Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Runner_fxr #2769 üzenetére

    Több alkalommal is éltem már az elállási jogommal és volt pár akkumulátoros cucc is.
    Mindig kipróbáltam őket, kibontottam stb. Soha nem volt bajom belőle mindig visszakaptam a teljes összeget.
    Na de most ez nem téma.

    Amit említettél fent az a tipikus előrelátás mintája ami egy nagyon észszerű és jó dolog, hogy hát majd ha szervizre kerül a sor akkor mi lesz.
    Ha mindenhez így állnék hozzá, hogy mi lesz majd ha elromlik akkor jelenleg semmim nem lenne még telefonom sem. Egyszer minden tönkre megy, elhasználódik, elromlik stb. Örök életű eszköz nincs. Vagy előbb vagy utóbb cserélni kell.

    Ne vegyél francia autót mert az elektronikája rossz! Minden egyes francia autó az út szélén dekkol várva a sárga angyalt? Hol? Mert én nem látok ilyet. Ha tényleg annyira rossz lenne ki venne ilyen márkájú kocsit?

    Ha úgy állunk hozzá egy termék megvásárlásához, hogy ez biztos el fog romlani, ehhez biztos nincsen alkatrész stb, akkor mindenki maradjon otthon ne vegyen semmit és kész.
    Le kell állnia az iparnak, nem kell több autó meg bicikli meg drón meg semmi sem mert biztos el fog romlani. Igen el fog. Ahogy az 1 millás bicikli is idővel.

    Amikor a Samsung felrobbanó telefon botrány volt mi történt? Mindenki azt hitte na többet szarszungot soha nem vesz senki.
    Aztán tessék azóta is világvezető eladó.

    Mivel én szeretek tapasztalatból beszélni ezért úgy döntök, hogy megveszem a biciklit amire 1 év gari van és a pórul járok vele akkor így jártam, elkönyvelem annak, hogy nem mindenből szabad megvenni a "gagyit".
    De legalább saját tapasztalatból mondhatom azt, hogy azért ne vedd meg mert ez és ez a baja lesz 1 év múlva.
    Mint mondtam az nem indok, hogy mert gagyi.

    És azt újra kihangsúlyozom, hogy nem erőltetett napi használatban lesz hanem csak ókor ókor elő lesz véve ha kell egyet felfrissülni. Esőben én nem biciklizek, tehát már ezzel is csökkentem a hiba % arányát.

    Köszönöm, hogy segítettél legalább te egyedül. :R

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák