Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Kizartnak tartom, hogy elerje.
Ha egyszerre jelent volna meg a PC-s verzioval, akkor talan lett volna erre eselye.
Akit erdekel a jatek, az mar ugyis megvette PC-re, mivel oriasi volt a hype, es nem mellesleg meg a kenyerpiriton is elfut.[ Szerkesztve ]
-
hocico
tag
de jó hogy eladtam a konzolom...
most jól jönne47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
törölt tag
14,5 millió ! Ez igen, nem rossz eladási stat.
-
Dr. Akula
félisten
Én nem sok bugra emlékszem az időnkénti grafikai artifactokon kívül, ami a GTA4-ben is rendesen jelen van. Lehet hogy nem ugyanazt a Stalkert kaptuk? Mostzmár kíváncsi lettem milyen bugokkal kellett volna találkoznom.
Igen, az atmoszféra, a hiánygazdaság (meg egyáltalán a gazdasági rész), a nem railgunként funkcipnáló fegyverek (a lövedékeknek röppályája van), a túléló horror stílus az ami a COD / BF fölé helyezi.
#40 RoLyHuN:
A GTA-t sokan próbálták felülmúlni (pl. Mafia, Saints Row), de még senkinek nem jött össze. Pedig van hibája bőven.[ Szerkesztve ]
-
Mythsardan
aktív tag
válasz Dr. Akula #30 üzenetére
A GTA4-nél majdnem az összes PS3 exkluzív színvonalasabb és tartalmasabb, de hát kinek a pap...
Sajnálom, hogy a PCs verzióba nem hajlandóak beletenni a kontrolleres irányítást, azért jó lenne a fotelból tolni az egyébként már minimum fél éve porosodó D3-am...
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
mempfis
csendes tag
szerintem nagyon jó...kipróbáltam
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr. Akula #30 üzenetére
"...a többi meg egy kalap szar."
Gratulálok.
Érdekes módon, rengeteg PC-snek kellenének ezek a kalap szarok. Érdekes... A Naldur's Gate meg nyugodtan lehet múlt idő, a Stalker pedig középszerű.[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dr. Akula
félisten
GTA4 van pc-re is, a többi meg egy kalap szar. Baldurs Gate, Stalker, itt kezdődik a színvonal. Aki nem ezt mondja, az vagy hazudik, vagy fingja sincs, asszem így kell megfogalmazni a te stílusodban.
Ja és a COD / BF is kalap szar, csak az pc-re, de ott van mellette más is.
-
assemble
addikt
válasz Dr. Akula #26 üzenetére
Tudtommal nincs is ilyen cim ra, exkluziv plane.
Ellenben akinek nem tetszik az Uncharted 1-2-3, GoW 3/A/Collection, Last Of Us, Beyond, Infamous 1-2, LBP 1-2, GT 5-6, Killzone 2-3, Heavy Rain, MGS 4/Collection, Wipeout, Demon's Souls, Ratchet & Clank ToD/aCiT, Resistance 1-2-3, Motorstorm 1/PR/AR/A, ICO/SotC, stb. felsorolasbol (a tobbi multiplatform cimrol nem beszelve amik szinten evekig csak konzolokon voltak, illetve nemelyikuk jelenleg is csak azokon van, lasd: GTA 4-EfLC, RDR, LA Noire, Mortal Kombat, Rock Band, Guitar Hero, Dark Souls, Ninja Gaiden, Burnout Paradise, BF: BC, Bayonetta, Soulcalibur IV, Castlevania: LoS, Fight Night Champion, Brutal Legend, stb.) felsorolasbol egyik sem, az vagy hazudik, vagy fingja nincs. Nyugodtan valaszthatsz hogy rad melyik illik a jobban[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
14.5 milliót adtak el a PCs változatból?
Durva, nagyon durva! -
assemble
addikt
válasz Dr. Akula #21 üzenetére
Ezzel kb csak annyit mondtal el, hogy halvany fogalmad sincs a jatekfelhozatalarol, es hogy erre buszke is vagy.
Nalam van otthon regota pc-s erogep es ps3 is, es az utobbi 5 evben az igazan szinvonalas cimek saccra legalabb ketharmadat, de talan inkabb haromnegyedet ps3-on jatszottam.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz FuRiONight #22 üzenetére
Hogy legyen mit kérdezned.
-
Dr. Akula
félisten
"Szerintetek eléri a PC-s eladásokat a 2 konzolos változat?"
El. Mivel nem sok más színvonalas játék van konzolra.
-
WayneGace
őstag
Kész a játék, átportolják konzolra, jön onnan is a pénz. Olyan országokban, ahol lényegében szinte csak konzolon játszanak, mindenféle kézi kütyük mellett, sikeres lehet. Japán, Anglia.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
CounterBoci
senior tag
Pedig rendesen szembeköpték a fanokat, nem raktak bele azóta sem egy rendes pvp-t, az RMAH használhatatlanságáról ne is beszéljünk. Lehúzzák a bőrt a konzolosokról is és jót röhögnek a markukba
ldave: Bizonyos szint után brutális időmennyiséget kell ráfordítani, hogy az a bizonyos jobb cucc essen. Hagyták elszabadulni az RMAH-t, eladhatatlan szinte minden, márpedig én nem fogok még plusz pénzt fizetni semmiért. Goldot meg egy hétig kell farmolni szintén egy jó cuccért. Okoskodók kíméljenek.
-
satz18
őstag
Sztem se fogja túlszárnyalni. Nem meglepő, hogy hasonló értékeléseket ért el, mint PC-n. Egy ilyen játékot nehéz lenne elrontani, még ha újra is kellett az irányítást szabni.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
félisten
-
Televan74
nagyúr
Jó pontokat kapott. Kíváncsi leszek majd konzolon mennyire lesz kelendő.
Még hogy PC -re nem lehet eladható játékot csinálni(14,5M db. ).
Csak a játék egyes részeit felhőből kell futtatni.Mindenbe beleugatok!!!
-
Def26
félisten
Szerintem simán többet adnak el konzolon.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest