Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Miért ennyire gáz a webes felület? Tervezek 1 utat és matrica nélkül elküld a főútra, alternatív útvonalak ajánlása nélkül. Ez elég régóta így van már, gondolom az egész világon csak engem zavar. Nem is használom, csak most kényelmesebb lett volna laptopról megtervezni a hazautat
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
whbear
senior tag
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
-
veterán
válasz woodworm #18860 üzenetére
ja, igen, oké, én írtam rosszul, mert ezzel már egyszer találkoztam, de olyat nem tudsz így beállítani, hogy pl Pest megye matricád van, de mondjuk Fejér nincs, és Siófokra tervezel. De persze, jogos
Oldman2: Nem kell beállítani semmit, egyszerűen tervezel, és tervez matricás úton is. Csak ezt nem tudod testre szabni.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz tyielow #18851 üzenetére
Írta itt valaki, egy karaktert kell beilleszteni a címsorba, és rögtön fizetős úton visz, keresd vissza, én próbáltam 6-7 kulcsszó alapján, közben lkátom, más betette...
Közben ezen felbuzdulva néztem én is a böngészős felületet, hát ez egy második vicc. Belépés nélkül megtervezek egy utat, nyilván nem tudhatja, ki vagyok, van-e matricám, viszont belépés után már tudnia kell, hiszen egy mobil eszközön működik, azaz egy adatbázisban tárolják az adataimat, ennek ellenére minden logikától mentesen megtervezi ugyanúgy matrica nélkül, majd még felteszi a pontot az i-re, hogy ott van balról egy "mentés az alkalmazásba" gomb. Minek mentsem ezt az útvonalat, hga van matricám, ezért nem erre fogok menni?Komolyan mondom, ez már már komikus, a pontjaimat és a megtett km-eket számolja, ami amúgy senkit se érdekel,m de megtett utakat nem látom.
És ami vicc, bármilyen hazai komoly vállalkozás megcsinálhatná, hogy nekifog ugyanennek ugyanígy, csak jól csinálja, és azt a 10-20 apróságot működőképessé teszi, plusz vegyíti egy kis igo felülettel- tuningolhatósággal, és rögtön van egy piacképes terméke. Mivel eddig voltak reklámok, bárdi, spar, cba, stb, most meg nincsenek, ezért a fizetős részére minden bizonnyal továbbra is lenne igény, csak a google ezt is becsukta..[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dzsordzs69 #18865 üzenetére
A linkről letöltve frissítésként kezelte?
Nálam nem sajnos, emiatt egyelőre nem tettem fel az új Chuppito-t.Szerk.
Ja, hogy van annál is újabb!
Azt még nem néztem.Az is újként települ...
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Rick4
félisten
válasz Pulsar #18864 üzenetére
Emlékszem, bár akkor az a kerülőutakra fókuszált, nekem szegediként nem volt sok lényege, és az igo jó volt.
Most viszont feltettem az igot, háááát, csúnyán el vagyok szokva a feülettől, meg hogy külön kella város és az utca sorára kattingatni, diktálni nem lehet, mert saját billentyűzetet használ...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veterán
Olvastam korábban valahol, hogy a Google készít valami applikációt, ami a waze/googlemaps navigáció futtatásával párhuzamosan dashcam funkciót is biztosít, vagyis a szélvédőre tapasztott telefonnal egyszerre lehet navigálni és menetrögzítő kameraként is használni.
Lett ebből valami, van ilyen párhuzamos applikáció?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Kronk
őstag
Sziasztok, mostmár elég régen fennálló problémám van.
Wazet csak AA-n keresztül használok 2 kocsiban is, minden megy tökéletesen, kivéve a traffipax jelzés, a kijelzőn villog, hogy ott van, de nem mondja be, hiába állítom, hogy mindent mondjon, vagy csak figyelmeztetések legyenek.
Már újra is telepítettem, utána egy rövid ideig jó volt, de nem tartott sokáig.
Próbáltam hangot is váltani, eddig Lotti volt.
A készülék Z Fold 6
Tapasztaltatok hasonlót, van rá valami végleges fix?http://totesz.myminicity.com/
-
aktív tag
-
Sify
senior tag
Sziasztok! A cikkben [link] lévő kamerák ha jól néztem már szerepelnek a térképen. Kérnék egy megerősitést! Köszönöm!
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Faby
senior tag
válasz blueye #18875 üzenetére
Sziasztok!
A sebesség határ csökkenésére figyelmeztetés hogy működik?
Nálam ki van kapcsolva, de 90-ről 50-re (lakott terület határához közeledve) ott van a térképen a figyelmeztetés. Vagy ez a lakott terület miatt van?
De lakott területen kívül, pl 90-ről 60-ra nem figyelmeztet, pedig jól tudja, mert a 60-as táblához érve átvált a sebességhatár kijelzés is.
Van erről valami infó?A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
FNZ
őstag
sziasztok!
nem olvastam végig a topikot (lehet volt már róla szó), de lesz esetleg olyan fejlesztése a waze-nak, hogyha valahol nagy forgalmat/dugót jelez, de arra megyek és mégsincs dugó, akkor lehessen jelezni ezt is?
több alkalommal is belefutottam ilyenbe és bosszantó volt, hogy nem tervezett arra útvonalat, holott alig volt autó, de szerinte dugó volt. -
Faby
senior tag
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok
Ma elég fura dolgokat művel a Waze (iOS 18.1). Megváltoztak beállítások, mint pl a színek, a jármű ikonja és a nyelv is. Létezhet, hogy feltörte valaki a felhasználói fiókomat? -
Hordozóóóóóó
csendes tag
válasz Lali-213 #18882 üzenetére
Szia!
Én is így jártam ma, állandóan változtak a beállítások (du. 1 körül indítottam el), teljesen random módon, hiába állítgattam vissza. 10-15 perc szerencsétlenkedés után hagytam az egészet és mentem az arab vagy milyen írásjelek szerint... seb. határoknak is mindig valami random értékeket irkált ki, 31, vagy 37 km/h, ami term. semennyire nem fedte a valóságot. Az egyetlen, amit eltalált, legalább a háttérben lévő utcatérkép, s azokon magyarul írta az út, stb. neveket.
-
Laslow
senior tag
válasz Lali-213 #18882 üzenetére
Nekem ugyanez!
Átváltott héberre, megváltozott minden beállítás (autó ikon, térkép beállítások, pályamatricák, hangok), mintha csak másvalaki profilját töltötte volna be (de a saját fiókomat írta ki). Visszaváltoztattam, erre megint átváltott héberre. Most hazaérve megint visszaváltottam minden beálítást, és most mintha már így maradna. Szintén iOS 18.1, és a Waze október 22 óta nem frissült."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Laslow
senior tag
válasz Hordozóóóóóó #18884 üzenetére
A sebességet mérföldben mutatta, azért volt 50 km/h helyett 31 mph.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
zeon.hu
nagyúr
Chuppito-n szerencsére nem volt ilyen.
(Igaz, csak 14 óra körül indítottam el)#?*@&!
-
blueye
veterán
Nekem még most is hülyéskedik.
-
veterán
valószínűleg az accountok keveredtek össze, mert amikor épp spanyolra váltott, akkor chilei pályamatricák voltak bekapcsolva, bekapcsolva, és a többi nyelvnél is hasonlóan.
hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
-
veterán
Már javították a hibát. Elvileg egy kilépés, belépés megoldja, ha valakinek még összekeveredett nyelvvel lenne.
-
Kbali
nagyúr
válasz Pulsar #18895 üzenetére
Nálam ilyen szerencsére nem volt, viszont megint érdekesen tervezte az utat: jöttem a szokásos útvonalalom ~80 km, ahol az utolsó néhány km-en sikerült legalább 5 percet rávernem úgy, hogy mondjuk nem az Óceánárok utcán jöttem, hanem a Vácin (ott lement vagy 3 perc), majd a Váciról a hátsó szervizúton további 2-3-at). Meg nem jelezte azt a lassulást sem, amikor egyszercsak ugrott 5 percet fel az ETA.
-
Hordozóóóóóó
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudja esetleg valaki, hogy miért vették ki a beállításokba való belemászás lehetőségét egy, már folyamatban lévő megtervezett út során? Arra gondolok, hogy kötelezően meg kell szakítsam az aktuális útvonal-tervezést, ha akármi / bármi okból beállítást meg akarnék nézni vagy változtatni az alkalmazás bármilyen jellegű beállításaiban. Ha végeztem a beállítással, aztán újraterveztetem az utam, de ha bármit közben mégis elfelejtettem megnézni, megint állíthatom le a megtervezett útvonalat. Baromi kényelmetlen. Ez hosszú-hosszú évekig megfelelően és hibátlanul (és logikusan) működött régebben, ott volt a hamburger menü, de egy jóideje ezt a lehetőséget kikapcsolták. Visszaállítható vajon ez bármi módon?
-
Gexxx
tag
Sziasztok,
van itt legalább 4-es szintű térképszerkesztő?
Próbáltam volna felvinni egy új fixen telepített sebességmérőt (útszéli trafi box vagy mi a neve ), de nincs jogosultságom.Ha megtennétek...
Cegléd, Budai út (Csókás utca kereszteződésénél).
[kép]Köszi
[ Szerkesztve ]