Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Neurotoxin #3 üzenetére
AC Odyssey, most ráfüggtem én is marhára, 5 nap alatt 30 játékóra.
-
B.Gaboo
tag
válasz
laceszgamer #7 üzenetére
azért a FIFA eladások is szépen visszaestek az elmúlt évben, köszönhetően a battle royale mániának, szóval arra sem alapoznék hosszútávú üzleti tervet
és a demót elnézve az idei kiadással sem fogják robbantani a kasszát
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #7 üzenetére
A Titanfall rosszkor volt rossz helyen.
-
laceszgamer
addikt
1-2 év aztán totál kiürül, valahogy nem megy az EA-nak ez a lovagoljuk meg a trendet móka, most a Destiny 2-nek akartak odalépni, anno meg a CoD-oknak a Titanfall szériával, az sem igazán jött be.
Tulajdonképp manapság szerintem az a szerencséje az EA-nak, hogy van évenként Fifa és a Simset is veszik mint a cukrot, de valamiért a többi játékukkal nem igazán tudnak mit kezdeni.
-
eL Geri
őstag
Azt a roh@dt A Way Out-ot tennék már bele Xbox-on
-
wikings2
őstag
RTX 2060 mellé kaptam BF5 vagy Anthem kódot, akkor lehet az előbbire fogom beváltani amennyiben még él a promócio
-
rdt89
addikt
Még a trial időt se játszottam ki rajta.
-
B.Gaboo
tag
Akkor nagyon jól fogyhat, ha már a Vaultban kötött ki
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bekerült a Vaultba a híres-hírhedt robotos akciójáték, így a teljes kiadást minden előfizető letöltheti és végigjátszhatja.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest