- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
csak szerintem hasonlít egy kicsit az atlétás Jean Reno-ra ?
-
Findzs
addikt
vannak benne jó dolgok meg vannak benne rossz dolgok is
pl. nekem tetszik, hogy fel lehet mászni szinte bárhol nem annyira kötött az útirány
de az nem tetszik, hogy annyit kell lőni az ellenbe és a fegyverek sebzése között nem nagyon vettem észre különbséget
azt észrevettétek mikor fegyvert választ a listából akkor a fegyverek alá volt olyan írva, hogy fallout meg doom,"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Hiftu
senior tag
Nagyon gyengék a mozgások. Mindenki csak sétál. Ebben a játékban nem lehet futni a kis becsúszáson kivül?
Kik játszották egyébként ezeket a bemutató játékokat? Vagy nagyon rossz a játék irányítása vagy nagyon bénák a játékosok. (mondjuk konzol miatt megeshet, hogy ilyen lett, de akkor PC-re egy teljes újraírás kell, mert ez így kevés)
[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
gyurunk26
csendes tag
és még ennek volt aza hatalmas gépigénye? ez egy moslék...
-
fpeter07
veterán
Ez a videó engem nagyon lehangolt... De remélem csak ez sikerült ennyire gyengén.
-
Malachi
addikt
amilyen jól indult a durva beharangozókkal, az első videókkal, annyira vacak lesz maga a tényleges játék. irtó izgalmas 8 ember 5 négyzetméteren körben állva pumpálja egymásba az ólmot. juhé. grafika rajzfilm, ami nem baj, csak nem is különleges, a hangok gyengék, tompák, a gránát úgy pukkan mint egy füstbomba, á, nem tetszik, kicsit sem.
-
đayW@LkeR
tag
PL: Én!
Nekem nagyon bejövős! Tetszik az ugri-bugri, becsúszkálás jók a fegyók, frankó a hang és még vissza is rúgnak elég szépen.
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
sti10p
senior tag
Ebből legfellyebb a grafikai design érdemelne 6-nál nagyobb pontszámot.
Ki fogja ezt megvenni?XY
-
Xaels
félisten
Mindenkinél olyanok a hangok mintha Airsoft menne? A recoil nem létező fogalom a videón és elnézve rendesen kell pumpálni az ellenbe az ólmot. A látvány jó, de egy ilyen játékkal nem azért fognak több százezren multizni mert jól néz ki...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kanczy
veterán
Nekem tetszik, de azért a vételhez kevés. Megvárom a kritikákat mindenképp
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
atidzsiforc
őstag
lol 13:37
pc gameplay mikor lesz?[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
DeFranco
nagyúr
Szegényes évben még éppen hogy elmenne, de most jön ki a DNF, kijött a Portal 2, itt az AC - Brotherhood amit szintén dícsérnek, él még a Borderlands, jön az új Batman, jön a Mass Effect 3, kint van a Crysis 2.
Nincs miért megvenni ezt a játékot ilyen erős mezőnyben. COD-ok MOH-ok mellett elmenne, így nem.
-
MrBrooks
tag
Várjuk ki a végét! A videó valóban lapos, de ettől a játék még lehet jó. Mindenesetre az alapkoncepció látványvilága eléggé magávalragadó. KÉP
Kivel érdemes üzletelni: --> MrBrooks
-
SemperFi
tag
Dögunalom hentelés, automata célzás, szánalom...
-
GoldenJ
tag
3 perc után még ezt a videót is eluntam. Ez elég gyenge dolog lesz sajnos.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
törölt tag
válasz errorcode06 #2 üzenetére
Nekem se tetszik, igazából nem is értem miért. Valahogy furcsán visszataszító az egész.
-
wikings2
őstag
Gondolom Boxon játszik az ipse. Szörnyű látni hogy nem céloz hanem csak balra jobbra forog (mint régen a 2D Wolfensteinben) .
Minden esetre ha nem átportolt cucc lesz Pc n akkor nem lesz ez rossz.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest