- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Na akkor valami új half life jöhet ..
-
Gergosz2
veterán
azért rendesen belekezdtek a reklámozásba, mert nézegettem E3-as videókat youtube-on, gamespoton, gamtrailers-en és libero meg fagyi reklámok helyett sorra jönnek a most bemutatott játékok reklámjai.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
zsigus
őstag
Szerintem volt ott azért egy BEYOND és egy God of War is a The Last of US-en kívül ami még azért említést érdemel.
A Wonderbook sem rossz ötlet, de talán egy kicsit elsiették a bemutatót, mert még látszik, hogy nem 100%-os a kezelhetősége. A cross-play (Battle-Royale) bemutató is érthető hiszen a Vitát is nyomni kell (szvsz hosszabb lett mint amennyire kellett volna, de kibírható), másra pedig nem nagyon emlékszem.
Nem volt ez annyira rossz, és az új konzolok előtt nem is nagyon vártam többet (sőt őszintén szólva talán ennyit sem).
-
Dyrtyho
őstag
Most nyugodtan kövezettek meg, de a tegnap hajnali Sony konferencián csak egyetlen egy értelmes játékot tudott bemutatni a Sony, amit persze a konferencia legvégére hagytak, előtte pedig csak olyan játékokat mutattak be amit már vagy bemutatott előttük a Ubisoft, és itt gondolok a Far Cry 3-ra és az Assassins Creed 3-ra, vagy pedig két olyan játékot toltak az arcunkba ami nem csak hogy unalmas, de az egyik főleg japánoknak való, a másik pedig az igazi elvakult Potter fanoknak. Viszont le a kalappal a The Last of Us. játék bemutatójáért, pont a legjobb pályát választották ahhoz hogy a közönséget igazán lenyűgözzék. Szóval nem is tudom, hogy melyik volt a rosszabb a 2 rémes konferencia közül az EA-é vagy pedig a Sony-é. Az EA főleg a sport játékokkal akarja kitölteni a gazdasági évét, a Sony pedig folyamatosan saját magát ajnározta.....egy szó mint 100 ez az idei E3 konferencia nem is volt olyan rossz, de nem is volt olyan jó mint vártam, egy 10 skálán nálam 7 pontot kap az idei E3 konferencia
best regards, egy fórumozó blogger
-
zsigus
őstag
Már volt.
Konami E3 2012 Press Conference
Ők mindig az E3 előtt mutatkoznak meg (legalábbis tavaly is ez volt).
-
r3dsnake
nagyúr
konami konferencia nem lesz?
-
zsigus
őstag
válasz Bambalazs #41 üzenetére
Ez a The Last of Us valami zseniális lesz. (36. mp-nél kezdődik, nem tudom mit csinált előtte az operatőr).
Úgy néz ki, hogy a "kutyák" nem felejtettek el játékot csinálni.Lehet, hogy veszek egy másik PS3-at...
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Egyetértek! Ez a Watch Dogs a végén nekem iszonyatosan tetszett!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Dyrtyho
őstag
Engem a Ubisoft megvett minden téren, Far Cry 3, Assins Creed 3, Watch Dogs, kész...kik ezek te, hatalmi kiadó
-
Dyrtyho
őstag
Eddig nálam a konferenciák terén az első a Ubisoft, második a Microsoft, és az utolsó helyen kullóg az EA, de a South Park játék nagyon nagynak igérkezik, ahogy az AC 3, és Far Cry 3 is, jelenjenek már meg, gamelni akarok velük
-
-
Prof01
veterán
EA-nál tényleg nem sok. Crysis3 és MoH várós, de tényleg nem volt annyira ütős, mint az UbiSoft!
AC 3 nálam év játéka lesz, úgy érzem!Sony-t már nem hiszem, hogy kivárom, majd holnap, utólag...
Új konzolt ők se fognak mutatni...[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én az EA-ben nagyot csalódtam, egyedül a Need For Speed az ami úgy érdekes gamenek tünik, meg talán a Dead Space 3, de többi hát nem tudom, most viszont le vagyok döbbenve amiket a Ubisofton láttam, Far Cry 3, Assasins Creed 3, hát hatalmas respect a srácoknak, most nagyot nőttek a szemembe, sőt nálam most lekörözték az EA-t, már csak a Sonyéra leszek kíváncsi, és akkor 4ből talán 3 konferencia lesz az ami elnyeri a tetszésemet.....
-
Gergosz2
veterán
lol predator
Na jóccakát!
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
na végre
Szépnek szép de ez sem ingame
Na de mégis kapunk azt is
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Azt a mindenit! Ez a Zombi U trailer, nagyon ütős lett!
Na itt az AC3! Ráadásul Wii U-ra is jön!
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Jaja, AC3 miatt vagyok fent még én is.
Wii U is ígéretesnek tűnik! A holnapi Nintendo konferencián látunk majd belőle rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
na az ubi is elkezdődött.
-
GeryFlash
veterán
ez gyenge felhozatal nagyon
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Prof01
veterán
MS-re kíváncsi leszek! Biztosan nem hagyom ki!
-
Gergosz2
veterán
válasz callmeakos #19 üzenetére
jó volt nézni hogy 2-3 másodperces késés volt a kinect előtt ugráló játékos és játék között
(#18) zsigus
Simán eltudom képzelni , hogy márciusban jönne. GTA5-ről nagyon rég hallottam infót, kb akkor amikor kijött az első videó róla. Akkor novembert pletykáltak, de ugye plyetykát illik megfeleőképpen kezelni.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
zsigus
őstag
Inkább jövő tavasszal esedékes a GTA5. Eddig csak egy ember ragaszkodik a novemberi dátumhoz, mindenki más a jövő évet mondta.
Egyébként az MS és a Sony is bejelentette már korábban, hogy az idei E3-on nem lesz ott egyik új konzol sem. Max. techdemókat mutathatnak az új motorokról, mást nem igazán. Nem hiszem, hogy direkt szórakoznának a saját vásárlóikkal, és "hazudnak" a bemutatóról (persze ez most már kezd divat lenni ebben a világban).
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz callmeakos #14 üzenetére
MS konferencián lesznek jelenszerintem is márha akarnak valamit mutatni.
Activision is jóideje így csinálja.Bár ideje lenne , mert elvileg november táján esedékes a GTA5.
Kíváncsivagyok MS-nél terveznek -evalami infót közölni az új xboxról, bár több helyen olcastam , hogy ennek 0 a valószínűsége.
-
Bambalazs
senior tag
válasz callmeakos #14 üzenetére
Tudom, nem láttam őket a résztvevő cégek listáján, ezért bízok a Valve-ben.
-
Bambalazs
senior tag
GTA 5-öt a népnek! Bár HL3-nak is örülnék, Portal 3 hab lenne a tortán.
-
modd3r
őstag
válasz fatallerror #5 üzenetére
Miért, én nem ezt írtam????
-
Zirowe
nagyúr
válasz callmeakos #4 üzenetére
Jó vagy rossz értelemben?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Balázs9503
tag
Ubisoft azt hiszem fennmaradok addig már csak az AC 3 miatt
-
zsigus
őstag
Már vártam én is... Remélem a G4TV-n (vagy itt) vissza lehet nézni majd a Sony konferenciát (tavaly is ilyen időben volt). Bár már szinte mindent lehet tudni minden fontosabb vállalat bejelentéseiről (már az is be lett jelentve amit meglepetésnek szántak), de hátha lesz valami új és váratlan.
Az új konzolok valószínűleg nem lesznek ott (legalábbis eddig erősen tagadták őket, kivéve persze a Wii U), majd valószínűleg egy külön sajtótájékoztató alkalmával mutatják be őket az év végén/következő elején ha tényleg 2013 végére ki akarják adni őket, és a jövő évi E3-on már kipróbálhatóak lesznek ha minden jól megy.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz callmeakos #4 üzenetére
én egy hasonló Dead Space 3 videót kérek.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Logen88
aktív tag
Már nagyon vártam, hogy elkezdődjön az idei E3. Lesz itt sok-sok infó meg videó .
Ez a hajnali 3 óra nem olyan vészes szerintem amúgy, de nem hiszem, hogy megvárom.The Last of Us is a masterpiece.
-
callmeakos
veterán
Remélem az EA hozzám vág egy olyan Crysis3 videót, amitől padlót fogok
All→M8
-
banhammer
veterán
Azért az időzóna miatti időeltolodást odaírhattátok volna.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CIS - Comodo Internet Security
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest