Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Sziasztok! Meccs elején elkészül a setupom, ha kimegyek a boxba hogy tudok a lágy helyett feltenni esőgumit?
-Wake up Neo!
-
Pepe1022
újonc
Egy hete vettem meg a játékot... és egy fos. Az autók közti különbséget nem lehet érezni, karriermód nincs, sokszor lefagy... és, ami a legdühítőbb, hogy állandóan belém jönnek háttulról, és kilöknek... két hét, és megveszem a 2016-os kiadást. Remélhetőleg az nem lesz ilyen fos, de ha igen, akkor megtaposom a ps4 promat, aztán mehet a kukába.
-
Csapoati
nagyúr
Jo a hangja, marmint elethu. Neztem 2014-es gameplay videokat (maga a jatek most epp nincs fent), es hangok teren eg es fold a ket jatek. A 2014-ben kb. mintha jatekautok berregtek volna, a 2015-ben meg total olyan, minta teveben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz orion1025 #101 üzenetére
Engem szerencsére eddig elkerültek ezek a bugok, úgyhogy nagyjából elégedett is vagyok, mert a vezetési modell egész jó (nagy előrelépés a 2014-hez képest). A kilépéskor előforduló crasheket meg elvileg tegnap javították.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kpal
nagyúr
Én még mindig a box utcai kiállás ami szúrja a szemem túl gépies az autó mozgása és úgy az egész box még mindig kihalt .
-
orion1025
őstag
Pedig mennyi olyan hiba van, ami negyed óra játék alatt előjön, de úgy látszik, a készítők közelében senki nem játszott vele.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
Ha már gumikopás. A 2010-ben az volt a kedvencem, hogy Webber folyamatosan nem állt ki a kötelező kerékcserére, ő egy szettel letudta a versenyeket. Úgy látszik, ez a gumi téma az achilles sarka a Kodinak. Kicsit utána olvasva a 2015-nek, hát, emberfeletti bugtenger lett a játék. Pedig még arra sem foghatják, hogy annyi project futna egyszerre, hogy nem marad iidejük x játékra.
-
_stick_
őstag
Idegesen kormányzok, mivel, hogy ideges vagyok az extrém kopás miatt.
Amúgy én azt tapasztaltam, segítségekkel pont, hogy tovább lehet használni a gumikat, hiszen nem pörögnek ki és nem fékezem hatszögre.
Talán megtaláltam a megoldást: az időmérőn szándékosan 1 kört mentem, hogy friss gumikkal induljak a versenyen, ennek ellenére sárgára kopott gumikkal indultam. Egy pár újraindítás és játékból kilépés, visszalépés után egyszer csak megoldódott és a frissebb gumikkal tudtam indulni.... Egy bug a sok közül.Mellesleg mindig is érdekelt, hogy a gumikopás szempontjából milyen a kíméletes kormányzás?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
Amúgy valamit benéztek Codemasters-ék az AI-val is, 10 körönként tuti hogy belém gabajodnak. Ha megtolok valakit hátulról, úgy ráragadok, hogy abból garantáltan pálya széle lesz. Ezt nem tapasztaltad? Mármint hogy a véletlen kontaktokból a játékos csak szarul tud kijönni, fura nagyon az ütközésdetektálás.
Pont ellentéte a 2014-nek...ott rettenet gépies volt az AI, semmi próbálkozás, végig 1 ív...
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Csapoati
nagyúr
Én azért veszek vissza, hogy kibírjam egy cserével. Amúgy én meg azt vettem észre, hogy a lágyabb abroncsok élettartamának vége felé a gép ellép előlem, de a boxból kijövet meg én vagyok sokkal gyorsabb a keményeken - persze csak egy darabig, amíg nem kezdenek el eléggé elkopni nálam is.
-
snecy20
nagyúr
Viszont az az érdekes, megfigyeltem, hogy az AI nem nagyon spórolgat... Szóval vissza lehet venni gumikímélés okán, csak mivel az AI nem vesz vissza, így unfair a küzdelem.
Persze nagy jelentősége nincs mert legnehezebb fokozaton is üthető a gép.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Csapoati
nagyúr
Vagy a segítségek nyírják ki, vagy nagyon idegesen kormányzol. Én 25%-os versenyeket megyek kikapcsolt segítségekkel, de mondjuk egy 14 körös versenyben elég a 6. végén kijönnöm kerékcserére. Persze igyekszem is vigyázni rá, 4. fokozatig nem nagyon lehet padlógázt tolni neki, mert csúszkál a hátulja a hatalmas nyomaték miatt és ez ki is nyírja a gumikat.
-
_stick_
őstag
Srácok, ti a gumikopással, hogy boldogultok?
Az utóbbi három részből messze ebben kopnak legjobban a gumik sztem. Simán kétszer annyit bírnak az AI gumijai. egy 50%-os versenynél, már a 4 körnél ki kellene állnom, míg az ellen megy 8-9 kört is. HARD AI ellen játszok, minden segítsék ON, kivéve az autófék. -
shiftac
aktív tag
Jó lett optimalizálva.
Gépem viszi ultra 35-60fps-el. Csak nekem valahogy billentyűzettel nem megy az irányításSamsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
orion1025
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Ugyan elég jó játék volt (főleg grafikailag), de amikor én próbáltam, pont az irányítás nem tetszett. Lehet,. hogy azért, mert még tapasztalatlan voltam kontrollerrel, de valahogy idegesen mozgott az autó.
-
orion1025
őstag
Igen, ez a PS3-as verzió nekem is feltűnt, hogy túlságosan jó. Én sem értem, hogy Kódmesterék miért csak ilyen híg löttyel tudnak előrukkolni, már évek óta. Bíztam benne, hogy az F1 licenc kikerül végre a kezükből, de csalódnom kellett, mert még évekig gyárthatják a kulát...
Pörgessetek 2:16-hoz Codemasters fizika, mi.....
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az eső effekt speciel pont jó a 2015-ben is szerintem. Csak ezt a homályosságot lehetne állítani...
-
ricsi8800gt
addikt
Ehemmmm,Régen jobb volt minden
Amugy a mostani F1 2015 nem gáz,Sőt szerintem nagyon jó lett.Emeli a szinvonalt hogy a szabájok és a versenyközbeni állitásokat is a csapat mondja mit hogyan.
Szerintem nagyon jó.Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
snecy20
nagyúr
GP3 2002-mod...azt nagyon szerettem.
PS3-on meg az F1 2006-ot... Szvsz az már 9 éve ütötte ezt a Codamesters-féle stuffot, ráadásul konzolon. Olyan esőeffekt volt benne, hogy máig nem látok olyat...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Csapoati
nagyúr
Amugy lehet, hogy en is. Meg talan meg valami 93-assal, amiben mar volt Schumi, de meg Senna es Prost is. Nem is tudom mar mi volt a neve, majd rakeresek. Az F1C viszont tenyleg a legjobb szerintem.
-
Cube576
tag
válasz djculture #70 üzenetére
Igen, sajnos a dobozosat vettem, de tanultam belőle
Nagyon jó lenne tényleg ha jönne végre egy olyan rész, amibe minden a helyén van Grafika,törés, játékmódok is jók legyen, tényleg a 2014 és a 2015-ből együtt lehetne egy jót csinálni.
Reméljük hogy jövőre így lesz...The truth is out there...
-
djculture
félisten
Gondolom nem a steam-en vetted hanem dobozosat? Mert a steam-en ha csak 1-2 órát játszol valamivel akkor visszaadják garantáltan az árát (refund). Én is ezt tettem mert erre nem érdemes max pár eurot költeni hogy meglegyen ez a rész is 2014-es részben a grafika volt a gagyi az ideiben a grafika és törés oké de minden más agyon butított lett, Talán jövőre jön végre egy olyan rész amibe visszaszületnek a játékmódok eltünik ez a röhelyes dijátadó és a grafika és törés is marad jónak.
[ Szerkesztve ]
-
Cube576
tag
Én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a PC-s verziót mielőtt elolvastam volna róla a tesztet
Vakon megbíztam a játékban, mert ezért a korábbi részeknél mindig megfigyelhető volt a fejlődés, szép lassan azért alakult mindig. Most meg egy óriási vissza esés rengeteg fronton, a sok hibáról nem is beszélveThe truth is out there...
-
ricsi8800gt
addikt
Szerintem ez a mostani F1 nagyon jó lett.Föleg grafikára.
Az irányittás is nagyon jó billentyűzeten nyomva.Nekem nagyon be jön és ami nagyon szembetünő hogy a legnehezebb szinten elég nehéz menni az élbolyal.14 rommá veretem öket.
Szoval üti a valóságtOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
intelMMX
senior tag
Kár a gőzért a Codemasters részéről.
A legjobb F1 játékot már '88ban lehozta az Accolade[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz yodamester10 #62 üzenetére
Már több tucat órát játszottam a játékkal, nem kell bemutatnod... és nem lowon nyomom 320x200-ban.
-
snecy20
nagyúr
válasz yodamester10 #60 üzenetére
Na attól azért nagyon távol áll...
Összbenyomásra realisztikus, de a részletek elnagyoltak.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Barthezz2 #58 üzenetére
A tavalyitól pedig jobb szerintem. Jó, nincs scenario meg time attack mód, amiért fáj a szívem,de cserébe a vezetési modell meg a grafika (és talán a hangok is) sokkal jobb. Na meg ugye benne van a 2014-es szezon is. Mondjuk én nem találkoztam még bugokkal, akinél előjönnek, az okkal lehet csalódott és/vagy mérges.
-
MODERÁTOR
Eddig minden Codemasters-es részt megvettem, de ahogy nézem erre viszont nem kell pénzt kiadnom..
Marad a tavalyi..Everybody lies.
-
ceia
őstag
(#10) djculture Nem lehet, hogy csak ATI kártyával játszották..?*
Code "masters"
A zöld pálya az x-aktás zenével még tetszik is!(#36) batai15 Nem hiba, Massa tényleg ilyen*
*Csak vicc, ahogy a játék. Röhejes, hogy ezért pénzt kérnek.
it's more fun to compute
-
djculture
félisten
válasz Calibra72 #52 üzenetére
2013 óta csak rosszabb rész jön, mindig kiszednek ezt azt.. Valamelyik fórumtársunk aki ezen is dolgozott pedig ódákat irt már előre, üzenem neki hogy elég gányul sikerült a produktum. Ez a leggányabb része a sorozatnak eddig, Inkább feltelepitem a steam-en a 2010-et vagy 13 -at eddig mindegyiket élveztem. Ennek az árát visszakértem 2 óra játék után mert egy tragédia. Nem akarok hiba listát irni a steam-es hozzászólásoknál láthatja mindenki hogy ezer meg egy anomália van..
[ Szerkesztve ]
-
Calibra72
aktív tag
Nem próbáltam még a játékot, de Youtube-on néztem a teszteket. Nos a grafikától egyáltalán nem vagyok elájulva, a versenyzők kidolgozása a DX8-as időket idézi. Maga a verseny is , mintha az egész pályát szmog lepné be, nem túl szépek a színek Persze ez jellemző a Codemasters játékokra
Az autók is érdekesen mozognak néha, mintha szándékosan neki akarna menni a másiknak -
Csapoati
nagyúr
Főleg a jobb fizikának örül a nép, tényleg sokkal jobb lett. Az előbb nyomtam egy 25%-os maláj futamot, nagyon élveztem. Óvatosan kell bánni a kigyorsítással, sokkal jobban érződik a nagy nyomaték alacsony fordulatszámokon.
-
Bobó_20
aktív tag
ez, ez, ez mi ez? nem baj ebből is elkel majd annyi, hogy jövőre ugyanezt toldozott motorral, új menüvel, HUD-al kiadják és akkor is hanyatt esik tőle majdnem mindenki...gratulálok esetleg még több pilótaanimációt tehetnének bele, mert ugye ez egy F1-es játék lényege, nem a safety car komolyan nem értem ezt az értékelést
-
drmazsi
aktív tag
Én játszottam a játékkal PC-n, semmivel sem jobb mint az F1 2013.. Ez a pódiumos viháncolás egy vicc, hagyták volna ki, mert kb ennyi a plussz amit hozzátettek az idei F1-hez. Mondom úgy, hogy mindegyik megjelenéssel játszottam, kezdve a 99-es eresztéstől.
Amúgy lehet a lelkébe gázoltál, mert előrendelte és billentyűvel tolja.... Ami biztos hatalmas érzés lehet.
Legalább egy Logitech kormány ajánlott hozzá, de inkább Assettoval toljátok.Don't hate the player, hate the game ...
-
nagyúr
Az AI-s véleményeddel 100%-ban egyetértek. Rohadtul idegesítő, hogy az ember szeretne gyakorolni a legnehezebb fokozaton és gyakorlatilag nem lehet játszani, mert állandóan kilöknek...
Austráliában, kb. 30-szor rajtoltam el, ebből kb. 25-ször kilöktek az első kanyarban az AI-k...
-
Csapoati
nagyúr
Ez egy állókép egy mozgóképből. Vagy a youtube-on megállítva egy videót is tökéletes képet kapsz? Ezzel a résszel speciel nincs probléma, korrektek a dobogós videók.
-
batai15
félisten
"Pro:
Gyönyörű, részletes grafika"
Hát akkor ez kérem mi?
Kb mint valami fogyatékos mozgásérült eggyesület/szigoruan csak a hasonlat miatt , nem akarok ezzel senkit meg sérteni/ -
anulu
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #24 üzenetére
Pont hogy nem örülök a kiherélésnek, más előrelépésnek viszont igen. Biztos vagyok benne, hogy a 2016 jobb lesz ennél, ettől függetlenül nem tartom kidobott pénznek a ~8000 Ft-ot. Ha fagyogatna menet közben (sjanos valakinél ez is előfordul, nálam egyelőre nem), laggolna, akkor én is pipa lennék. A legjobb az lenne, ha vennék a 2013-at és abból mindent átemelnének az újba (scenariók, karrier, classic mode). A grafika és a fizika már nagyjából rendben van, bár lehetne élesebb a kép.
-
vhw
addikt
válasz djculture #10 üzenetére
Kommentek között:
"If there's something strange
On your TV screen
Who ya gonna blame
CODEMASTERS!If there's something weird
and it don't look good
Who ya gonna blame?
CODEMASTERS!"Egyébként fantasztikus... ma 50€-os AAA játék megjelenhet ilyen formában...
(és ahogy néztem nem/nem csak pc-s videók voltak összevágva)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Blyan
félisten
Fura, de nekem ez a grafika még mindig túl műnek hat.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
DFlash
tag
A képek alapján a grafika nem rossz, de a vélemények alapján felejthető alkotás.
-
djculture
félisten
Pont ez a baj lassan egy bugtengerre is mert benne van egy forma 1-es kocsi 200%-ot adnak egyes emberek. Minden évben ezt azt kivesznek ti meg örültök hogy húdejó. A készitők meg úgy vannak vele ezt elviselted benyelted akkor jövőre még kiveszem majd azt is hogy te választasz csapatot, azzal se kell dolgozni. Most mond azt hogy nem ez a tendencia.. Játékosok fakírnak képzik magukat vagy nemtudom.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ehhez mar elkel a kormany szerintem, sokjal komolyabb a vezetesi modell, mint eddig. A jatekmodok es a SC hianya eleg nagy fail, bugokkal meg a kilepeskor es benchamark utan jelentkezo osszeomlason kivul nem talalkoztam. 80-at adnek a jatekra, jovore par plusz moddal (sanszos hogy lesz is) lehet ez siman 90+ is.
-
Bloksma
aktív tag
PC-n próbáltam billentyűzettel és Xbox one kontrollerrel. Számomra az irányítás szörnyű, a többit már nem is néztem.
-
snecy20
nagyúr
Az AI amúgy elég genyó lett magasabb fokozatokon. Kimondottan törekednek a testi kontaktusra, ami totál nem jellemző a valódi F1-re.
Amúgy a PC-s bugtenger ellenére én megajánlanék egy 80%-ot rá, mert alapvetően a legrealisztusabb F1-es játék. Mondjuk a Project Cars Formula A-ja azért jobb...
-
veterán
Nekem nem nagyon tetszik,sajnos.
duree54
-
.LnB
titán
válasz davidsone #15 üzenetére
ismerem, de ez nagyon nem a kedvencem. Sőt...
Inkább valami ilyesmi: [link] Kezd el onnan ahol linkeltem és várj egy percet mondjuk.
Másik jó kis rész 27:25-től Csípem azt a track-et.
És...37:47!!!Aki nem bírja a hasonló stílust az inkább ne hallgasson bele ütős!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
van pár érdekesség, de alapvetően pozitív a véleményem róla (XO)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
-
.LnB
titán
-
ldave
félisten
Nekem az a bajom az F1 játékokkal, hogy csak az adott évad pályái vannak benne. Egy karrier módnak pedig jót tenne, ha évről évre változna picit a pályák összeállítása.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Itt a vásárlói értékelések elég negatívak (konkrétan 870 értékelésból 35% pozitív csak)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
djculture
félisten
Ja steam-en már eltünt a népszerű uj megjelenések listából is, plusz felül se reklámozzák. Lehet ezt is visszavonják mint a Batmant, elég sokan irták be hogy refundolták köztük már én is.. Nincs értelme pénzt tenni bele, játszhatatlan bugtenger mire megcsinálják olyanra hogy az ember a haját nem tépi ki tél lesz..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Igazából nincs, de ha megnézem a metacritic, vagy a steam felhasználók értékeléseit akkor kicsit más képet fest a játék.
Annyi szerintem, hogy a teszt címébe inkább azt kellene írni, hogy F1 2015 - PS4 teszt
Mert egy PC-s furcsán néz arra a 90-es értékelésre látva a játék körül lévő botrányt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
djculture
félisten
Valamelyik fórumtársunk is dolgozott ezen a játékon de szerintem elég felejthetőre sikerült. Legalább is a pc verzió háromezer hibával jelent meg. Nincs biztonsági autó (ez nem tudom konzolon van e de eddig minden részben megvolt). A gumikat össze vissza helyezi fel a gép hiába állitgat bármit az ember Pitsben folyamatosan különféle hibák jönnek elő. Folyamatosan hibát dob és kilép. Nincs Career Mode, Split Screen, No Online Co-oP Career de ezek levannak irva a tesztben is
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
hát igen, ezt is egyelőre cska konzolra venném meg.
-
.LnB
titán
Az az értékelés te jó isten!
Jó, PS4-en teszteltétek biztos azért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest