Új hozzászólás Aktív témák
-
1989rigo
tag
Engem mindig a hideg rázott ettöl a játéktól bár a kiegészítők inkább akció jelegűek voltak. remélem ez jobb lesz majd, várom is. Én egy szinte sorolom a Dead space-el azis elég parás volt szerintem.
A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
Apollyon
Korrektor
Akkor játszd végig fejhallgatóval, jó hangosan, sötétben éjszaka a Dead Space-t. Aztán ha még bírod idegekkel, akkor nézd meg a Shutter című 2004-es thaiföldi horrorfilmet. Ezeken garantáltan beszarsz!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
wolfman
veterán
Első értelmes videó amit ebből a játékból láttam(pedig láttam mindet). Így már azért kicsit érdekesebb a történet, bár nem világos hogy ki csinálta fel 3x is!?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
GoldenJ
tag
Megijeszteni már régóta nem tud egy játék vagy film sem. Nyilván ennek sem lesz rá esélye. De remélem azért jó akciódús lesz.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Pyzoo
aktív tag
Mintha kezdene derengeni hogy ez a FEAR itt ott már látni egy két para jelenetet. Hmm miért nem ezzel kezdték? Remélem nem ezek a legparásabb jelenetek!
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
balcsy
aktív tag
válasz Silentfrog #3 üzenetére
Hát ha hátam mögött rohangál attól én se félek de ha liftben előttem tűnik fel akko azé...
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
Silentfrog
veterán
Ha sokáig huzzák ezt a játékot,sok rész lesz még, akkor a csaj ebből a játékbol megy nyugdijba.
Arra történetre meg befizetnék!
-Alma éppen a háziorvosnál ül,és szorongás elleni gyogyszerét veszi éppen be,és ekkor felötlött benne,hogy még ma nem is trancsirozott fel senkit.Hiába a feledékenység a korral jár. -eme mondattal kezdődik a bemutatóAz első része még félelmetes volt,de lehet,hogy én öregedtem meg és már nem félek a kislányoktol akik a hátam mögött rohangálnak.
Várjuk azért az uj részt szeretettel! -
Apollyon
Korrektor
Nem fogom kihagyni, remélem jó lesz, vagy legalább ijetszgetés, félelemben tartás, ahogy az első részben volt.
De kár, hogy elveszett az a fajta Armacham köré épülő feeling.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ben800
aktív tag
Jól néz ki!
De szerintem kevesebb lesz benne a horror elem és inkább akció lesz benne......
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest