye magyarázat lenne a részükről, hogy de hát Tel Avivra van optimalizálva/ fejlesztve... 10 év alatt nem sikerült utánafejleszteni az elvárásoknak, és nem sikerül egy ilyen 20-30km-es távon egy jó megoldást választani 3 útvonalból? Vicces lenne..
Még csak nem is egy sikátorokkal teli olasz kisvárosról, vagy egy körutakkal rendelkező nagyvárosról beszéljünk, hanem egy világviszonylatban kicsi nagyvárosról, annak is az egyik csücskéről, ahonnan a célig három majdnem párhuzamos útról, ahol rendkívül jól lehet(ne) tervezni, ugyanis a három útvonal esetében eltérőek a sávok száma, a sebességhatár, és a forgalom mértéke is, lám a felhasználó tlaált egy 20 perccel (az bizony 30% eltérés) rövidebb utat.
És ez így gáz, mert a többségnek ott kellene igazán, ahol még sosem járt, azaz pont ezeket a lehetőségeket nem ismeri, viszont mivel vezet, nincs mód 10 percenként egy újratervezésre, és a kerülőutak figyelésére, de persze mindenki szeretne rövidebb úton, és hamarabb a célhoz érni. Az nem navigáció, hogy akaratod ellenére elvisz 40 perc helyett 66 perces útra kocsikázni, mint a bronxi taxisok. .49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Android Auto alól online rádiót hallgatva összeakad a hang a waze-val, így mind a kettő érthetetlenül egyszerre szól.
Van erre bármi megoldás, vagy nem waze hiba? -
Rick4
félisten
Sokminden lehet, nálam pl hibátlan, egyedül az zavaró, hogy nem tudok külön hangerőt beállítani, és amikor zenét hallgatok, néha beleüvölt, hogy fordulj jobbra. Más hiba nincs. Nem a telefonon kellene ezt átállítani? waze elvileg tudja, hogy hol mondja, meg hol nem.
-
whbear
senior tag
A másik magyarázat az, hogy a Google így akarja átterelni a felhasználókat a Gmaps-re. Egyből nem akarja beszántani, hogy ne veszítse el a felhasználókat. Láttunk már ilyet felvásárlás után. De ahogy elnézem, nem szánnak nagy jövőt a Waze-nek.
-
Rick4
félisten
válasz whbear #18833 üzenetére
Hmm, ez is benne van, holott simán futhatna a kettő külön vonalon, pont úgy, ahogy eddig is megfértek egymás mellett, az egyik ingyenes, a másik pedig reklámos- fizetős, és ahogy a gmaps szegényesebb kinézettel- szolgáltatással rendelkezik, de ellátta az alap feladatát, nekem mégse jött be, így nem is használtam, viszont igo helyett a wqaze kis sztokás után még jobb is lett. Szóval nem tudjuk, mi van a háttérben, bár érdekes, most hogy írok, fel is tűnt, hogy mostanában nem látok reklámokat...
erzol: Ez lehetne épp készülék- futó rendszer- beállítás inkompatibilitás is, nálam a fejegységre egy android auto adapter van dugva (egy közbeékelős darab kb 30 kábellel) és annak a menüjében a hangerő minden forrás esetén külön állítható, szerintem úgy tudod egyszerűen kizárni a probléma forrását, hogy haver/ sógor/munkatárs/szomszéd telefonjával kapcsolódsz a rádióra, indítod a waze-t, és mentek egy kört. Ha nála is ugyanolyan, akkor simán lehet a fejegység oldala, ha nála nem csinálja, akkor a telefon a bűnös.
-
mufflinca
csendes tag
Létezik, hogy nem lehet állítani a rálátás nagyításán? Magyarul, hogy mekkora területet lássak, mennyire közelítsen rá a csomópontokra stb.? Nagyobb táblagép került az autóba és nagyon idegesítő, hogy egy cérnavékony útvonalat látok, madártávlatból látszik egy megyényi felesleges település körös-körül. A csomópont ráközelítéskor nagyobb lesz, mondjuk akár egy centis is, de azzal nem vagyok kisegítve. Az útra érvényes sebességkorlát tábla is értelmezhetetlenül kicsi, nem látszik, hogy mi van beleírva! Azt hittem, hogy az 5"-os után a 9"-os kijelző milyen tuti lesz, erre meg fele akkora rajta minden !
-
nincsnév007
őstag
válasz WhiteWalker #18827 üzenetére
ezt mi is észrevettük, néha szeret ilyet csinálni, viszont amikor apukám megy vissza és hegyeshalomnál már kicsit lassul a forgalom akkor már nagyon szépen el viszi ott a kis határra, ahol meg senki nincs.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
Helló,
Jött pár hete frissítés, ami sok változást hozott, de egy zavaró módosítás biztos esett benne, mégpedig...
Eddig úgy volt, hogy akárhova is húztam a térképet, ha kerestem valamit az útvonalon, de ha vissza akartam térni a pontos helyemhez, akkor nyomtam egy vissza-gombot és az aktuális pozira ugrott. Most meg...ki akar lépni az app-ból.
Ez teljesen kiidegel, évek óta úgy működött, most megszokásból ugyanúgy nyomom és folyton a mégse gombot kell nyomni, hogy ne lépjen ki.
Vissza lehet állítani ezt úgy, ahogy régebben volt?
Köszönöm"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Rick4
félisten
válasz $atirka #18841 üzenetére
Ha androidos a készülék, akkor simán letölthetsz egy régebbi verziót, felteszed, és működik, kapcsold ki az automatikus frissítéseket, és évekig működhet ez a verzió. Ha más rendszer fut rajta, azt nem tudom, hogy működik.
Androiddal egyszerű a dolgod. Azt se kell tudnod, melyik verzió volt a régi pontosan, csak lődd be, mikortól romlott el, apkmirroron vissza lehet kerersni a verziókat kiadási dátum alapján is.
-
Dolphine
addikt
Szia!
Azóta sem, sőt rosszabb lett a helyzet!
Eddig, hogyha töröltem a cachet és hasonlókat, működött, most már az sem! Amit javasoltak, hogy vagy a Chuppitot próbáljam ki (próbáltam ugyanaz a hiba), vagy Android szakmai topikban kérdezzem meg, amit még nem tettem meg. Most nem használom, így nem zavar, csak bosszant, hogyha rágondolok!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
$atirka
senior tag
Igazad van azt is használhatnám, természetesen kint van nekem is az a gomb, de megszoktam hogy a telefonomon a gesztus vezérlést használom, a kijelző szélén húzok egyet és visszaugrik az aktuális pozíciómra, most meg ki akar lépni.
A frissítéseket szeretném továbbra is kapni...
Rendben, köszönöm Nektek!Jahh, jövő héten már android autón fogom használni, majd lesznek egyéb problémák is
Remélem nem![ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Dolphine
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Ahogy olvasom értelmes megoldás nincs rá , se magyarázat. Én úgy látom , hogy egyre inkább a grafikai részt tuningolják inkább , miközben az útvonal tervezés része egyre rosszabb.
Egyre többször tapasztalom , hogy pl: Budapesten többször mutat dugót olyan helyre ahová bemegyek , mert ismerem a környéket és azt látom hogy szinte üres az utca. Vagy épp fordítva, van ahol üresnek mutatja a pályát , be kanyarodva pedig áll sor.
Érthetetlen számomra. Mintha régebben ez jobban működött volna , vagy megbízhatóbb volt az app.Tényleg , a Google maps tudja már a rendőrségi jelenlétet mutatni , vagy hol mérnek trafival ?
Eskü csak ez miatt használom lassan a Waze-t , mert át térnék a Google -ra.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #18849 üzenetére
Ma 10 percet nyertem a Waze-val szemben a teljesen sztenderd napi útvonalamon úgy, hogy inkább arra mentem, amerre szoktam és nem hallgattam a Waze-re. Nem igazán értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest