Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz Low Noise #37 üzenetére
Próbáld ki a MaldoHD+BackFire's mod kombót, szebb is és ráadásul sokkal jobban fut tőle a játék mint eredetileg. HD6850-el maxra húzva a játékot DX11+tesszeláció+1920x1200+minden szir-szar ami volt, gyári állapotban a játék gyakran beesett 17fps-re (vagy inkább ritkán ment 26fps fölé), MaldoHD+BackFire's mod használatával pedig azt nem mondom hogy végig teljesen simán, de 25 alá igen-igen ritkán esett, átlagban a 30fps megvolt.
HR24.hu
-
pr1mzejEE
addikt
Nesze semmi fogd meg jól.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Joe.36
addikt
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Low Noise
senior tag
Köszönöm a tippet, a megoldást végül a VGA kártya Bios frissítése hozta meg.
Hogy, mennyit nyertem a dx11-el az majd kiderül, mert ugyan az első pályán szépen látszik a kőműves munka, csak úgy állnak a téglák a falban, és a térkő is nagyon szép, de már a második pályán alig találkoztam ezzel az effektekkel.
2 textúra addon van ? (Nekem csak 1 Crytek féle 1,7 GB-os van)
Ha a Maldo-ra gondolsz mint másik textúra pack az idáig bugos volt
sajnos, nem töltött be pár textúrát és azok fehéren jelentek meg.[ Szerkesztve ]
-
barisj
aktív tag
erre kiváncsi leszek
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Ps Vita
őstag
Az íj naygon bejövös...
-
zseko
veterán
válasz DataTraveler #30 üzenetére
Pedig az ha nem is messze, de távol van grafikailag a pc-s verziótól. Hát még egy MaldoHD+BackFire's mod feltétele után.
HR24.hu
-
teeem
aktív tag
Aha, ez volt az abszolút semmi. De a zöldes fények jól néztek ki abban az 1mp ben. A gameplay azért remélem lesz vagy 30mp.
-
Low Noise
senior tag
Most, hogy szóba került feltelepítettem újra, a DX11 ugyan kifagy azt sajnálom, de tulajdon képen szép játék, nem tudom, hogy az 1.9-es patch segített-e rajta, vagy én tudtam már, hogy mire számítsak, de jó ez grafikailag, lehet nem olyan jó mint a Warhead, de jó. Szóval üsse kő, jöhet a harmadik Bár itt ott olyan sok az ellenfél, hogy COD érzete van az embernek, de legalább itt több taktikával is neki ugorhat az ember.
-
DataTraveler
tag
Én Xbox-on játszottam végig és nekem nagyon bejött a grafika!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Low Noise
senior tag
válasz DataTraveler #25 üzenetére
Nem volt gyönyörű, a textúrák botrányosan homályosak, még a későbbi ál HD casomag se segít rajta, a dx11 pack kifagy fél perc alatt, technikailag botrány az egész. Én ennek ellenére reménykedem, hogy a Crysis 2-ben látott félmunka az újabb verzióban kiteljesedik és valóban méltó lesz a Crysis névre.
-
Kvelstadt
veterán
ez jó volt. mire bekapcsoltam a hangszórót meg adtam rá hangot és odanéztem a videóra már vége volt.. szal köszönjük!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
DataTraveler
tag
Hát a második rész elég rövidre sikeredet ez igaz, de a grafika az gyönyörű volt!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
peterm711
aktív tag
Lehetne picit hosszabb, ez olyan nesze semmi fogd meg jól.
-
DataTraveler
tag
Kíváncsi leszek a végleges gépigényre!
Biztos jó játék lesz!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Psychopeti
senior tag
Ebből nem sok mindent lehet kivenni
Várjuk a másikat, de nagyon
Mintha lehetne látni egy hatalmas üveg dómot vagy mit, de nem biztos hogy az
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
siska75
tag
Már rongyosra lett játszva a sorozatból az összes fellelhető rész.
Jöhet a következő felvonás!!!Az Ördög vagyok,ÉRTED JÖTTEM!
-
tome.jr
addikt
Ez az íj nem igazán értem hogyan passzol a nanoruhához A 4. részben vajon elektromos parittyával fogjuk levadászni az alien-eket?
-
F34R
nagyúr
Jó móka lesz ez valakinek
-
ghostmat
tag
"They used to call me.. : RAMBO"
Remélem jó lesz, most kezdtem neki a warheadnek 3jára, a C2-nek meg Hard-on
Midegyik nagyon jóó. Várós nagyon
-
Xaels
félisten
Ha a dzsungelt és a nagyvárost ügyesen vegyítik talán még rá is nézek, pláne ha a játékmenet az előző 2 rész jó oldalát gyúrja majd egybe.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Prof01
veterán
Mindegyik részt imádtam, remélem ez is ütős lesz!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
HyP3b0y
senior tag
Mégis mit fog feldolgozni, C2ben nem végeztünk a csúnyákkal?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Jhonny06
veterán
Kihozhatták volna egyből a gameplayt, most ez a 4 nap..
Komoly az az íj, felüdülés lesz a sok géppuska után.
-
-
Ryder62
őstag
Elég semmit mondó ez a 18 másodperc. A gameplay trailert várom
-
atkahun
tag
Jónak tűnik ez a nanoruhába öltözött Rambo/Turok hibrid.
A köv. videó várós....
-
Matada2.3
veterán
Széééééép
Finn the human
-
Logen88
aktív tag
Szeretettel várjuk a következő videót. Biztosan hosszabb lesz mint ez.The Last of Us is a masterpiece.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest