- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Nagyon komoly kocsi!! :-)
Biztos megtöröm párszor.. ;-) -
- = Zk = -
félisten
-
DEJVID
őstag
válasz - = Zk = - #20 üzenetére
Mondtam, hogy nem játszottam a 4-gyel, szóval nem nagyon tudom átérezni a dolgot.
-
- = Zk = -
félisten
jahogy...! akkor ezt mond
keresemszerk
[link]ami ez után jön, Ford GT-s, azt már meg sem mertem próbálni
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DEJVID
őstag
válasz - = Zk = - #18 üzenetére
De melyik? Fogalmam sincs, mire gondolsz.
-
- = Zk = -
félisten
3 kontrollert törtem össze, mire sikerült az a kibb.cott küldi
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DEJVID
őstag
válasz - = Zk = - #16 üzenetére
?
-
- = Zk = -
félisten
3 kontroller után meguntam azt az 1 küldit
-
DEJVID
őstag
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Nekem csak a 3 és az 5 van meg, sajnos egyik sincs végigjátszva.
-
- = Zk = -
félisten
nekem még a 4 okoz fájdalmat
[ Szerkesztve ]
-
-
Raysen623
addikt
PS4-re mikor jön a GT6?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
DEJVID
őstag
Még a GT5-öt sem sikerült befejeznem, de szerencsére mostanában nincs is pénzem játékra
-
KOHO
senior tag
Amikor először megláttam a Laferrarit azt hittem róla, hogy az is koncepció autó lesz Aztán tessék lássék gyártottak belőle egy keveset CRonaldo meg is lepte vele magát... Nem tartom lehetetlennek, hogy ez a Vision is pár éven belül valóság lesz... Csodálatos ez az autó Ezek a tervezők megérik a pénzüket, azért nem semmi fantáziája lehet annak aki egy ilyet megtervez
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
JanR
addikt
Ez a kocsi gyönyörű, el tudnám képzelni bevásárló autónak
-
jaszy91
aktív tag
Brutál-totál-metál
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - LG 27GS75Q-B // iPhone 15 128GB Blue
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz ViiiiktorOC #2 üzenetére
miért pont 2016? addigra gyűjtöd össze az árát?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Elképesztő koncepció autó!
Hitetlenül jól néz ki!
Bárcsak egyszer megvalósulna, egy 500 db-s szériában 2016 felé.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
xmaas
őstag
Ez mar urhajo nem is kocsi gyonyoru
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB