Hirdetés
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kódot kell kérni a hivatalos oldaon sajnos. (De azonnal adja)
Live-Die-Respawn
-
StanDoFF
tag
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Nekem nem engedi sajnos letölteni sem. 😕
Pedig elvileg ma nyílt béta van... -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz sz.atesz89 #4 üzenetére
Elvileg 12-én 19 óra a start az előrendelőknek és 14-e a többieknek. De az alfánál kb. fél nappal hamarabb fellőtték a szervereket, úgyhogy lehet most is ez lesz. Én nagyon remélem, hogy úgy tesznek, mint az alfánál.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
sz.atesz89
tag
Hány órakor indul a béta PS4-en valaki tud pontos infot? Már ma este vagy csak hnap?
PSN: szuhi
-
fornettisuti
veterán
BF4 Lite 😅
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Thusor
őstag
Ezt a játékot eléggé várom. Open Beta-ban kipróbálom, hogy mennyire hozza az eddig látottakat a videókban. De amit eddig láttam az eléggé meggyőző.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- ASUS ROG Ally
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest