Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Korábban volt szó arról, hogy a Google sorvasztja a waze-t, mert az autós navigációt a GoogleMaps fu kciói közé viszi át.
Ehhez képest most arról írnak, hogy a GoogleMaps-ból kikerül az autós navigáció [link] .
Na, akkor most mi van? Jön egy harmadik applikáció erre a célra?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Márton
nagyúr
válasz Donki Hóte #18252 üzenetére
"az autós navigáció nem tűnik el teljesen a telefonokról, viszont a Térkép alkalmazásból át fog kerülni az Asszisztens-be, és a jövőben abból lehet majd használni azt."
- from cikk
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
veterán
válasz Márton #18253 üzenetére
Ezen értetlenkedtem én is, hogy lesz egy harmadik applikáció
Tehát van a GoogleMaps az általános térkép nézegetésre, lesz a GoogleAsszisztens (ami egyelőre magyarul nem elérhető) az autós navigációra és ott a waze is kb. ugyanerre a célra, ami jól tud már magyarul.
Tehát nem elég, hogy fejleszteni kell a GoogleMaps autós navigációra való funkcióit (amelyek egyelőre nem túl acélosak), hanem még át is rakják egy olyan applikációba, amit majd még meg is kell tanítani magyarul.
Azt hiszem, hogy még elég hosszú ideig a waze marad az alapvető autós navigációs appom (vagy , nem is tudom...)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
G@ben
addikt
Azt miért csinálja a program, hogy az M9-esen, ami nem fizetős, nem akar átvinni? Kiszedtem a fizetős utakat, addig rendben, de mikor az M9-esen megyek, még akkor is vissza akar fordítani, amikor az út nagy részét már megtettem rajta.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
trebrona
nagyúr
-
Faby
senior tag
Ha engeded az autópályát, de nem állítasz be egy matricát sem, akkor az ingyenes autópályán/autóúton visz, a fizetőset elkerüli. Ez itthon és olyan országokban, ahol szintén matricás rendszer van (pl Szlovénia, Csehek), elég.
Ha pl Horvát, vagy Olaszországban jársz, akkor be kell kapcsolni a fizetőkapu kerülését, amennyiben csak ingyenes utakon akarsz menni.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
nincsnév007
őstag
Usb C-usb C kábelel is tud működni az Android autó? Meg a kábelnek kell valamit tudnia ? Vagy az is jó ha kínaiban megveszem a legolcsóbbat ?
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #18266 üzenetére
müködik
-
nincsnév007
őstag
azt be lehet állítani hogy android autón hogy hívás közben is beszéljen a waze?
-
Hujikolp
őstag
válasz nincsnév007 #18268 üzenetére
Voice and sound alatt lesz a beállítás:
-
flash-
veterán
sziasztok !
még itt új vagyok ámbár a waze-et kb már 10 éve használom(na igaz,keveset vezetek, csak lovag vagyok)
2 észrevételem lenne amit ezidő alatt nem javitottak:
megyek az előre megtervezett útvonalon, azt irja hogy x méter múlva mondjuk veszély van az úton. amikor odaérek és tenylegesen észlelem hogy nincs ott se az úton semmi tárgy,se semmi ,akkor már eltünik a gomb amivel nyugtáznám hogy ott van vagy nincs ott.. miert nem marad ott tovább még ez pár másodpercig hogy legyen elég idő a jelentésre reagálni a megfelelő gombbal?a másik: amikor egybeér két út úgy hogy a találkozásukkor nem kell se lehajtani sem elsőbbséget adni (pl. m85-m86 tal@lkozása) akkor is odáig jelzi a betervezett útvonalon a következő lehetőséget, aki meg akkor megy arra az várja hogy lesz valami lehajtó vagy ilyesmi, én ilyenkor még be is lassítok aztán közben nem történt semmi csak már más az út neve... ez titeket nem zavar?
fentiekre gondolom nincsen megoldas.[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz flash- #18271 üzenetére
Az első felvetésre, hogy ott a távolság vissza számláló, ha már 50-100 méterre vagy a helytől, ahol elvileg van valami, ott már simán rá lehet nyomni, hogy nincs ott, mert látni, hogy mi a helyzet
A másodikat meg nem igazán értem, mert mész aztán látod az út vonalvezetését, meg a navi is mutatja az utak vonalvezetését, nem hiszem, hogy ilyen helyzetben olyan sok embert ossszezavarna (ha meg igen, akkor ők azok akik vakon követik a navit és hajtanak be aluljárókba, vasúti sínekre, meg a tengerbe)
Szerintem egyik sem kéne, hogy különösebb problémát okozzon
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Winner_hun
titán
válasz flash- #18271 üzenetére
Az első probléma régen nem volt így, az utóbbi fél-1 évben van ez. Engem is zavar.
Mivel nem kell lehajtani, nem kell sávot váltani, csak haladni tovább, azért nem jelez. Külön lehajtó van a kanyarodáshoz. Ahol kell, ott mondja, pl. [M0->M31]. Ha valahol hiányzik / rossz az utasítás akkor azt lehet javítani.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
flash-
veterán
de valahogy mindig úgy alakul hogy később tudok rányomni a jelentésre..
a másodiknál pedig, csak pusztán szeretem tudni mennyit kell még ténylegesen főúton haladni vagy a lehajtóig menni, csak ezért zavar persze nem "probléma"
-
Rick4
félisten
válasz Winner_hun #18273 üzenetére
Ez a lehajtani vagy sem abszolút értelmetlen módon van megoldva. Sokszor megyek a főúton, autópályán, mikor hallgatnia kellene, megszólal, hogy tarts balra, azaz ne menj jobbra le, a sima lehajtón, semmi dolgod arra, menj tovább egyenesen, viszont van, amikor egy kisváros főutcáján a szaggatott vonal mellett haladok, és egy sima kereszteződésben is megszólal, hogy tarts balra, majd a következő 100 kereszteződésben nem, aztán megint úgy gondolja, hogy igen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TomBond
aktív tag
Tegnap úgy jártam, hogy Budaörsről indultam egy új Opel Asrtával, és csatlakozni akartam Android autóval, majd (miután ez nem sikerült) sima Bluetooth-al. Egyik sem sikerült, viszont a waze elkezdett össze-vissza beszélni! A térképet - a telefonon - jól mutatta, de amiket mondott az köszönő viszonyban sem volt azzal amit csinálni kellett volna! Járt már így más is?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
flash-
veterán
waze lovag szint az mennyire gyakori?
57.709 pontom van, vajon mennyitől lennék a legmagasabb szinten? -
-
-
Rick4
félisten
válasz zeon.hu #18282 üzenetére
Felőlem lehetnék lelkes újonc, számomra ennek sincs semmi lényege, viszont én nem kérdezek egy topicban sem, hogy mire jó félistennek lenni.
Szóval minden bizonnyal ezért lehet, hogy a waze pontokkal se tudok mit kezdeni.. Megnéztem azért csak viszonyítási alapnak, waze-ban van 513887 pontom, ha valakinek kell, szívesen odaadom..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Márton
nagyúr
nem unjátok??????
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
flash-
veterán
válasz Márton #18291 üzenetére
ja a waze -t nem unom, szeretem 😃
a királyság meg nem kell,csak az azzal járó vagyon 🤣Egyébként az életben nem mindent kell túl gondolni: ha valaki kérdez valamit azt valószínűleg azért teszi mert érdekli 😃 nincsen legtöbbször semmi mögöttes tartalom..ezt sokan nem tudják hát most elárultam a nagy titkot 😃
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz flash- #18293 üzenetére
Vagy olyan is van, hogy az ember többet gondol az egészről, és a mögöttes tartalmat keresi egy kérdésben, mert a feltett kérdés önmagában értelmetlen..
"Waze lovag szint az mennyire gyakori?" Ezzel semmit se lehet kezdeni, magad is látod, mindezidáig nem érkezett rá érdemi válasz senkitől..
Ha azt válaszolják eléggé gyakori, vagy kevésbé gyakori, ki vagy a válasszal segítve? Nem!De jellemzően fentről lefelé látni mindezt elsőre is, csak lentről felfelé nem lászik.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz WhiteWalker #18295 üzenetére
Jajj tényleg!
-
viktorhu
veterán
Évekkel ezelőtt még minden kamera mellett volt legalább öt tányérsapka, nagyon sokan hajtottak a pontokra, itt is rengeteg kérdés volt a pontgyűjtésről. Én is mindig azon gondolkodtam, hogy vajon farhát járhat-e érte a tescoban. Mondjuk mostanában meg a kátyúkat jelentik mindenütt, mintha nem alap feature lennének az utakon. Kiírja, hogy kátyú 550 méterre, és akkor nézem, hogy vajon melyikre gondolhatott.
Régen legalább szerkesztési jogot lehetett szerezni a szintekkel, ma már eléggé úgy tűnik, hogy vége van a közösségi szerkesztésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.