Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz axioma #2332 üzenetére

    "Mirol beszelsz, nem ertem..."

    Erről: "Kiirtjuk a legkevesebbet szennyező kisautókat miközben a sokkal környezetszennyezőbb kamuhibrideket támogatjuk."

    "Amugy meg nem csak uj auto van a vilagon"

    Az a baj, hogy a ma kapható belsőégésű motoros új autók közül nehéz olyat mondani ami nem lesz garantált szopóroller tizenöt évesen. Kis hoki fűnyírómotorok turbóval szétfújva részecskeszűrővel kettőstömegűvel stb. Pont mire használtan megvehetné magának egy kisebb pénzű ember addigra válik totális taposóaknává az összes. Ráadásul nem sokkal fogyasztanak kevesebbet azoknál az őskövület szög egyszerű 1.4-1.6 szívómotoroknál amelyeket a környezetvédelem jegyében kidobtak és leváltottak a kis pöcsköszörű csettegőkkel. Mivel az emisszió egyenesen arányos az elégetett üzemanyag mennyiségével kimondhatjuk, hogy nem sokat nyertünk az egész downsizing őrületen. Egyedül a gyártók dörzsölik a tenyerüket mert ezekkel a kis pöcs motorokkal könnyeben tudják elcsalni az emissziós teszteket.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák