Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
november 9
-
mongoose123
aktív tag
remélem ennek a singleplayer része nem annyiból fog állni hogy kb 8óra alatt egy kocka kiviszi mint az MW2ben
-
Tituka
senior tag
a képek nagyon ütősek...
reméljük a játékkal sem lesz semmilyen gond
Angel1981:
eddig azt ígérték hogy lesznek dedikált szerverek...
[ Szerkesztve ]
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Angel1981
veterán
PC esetében itt sem lesz dedikált szerver?
-
Gude
senior tag
COD sorozat
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
z0d1AK
nagyúr
Tetszik a környezet és a színvilág
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
g4mer
senior tag
válasz phanzetomox #4 üzenetére
Számomra a CoD 4 volt a legjobb. A WaW már egy másik kategória. Multi szerintem nagyon el lett baszva, de a single az ütős lett Pláne a zombi. Néha haverral játszunk, de nagyon jó szerintem
Sic Parvis Magna
-
Sicilian
addikt
Jó lesz ez, várományos
nothing is true everything is permitted..
-
Thome
veterán
Még mindig a hányinger kerülget, ahogy azt azt a szerencsétlen AUG-ot fogja a nyominger...
-
Jhonny06
veterán
Biztos jó kis játék lesz. Persze valamennyire lehúzás, de nekem például tetszik a helikopteres küldetés, ilyen nem nagyon volt mostanában, meg a nyílpuska is. Persze kis dolgok ezek, de jobbá teszik a játékot. Annyi időt biztos megér, amíg egyszer végigviszem.
-
akangels
tag
Nekem COD 4 volt az ami igazán korszak váltó volt és COD4 el még a mai napig elég sokan játszanak WAW háááát nem rossz de nem a legjobb COD6 pedig egy újra skinezett cod4 kivéve az h itt az IWnet a nagy baj....mert maga a játék jó csak a szervereket kellet volna máshogy megoldani....és akkor egyből nem lenne hack,lagg,és még sok más probléma...mert egyből kézbe lenne a szerver irányítás.
-
littlelion21
addikt
Ütős képek. Hangulat ott van rendesen.
-
phanzetomox
őstag
ebből látszik mennyire ért hozzá...
Bírom ezt,,, a WaW megjelenésekor mindenki agyon fikázta most meg jön egy újabb cod hirtelen mindenki kedveli, (leglábbis ez jön le ha megnézem a többi black ops-os cikket )
pedig a cod 5 tényleg szörnyű volt elődeihez képest, és az mw2 is csalódás... sztem most hogy tömegtermelés folyik a cod fejlesztőknél, már sosem fognak olyan jó játékot ki adni mint a cod1... -
ferencka
tag
nekem a WaW-al sem volt problémám.nekem az is tetszett,és ez is elég jónak igérkezik.én már mindenesetre nagyon várom.
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest