Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
Hát nem sok változás történt az MW2-höz képest... lehet hogy vannak benne új killstreak-ek meg pályák, de nem olyan amire azt mondom hogy: tyűűű!! A cod mw2-t már kicsit unom, ugyan azok a pályák, a single-t is kétszer végigvittem (szerintem nagyon jó a single, csak kicsit rövid... egy medal of honor 2010-hez képest persze nem). Ezt egyedül az új single történet miatt venném meg. Ja és a multiban az új pályák miatt. De így ránézésre ugyan az mint az mw2. Eddig nagy kedvem volt hozzá hogy megvegyem, de így hogy szinte ugyan az, lehet hogy már nem fogom...
-
zH.
senior tag
nagyon keveset játszok egy ideje ,de ezt meg fogom venni. a bc2 nekem tul komoly ,ezzel akkor is el tudok funolni ,ha full fáradt vagyok már.
megjelenéskor mennyi lesz itthon az ára (kb.) ?[ Szerkesztve ]
just be
-
EczkE
veterán
Nem lesz rossz.
Asszem mindenféleképpen!
-
kenny123
addikt
Csak nekem tűnnek "gagyi"-nak a hangok?
Napalm strike-é, úgy általában..yo
-
fasirTTT
őstag
ne a rohadt vidiket nyomassák már, hanem a gémet adják ki....
COOPOZNI AKAROK ! -
csaabz
őstag
Azért kíváncsi leszek rá "élőben"....
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
LucifeI2
őstag
Deathmatch, nem Dethmatch.
-
Dano58
tag
Mindenki a Medal of Honort kritizálja, pedig annak a multija szerintem jobb, nekem már megvan a CoD4, meg az MW2, ez csak fölösleges pénzkidobás lenne, amivel csak Kotickot gazdagítanám.
-
LackoMester
addikt
Iszonyat béna a gyerek, persze közrejátszik az is , h. konzolon nyomja. Nekem nagyon lassúnak tűnik ez a boxos bénázás.
Egész nagy ez a pálya, de tetszik. Várjuk nagyon.
A COD4-ben van kb. 1200 órám a MW2-ben csak 500 ( egy időben keveset nyomtam ).[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
BalaNce87
addikt
Értem, hát aki 2000 órát tett bele annak biztos megérte, kevesebb mint 1 év alatt annyit összehozni az elég szép, de nem is ez a normális. Nemrég én is felraktam cod2-őt nosztalgiázni, bc2-őt meguntam steamre se jártam fel, így azzal szórakoztam aztán 1-2 hét után letöröltem, és egész jól ment. Szóval ezek az újak már abszolút nem kötnek le nem látok benne fantáziát, persze én is játszanék vele egy darabig elismerem, de ennyi pénzt nem fizetnék értük. De már valamiért az újabb játékok se kötnek le amik jönnek, most jön majd új nfs hát így nemtudom demo nem jön belőle, annyira meg már nem érdekel hogy leszedjem. AC2-őt, SC2-őt se próbáltam még ki, pedig érdekel egy két ilyen név ami tényleg jó, csak valahogy nem jutok el odáig hogy kipróbáljam, persze nem mennek sehova, mire kipróbálnám jó árban lesz lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor én nyertem, mert én a két DLC-t együtt 50 % kedvezménnyel vettem meg 14 €-ért a Steamen a gaméhoz, na meg ugye az alapgame volt 9670 ft
Eddig 162 órám van multiban
Szerk : http://www.xfire.com/profile/gsprof/
Xfire szerint több
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz BalaNce87 #26 üzenetére
Én év helyett órát számolok. 208 órát tettem az MW2 multiba, és 12-t a singlebe. Ez összesen 220 óra. A játék 10.000Ft-omba került 2009. novemberében, plusz a két DLC az 7.000Ft (sok igen), tehát összesen 17 ezret fizettem érte. Számold ki mennyi volt egy óra szórakozás. Nem sok, bizony. Van aki 2000 órát tett bele, szerintem nagyon is megérte neki.
Még nyáron feltettem a 2. részt nosztalgiázni, meg 1 éve az UO-t is. Mind a kettőben béna vagyok már, elszoktam tőle, ennyi elég volt. De a 2, 4, WaW-ba is sok órát tettem, összesen 500-at biztos...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
válasz BalaNce87 #26 üzenetére
pontosan. Szomszédomnak megvan a COD2 meg a COD6 , de csak a COD2-t tolja
Azt viszont rendesen -
BalaNce87
addikt
Szerintem csak annyit akar közölni hogy az árához képest l....z az előrelépés.
Cod4 óta jelentős változás meg nem történt, persze ha ilyen hamar ráunsz a részekre akkor érthető hogy minden évbe megveszed, de én nem fél/1 évre veszek multis játékot, persze megunni megunom én is, de nem véglegesen. Cod4-et meg szerintem mw2 és black ops után nagyon kevés ember teszi fel újra, de van aki leragadt cod4-nél sőt 2-nél, én is kipróbáltam eddig az összes részt, de multira még mindig cod2, a 4-et már én se raknám fel újra. Egyszerűen ha ma akarnának eladni egy cod2-es játékot vietnámi skinnel, akkor senki sem venné, már mindenkinek ez a szintlépés perkek meg a többi cucc kell anélkül már nem is érdekli.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem a COD-ok készítői ugyanúgy állnak a dologhoz mint A világ következő ura: Zuck A kép melletti rész elolvasását javaslom, hogy mit írt a saját maga által megteremtett facebook felhasználóiról. Kimondva vagy kimondatlanul, de szerintem ez ide is illik.
-
keIdor
titán
válasz #41133696 #18 üzenetére
Hol ugyanaz? Lehet nem ártana közös nevezőre hozni, hogy mi az az "ugyanaz" nálunk...
Nálam a teljesen más pályák, más fegyverek, néhány új perk, killstreak miatt már eleve nem ugyanaz a kettő. Az hogy nincs benne forradalmi újítás annyira nem is baj, mert ha nem találják el, akkor nagyobbat lehet vele bukni.
#22: Méretes DLC = nagyobb ár. Ebben egyetértünk, hogy egy nagy DLC, de nekem elég is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xaels
félisten
Hát egyre jobban elmegy tőle a kedvem, pedig eddig sem volt hozzá sok.
Na megjött az új BF: BC2 patch.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kovsol
titán
válasz #41133696 #17 üzenetére
jó ez a videó nem is HD felbontású, meg nem is PC a grafikát így nem ez alapján kell megítélni, de az tuti, hogy nem nevezhető forradalmi előrelépésnek igazából ha nem rontják el ami eddig jó volt már megveszik sokan, ha lenne sok fölös pénzem én is megvenném, de csak akkor , vagy pedig konzol vásárlás esetén kelleni fog pár új játék akkor ez jön majd szóba nálam és nem a régiek
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #13 üzenetére
Az 5-öt sokan fikázták, hogy csúnya. Nekem speciel tetszett, de tény, hogy ez így a 5-h9z képest is visszalépés. A 6 meg 3 x szebb nála.
-
keIdor
titán
-
törölt tag
-
CriticalHit
addikt
lassú. szaggat
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
adamkaa777
senior tag
Ú de retkes a grafikája remélem pc-n azért szebb lesz
El. Psy. Congroo.
-
Black Dragon
addikt
Wow, fasza kis játék lesz ez!!
-
Enton
addikt
Cod4 Mappack! Semmi több. MAx a perkek meg a fegyók a teljesen másabbak.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kovsol
titán
szép és jó, de nem érzem azt a belső késztetést, hogy ez nekem kell és ne a CoD4 el toljam továbbra is (6 nál se éreztem)
May the Force be with you!
-
BalaNce87
addikt
Ilyenkor ezt kik játszák, van zárt béta amiről csak a készítők tudnak?
Goodspeed: Ez egy nagy újdonság csak túlságosan gyerekes.
[ Szerkesztve ]
-
Daczy
aktív tag
NÁCI ZOMBIKAT AKAROK , NÁCI ZOMBIKAT
Én kérek elnézést a capslock miatt, de ez már régóta furdalt, és nem igaz, hogy egész eddig semmi hír nem volt róla, hogy lesz-é, ávagy sem.
-
törölt tag
Mi ez a halálfejes izé a red dot-on ?
[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
értem én, hogy box, de a csávó elég zenész.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest