Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz - = Zk = - #11 üzenetére
Nincsen több zombi, mint lopakodós, meg autós. Amúgy is a játék fő része nem zombis.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #12 üzenetére
hát hooogyisne... én a nagy KoD fan... pff
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
antikomcsi
veterán
válasz - = Zk = - #11 üzenetére
Mondod ezt, az előrendeléssel a fiókodban!
-
- = Zk = -
félisten
n+1 zombi... már pöppet uncsi...
sebaj, ezt is venni fogják.. ahogy eddig is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tuki2200
senior tag
válasz antikomcsi #5 üzenetére
Pedig eleg sokan, még a hitlerjugendbe is... az afrika korpsra volt egyebkent főleg jellemzo, de mindenhol elofordultak, a free arabian legion onkentesek tulnyomo tobbsege pl fekete volt a neve ellenere es nagyobb harcertekkel birt a wermachtban mint a magyar hadero...
-
nagyúr
Kár, hogy megint vaskereszt a rendes horogkereszt helyett, ez hangulatromboló. Jó dolog, hogy lopkodnak a Wolfenstein sorozatból. A videóban látszik, hogy amikor fröccsen a vér az 2D animáció és nem 3D... Ettől függetlenül egy próbát megér nálam.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
ribizly
veterán
Jó a hangulat. Kicsit lopásnak érzem a nagy ellent a Killing Floor-ból. De legyen élvezetes.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
MikeWazowski
veterán
Szerintem nem lesz semmivel sem rémisztőbb, szimplán csak sötétebb a kontraszt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Dilikutya
félisten
Ez csak agyatlan death match, vagy lesz szingli is?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Enigma1945
őstag
Igazán jól néz ki, engem nagyon megfogott, várom !
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Imilenni
addikt
s lesz köztük színes bőrű? kétlem
Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.