Hirdetés
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
BaginZe #118143 üzenetére
És valóban ez lett a megoldás.
Hajlandó postázni kb 5 ezerért szóval királyság, de fontos volt tudni mert az aukció 2 óra múlva le is jár és ez ami kell csak nála van kb jó állapotban is és kellett alternatíva ha nem válaszolna időben. Már csak le kell járnia az időnek
(#118140) Trabi TM : Igen ilyesmit kerestem. Most már tudni fogom ha legközelebb ilyen lesz. Köszi
-
spiky03
veterán
válasz
BaginZe #86786 üzenetére
Nekem pár nap eltéréssel majdnem 1 hónap volt amíg megjött a szemüveg. 06.12-én rendeltem és 07.07-én dobta be a postás a szelvényt.
Egy gyors kérdés!
A Banggood-on nem lehet beállítani valahol a bankkártyát, hogy ne kelljen minden rendelésnél beírni? Úgy, mint az Alin van, mert ott egyszer beállítottam és utána csak simán rendelek és gyorsan fizetek is.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest