Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Régi Lara...nem új.
És te butus vagy bro...nagy király volt ez a TREvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz energy4ever #5 üzenetére
Az avatarod jó!
De artifact-ok a fűbe, nem kell mászni meg küzdeni értük. a lopakodás addig tart míg be nem vág egy script-et hogy most márpedig te tüzharcolni fogsz. a titkos helyek rohadtul az arcomba voltak rakva a feladvány pedig rövid és könnyű volt. szóval casual lett ez is. Én tökre szerettem a régi tomb-okat 10pecenkénti kötelező fedezlkből lövöldözés nélkül is... De ja, a grafika szép volt meg tetszett az új lara is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
shifty!
senior tag
Elég ütős pakk lett, jöhet is!
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Kvelstadt
veterán
Az a Tomb megvolt (PC-re) és rohadtnagy csalódás volt szóval köszönöm de ingyen se kell.
A Bio-t viszont majd lekapom."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Micsurin
nagyúr
Azért ez a hónap nem gyenge a 360-on
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával