Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Sziasztok! Meccs elején elkészül a setupom, ha kimegyek a boxba hogy tudok a lágy helyett feltenni esőgumit?
-
Pepe1022
újonc
Egy hete vettem meg a játékot... és egy fos. Az autók közti különbséget nem lehet érezni, karriermód nincs, sokszor lefagy... és, ami a legdühítőbb, hogy állandóan belém jönnek háttulról, és kilöknek... két hét, és megveszem a 2016-os kiadást. Remélhetőleg az nem lesz ilyen fos, de ha igen, akkor megtaposom a ps4 promat, aztán mehet a kukába.
-
kpal
nagyúr
Én még mindig a box utcai kiállás ami szúrja a szemem túl gépies az autó mozgása és úgy az egész box még mindig kihalt .
-
orion1025
őstag
Pedig mennyi olyan hiba van, ami negyed óra játék alatt előjön, de úgy látszik, a készítők közelében senki nem játszott vele.
-
orion1025
őstag
Ha már gumikopás. A 2010-ben az volt a kedvencem, hogy Webber folyamatosan nem állt ki a kötelező kerékcserére, ő egy szettel letudta a versenyeket. Úgy látszik, ez a gumi téma az achilles sarka a Kodinak. Kicsit utána olvasva a 2015-nek, hát, emberfeletti bugtenger lett a játék. Pedig még arra sem foghatják, hogy annyi project futna egyszerre, hogy nem marad iidejük x játékra.
-
_stick_
őstag
Idegesen kormányzok, mivel, hogy ideges vagyok az extrém kopás miatt.
Amúgy én azt tapasztaltam, segítségekkel pont, hogy tovább lehet használni a gumikat, hiszen nem pörögnek ki és nem fékezem hatszögre.
Talán megtaláltam a megoldást: az időmérőn szándékosan 1 kört mentem, hogy friss gumikkal induljak a versenyen, ennek ellenére sárgára kopott gumikkal indultam. Egy pár újraindítás és játékból kilépés, visszalépés után egyszer csak megoldódott és a frissebb gumikkal tudtam indulni.... Egy bug a sok közül.Mellesleg mindig is érdekelt, hogy a gumikopás szempontjából milyen a kíméletes kormányzás?
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Amúgy valamit benéztek Codemasters-ék az AI-val is, 10 körönként tuti hogy belém gabajodnak. Ha megtolok valakit hátulról, úgy ráragadok, hogy abból garantáltan pálya széle lesz. Ezt nem tapasztaltad? Mármint hogy a véletlen kontaktokból a játékos csak szarul tud kijönni, fura nagyon az ütközésdetektálás.
Pont ellentéte a 2014-nek...ott rettenet gépies volt az AI, semmi próbálkozás, végig 1 ív...
-
Csapoati
nagyúr
Én azért veszek vissza, hogy kibírjam egy cserével.
Amúgy én meg azt vettem észre, hogy a lágyabb abroncsok élettartamának vége felé a gép ellép előlem, de a boxból kijövet meg én vagyok sokkal gyorsabb a keményeken - persze csak egy darabig, amíg nem kezdenek el eléggé elkopni nálam is.
-
-
Csapoati
nagyúr
Vagy a segítségek nyírják ki, vagy nagyon idegesen kormányzol. Én 25%-os versenyeket megyek kikapcsolt segítségekkel, de mondjuk egy 14 körös versenyben elég a 6. végén kijönnöm kerékcserére. Persze igyekszem is vigyázni rá, 4. fokozatig nem nagyon lehet padlógázt tolni neki, mert csúszkál a hátulja a hatalmas nyomaték miatt és ez ki is nyírja a gumikat.
-
_stick_
őstag
Srácok, ti a gumikopással, hogy boldogultok?
Az utóbbi három részből messze ebben kopnak legjobban a gumik sztem. Simán kétszer annyit bírnak az AI gumijai. egy 50%-os versenynél, már a 4 körnél ki kellene állnom, míg az ellen megy 8-9 kört is. HARD AI ellen játszok, minden segítsék ON, kivéve az autófék. -
shiftac
aktív tag
Jó lett optimalizálva.
Gépem viszi ultra 35-60fps-el. Csak nekem valahogy billentyűzettel nem megy az irányítás -
orion1025
őstag
Igen, ez a PS3-as verzió nekem is feltűnt, hogy túlságosan jó. Én sem értem, hogy Kódmesterék miért csak ilyen híg löttyel tudnak előrukkolni, már évek óta. Bíztam benne, hogy az F1 licenc kikerül végre a kezükből, de csalódnom kellett, mert még évekig gyárthatják a kulát...
Pörgessetek 2:16-hoz
Codemasters fizika, mi.....
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az eső effekt speciel pont jó a 2015-ben is szerintem.
Csak ezt a homályosságot lehetne állítani...
-
ricsi8800gt
addikt
Ehemmmm,Régen jobb volt minden
Amugy a mostani F1 2015 nem gáz,Sőt szerintem nagyon jó lett.Emeli a szinvonalt hogy a szabájok és a versenyközbeni állitásokat is a csapat mondja mit hogyan.
Szerintem nagyon jó. -
Cube576
tag
-
djculture
félisten
Gondolom nem a steam-en vetted hanem dobozosat? Mert a steam-en ha csak 1-2 órát játszol valamivel akkor visszaadják garantáltan az árát (refund). Én is ezt tettem mert erre nem érdemes max pár eurot költeni hogy meglegyen ez a rész is
2014-es részben a grafika volt a gagyi az ideiben a grafika és törés oké de minden más agyon butított lett, Talán jövőre jön végre egy olyan rész amibe visszaszületnek a játékmódok eltünik ez a röhelyes dijátadó és a grafika és törés is marad jónak.
[ Szerkesztve ]
-
Cube576
tag
Én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a PC-s verziót mielőtt elolvastam volna róla a tesztet
Vakon megbíztam a játékban, mert ezért a korábbi részeknél mindig megfigyelhető volt a fejlődés, szép lassan azért alakult mindig. Most meg egy óriási vissza esés rengeteg fronton, a sok hibáról nem is beszélve -
ricsi8800gt
addikt
Szerintem ez a mostani F1 nagyon jó lett.Föleg grafikára.
Az irányittás is nagyon jó billentyűzeten nyomva.Nekem nagyon be jön és ami nagyon szembetünő hogy a legnehezebb szinten elég nehéz menni az élbolyal.14 rommá veretem öket.
Szoval üti a valóságt -
intelMMX
senior tag
Kár a gőzért a Codemasters részéről.
A legjobb F1 játékot már '88ban lehozta az Accolade[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz
yodamester10 #62 üzenetére
Már több tucat órát játszottam a játékkal, nem kell bemutatnod... és nem lowon nyomom 320x200-ban.
-
snecy20
nagyúr
válasz
yodamester10 #60 üzenetére
Na attól azért nagyon távol áll...
Összbenyomásra realisztikus, de a részletek elnagyoltak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Barthezz2 #58 üzenetére
A tavalyitól pedig jobb szerintem. Jó, nincs scenario meg time attack mód, amiért fáj a szívem,de cserébe a vezetési modell meg a grafika (és talán a hangok is) sokkal jobb. Na meg ugye benne van a 2014-es szezon is. Mondjuk én nem találkoztam még bugokkal, akinél előjönnek, az okkal lehet csalódott és/vagy mérges.
-
Eddig minden Codemasters-es részt megvettem, de ahogy nézem erre viszont nem kell pénzt kiadnom..
Marad a tavalyi.. -
ceia
őstag
(#10) djculture Nem lehet, hogy csak ATI kártyával játszották..?*
Code "masters"
A zöld pálya az x-aktás zenével még tetszik is!(#36) batai15 Nem hiba, Massa tényleg ilyen*
*Csak vicc, ahogy a játék. Röhejes, hogy ezért pénzt kérnek.
-
djculture
félisten
válasz
Calibra72 #52 üzenetére
2013 óta csak rosszabb rész jön, mindig kiszednek ezt azt.. Valamelyik fórumtársunk aki ezen is dolgozott pedig ódákat irt már előre, üzenem neki hogy elég gányul sikerült a produktum. Ez a leggányabb része a sorozatnak eddig, Inkább feltelepitem a steam-en a 2010-et vagy 13 -at eddig mindegyiket élveztem. Ennek az árát visszakértem 2 óra játék után mert egy tragédia. Nem akarok hiba listát irni a steam-es hozzászólásoknál láthatja mindenki hogy ezer meg egy anomália van..
[ Szerkesztve ]
-
Calibra72
aktív tag
Nem próbáltam még a játékot, de Youtube-on néztem a teszteket. Nos a grafikától egyáltalán nem vagyok elájulva, a versenyzők kidolgozása a DX8-as időket idézi. Maga a verseny is , mintha az egész pályát szmog lepné be, nem túl szépek a színek
Persze ez jellemző a Codemasters játékokra
Az autók is érdekesen mozognak néha, mintha szándékosan neki akarna menni a másiknak -
Bobó_20
aktív tag
ez, ez, ez mi ez? nem baj ebből is elkel majd annyi, hogy jövőre ugyanezt toldozott motorral, új menüvel, HUD-al kiadják és akkor is hanyatt esik tőle majdnem mindenki...gratulálok
esetleg még több pilótaanimációt tehetnének bele, mert ugye ez egy F1-es játék lényege, nem a safety car
komolyan nem értem ezt az értékelést
-
drmazsi
aktív tag
Én játszottam a játékkal PC-n, semmivel sem jobb mint az F1 2013.. Ez a pódiumos viháncolás egy vicc, hagyták volna ki, mert kb ennyi a plussz amit hozzátettek az idei F1-hez. Mondom úgy, hogy mindegyik megjelenéssel játszottam, kezdve a 99-es eresztéstől.
Amúgy lehet a lelkébe gázoltál, mert előrendelte és billentyűvel tolja.... Ami biztos hatalmas érzés lehet.
Legalább egy Logitech kormány ajánlott hozzá, de inkább Assettoval toljátok. -
Az AI-s véleményeddel 100%-ban egyetértek.
Rohadtul idegesítő, hogy az ember szeretne gyakorolni a legnehezebb fokozaton és gyakorlatilag nem lehet játszani, mert állandóan kilöknek...
Austráliában, kb. 30-szor rajtoltam el, ebből kb. 25-ször kilöktek az első kanyarban az AI-k...
-
batai15
félisten
"Pro:
Gyönyörű, részletes grafika"
Hát akkor ez kérem mi?
Kb mint valami fogyatékos mozgásérült eggyesület/szigoruan csak a hasonlat miatt , nem akarok ezzel senkit meg sérteni/ -
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture #24 üzenetére
Pont hogy nem örülök a kiherélésnek, más előrelépésnek viszont igen. Biztos vagyok benne, hogy a 2016 jobb lesz ennél, ettől függetlenül nem tartom kidobott pénznek a ~8000 Ft-ot. Ha fagyogatna menet közben (sjanos valakinél ez is előfordul, nálam egyelőre nem), laggolna, akkor én is pipa lennék. A legjobb az lenne, ha vennék a 2013-at és abból mindent átemelnének az újba (scenariók, karrier, classic mode). A grafika és a fizika már nagyjából rendben van, bár lehetne élesebb a kép.
-
vhw
addikt
válasz
djculture #10 üzenetére
Kommentek között:
"If there's something strange
On your TV screen
Who ya gonna blame
CODEMASTERS!If there's something weird
and it don't look good
Who ya gonna blame?
CODEMASTERS!"Egyébként fantasztikus... ma 50€-os AAA játék megjelenhet ilyen formában...
(és ahogy néztem nem/nem csak pc-s videók voltak összevágva) -
Blyan
félisten
Fura, de nekem ez a grafika még mindig túl műnek hat.
-
DFlash
tag
A képek alapján a grafika nem rossz, de a vélemények alapján felejthető alkotás.
-
djculture
félisten
Pont ez a baj lassan egy bugtengerre is mert benne van egy forma 1-es kocsi 200%-ot adnak egyes emberek. Minden évben ezt azt kivesznek ti meg örültök hogy húdejó. A készitők meg úgy vannak vele ezt elviselted benyelted akkor jövőre még kiveszem majd azt is hogy te választasz csapatot, azzal se kell dolgozni. Most mond azt hogy nem ez a tendencia.. Játékosok fakírnak képzik magukat vagy nemtudom.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ehhez mar elkel a kormany szerintem, sokjal komolyabb a vezetesi modell, mint eddig. A jatekmodok es a SC hianya eleg nagy fail, bugokkal meg a kilepeskor es benchamark utan jelentkezo osszeomlason kivul nem talalkoztam. 80-at adnek a jatekra, jovore par plusz moddal (sanszos hogy lesz is) lehet ez siman 90+ is.
-
Bloksma
aktív tag
PC-n próbáltam billentyűzettel és Xbox one kontrollerrel. Számomra az irányítás szörnyű, a többit már nem is néztem.
-
snecy20
nagyúr
Az AI amúgy elég genyó lett magasabb fokozatokon. Kimondottan törekednek a testi kontaktusra, ami totál nem jellemző a valódi F1-re.
Amúgy a PC-s bugtenger ellenére én megajánlanék egy 80%-ot rá, mert alapvetően a legrealisztusabb F1-es játék. Mondjuk a Project Cars Formula A-ja azért jobb...
-
Nekem nem nagyon tetszik,sajnos.
-
.LnB
titán
válasz
davidsone #15 üzenetére
ismerem, de ez nagyon nem a kedvencem. Sőt...
Inkább valami ilyesmi: [link] Kezd el onnan ahol linkeltem és várj egy percet mondjuk.
Másik jó kis rész 27:25-től Csípem azt a track-et.
És...37:47!!!Aki nem bírja a hasonló stílust az inkább ne hallgasson bele
ütős!
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
van pár érdekesség, de alapvetően pozitív a véleményem róla (XO)
-
-
Nekem az a bajom az F1 játékokkal, hogy csak az adott évad pályái vannak benne. Egy karrier módnak pedig jót tenne, ha évről évre változna picit a pályák összeállítása.
-
djculture
félisten
Ja steam-en már eltünt a népszerű uj megjelenések listából is, plusz felül se reklámozzák. Lehet ezt is visszavonják mint a Batmant, elég sokan irták be hogy refundolták köztük már én is.. Nincs értelme pénzt tenni bele, játszhatatlan bugtenger mire megcsinálják olyanra hogy az ember a haját nem tépi ki tél lesz..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Igazából nincs, de ha megnézem a metacritic, vagy a steam felhasználók értékeléseit akkor kicsit más képet fest a játék.
Annyi szerintem, hogy a teszt címébe inkább azt kellene írni, hogy F1 2015 - PS4 teszt
Mert egy PC-s furcsán néz arra a 90-es értékelésre látva a játék körül lévő botrányt. -
djculture
félisten
Valamelyik fórumtársunk is dolgozott ezen a játékon de szerintem elég felejthetőre sikerült. Legalább is a pc verzió háromezer hibával jelent meg. Nincs biztonsági autó (ez nem tudom konzolon van e de eddig minden részben megvolt). A gumikat össze vissza helyezi fel a gép hiába állitgat bármit az ember Pitsben folyamatosan különféle hibák jönnek elő. Folyamatosan hibát dob és kilép. Nincs Career Mode, Split Screen, No Online Co-oP Career de ezek levannak irva a tesztben is
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
hát igen, ezt is egyelőre cska konzolra venném meg.
-
.LnB
titán
Az az értékelés te jó isten!
Jó, PS4-en teszteltétek biztos azért..
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Codemasters legújabb F1-es fejlesztésében az idei és a tavalyi szezont élhetjük át, az előzőekhez képest jobb a grafika, valamint javítottak az ellenfelek intelligenciáján és az irányíthatóságon is.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest