Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
válasz borderlands #40 üzenetére
koszi a linket, lehet csatlakozok majd, mert a jatek nagyon f@sza
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
borderlands
csendes tag
Üdv mindenkinek! Most induló honlapunk segítségével játszótársakat kereshettek a Borderlands nevű játékhoz. A honlapunk nonprofit szervezet csak a játékosokért van, hogy együtt magyar nyelven tudjanak a játékban kalandozni. Sokan keresgéltek, hogy hogyan tudnának több magyar játékossal együtt játszani. Mi ezt egy honlap segítségével megoldottuk! Gyere és csatlakozz! www.borderlandseu.hu
-
Ateszzero
őstag
kezd elég erőssé válni a játék.Tele van a pálya most már minden fajnak a bossával.Elég hosszú küldik vannak.
Már két órát is eltöltöttem egy küldivel,és még most sincs meg.De a minegate küldi is soká lett meg.Ja...gyerekek müködik a lan mód hamachival.Tesómmal Co-op módban nyomjuk.Az autókázás is élvezetesebb így ,ő vezet én meg nyomom az ágyút.
-
dunc
nagyúr
A játék kegyetlen jó,és összetett nállam eddig magasan 2009 legjobb játéka.
-
vPhis
tag
válasz Ateszzero #30 üzenetére
Jó ez a játék. Grafikából meg nem kell jobb, így a legjobb a hangulata.
Én is hunterrel játszok.
Ha egyszer végigviszed, végigviheted egy második playtrough-on ua-zzal a karakterrel csak itt már erősebb ellenfelek vannak. Fegyver pedig tényleg rengeteg van.
Max szint 50 gondolom mindenki tudja. Legjobbak (szvsz) az elemental fegyverek. -
Ateszzero
őstag
NNa ki is jött.
Valaki tolja már?[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Érdekes játéknak tűnik, de nekem is túl egyhangúnak tűnik a képvilága. Bár én sohasem szerettem a képregényeket sem.
Ha legalább tényleg Physx került volna bele, akkor talán, de így passzolom...TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Ateszzero
őstag
Én mindenhol 10.23-at olvastam ,de nem tom ünnepnapon mi van nyitva.SEMMI.
-
XuChi
addikt
Mikor jelenik meg végre mert hivatalosan 10hó.20.-a volt, de semeik boltban nem látom .
-
Silenzio
addikt
Jót tett a játéknak a cell shaded külső. Végre lett stílusa, nem csak a nagy szürke átlag. A korábbi képlopatokat elnézve a mélyen tisztelt fejlesztők is láthatták hogy az bizony nagyon kevés.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
fpeter07
veterán
válasz hejesírásó #13 üzenetére
az azért már elég koczkaság lenne
A játékról, remélem megértő lesz és el fog menni a gépemen legalább 25 fps-el -
Fortissimus
őstag
a grafika nemigazan tetszik, de attol meg lehet jo a jatek, egy probat meger
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Laci_a_Paci
tag
engem is a grafika bosszant, valahogy az ilyen dolgokat nem rajzfilmesen akarom én látni...
-
LackoMester
addikt
már korábban irtam a Prince-s grafika valahogy nálam nem jön be,de azért 1 próbát megér
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
.Oldman.
tag
Ez a Borderlands!
Nem kell versenyeznie az ARMA és a MW-al.
Ez nem arról szól!
Kötelező darab!! :
.OM.
-
hommeros
őstag
válasz hejesírásó #13 üzenetére
Ez a játék még véletlenül sem ronda számomra. Kicsit képregényes/rajzfilmes. De hogy ronda lenne, azért az túlzás.
És azt sem hiszem, hogy a gagyi textúra elrejtése miatt lett ilyen a játék grafikája.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mephi666
nagyúr
végülis lehetne 1gépen coop-ot játszani... mondjuk 1680x1050-es felbontásnál kapna az ember 2db 840x1050-es sávot, ami szerintem már elég lehetne... elvileg nem is terhelné le annyira a gépet (anno mi 2x640x240-es sávban nyomtuk az nfs2se-t osztott képernyőn és élvezetes volt nagyon)
a játék meg nekem rohadtul tetszik csak jönne már...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atike
nagyúr
A vid alapján megnézem majd élőben is...
-
Jojo5
őstag
a vidi alapján nálam kötelező darab
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
félisten
Nekem nagyon tetszik, amit eddig láttam belőle. Egyedi játék.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
csaabz
őstag
Sztem klassz játék lesz.
Tetszik ez a grafikai megoldás is.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
julius666
addikt
Brütal Legend? Batman Arkham Asylum? Azért idén voltak jó játékok...
Egyébként meg a játék zsírnak tűnik, remélem ez játékélményben jobb a fallout-nál.
Viszont a grafikája nem tetszik, ez a cell-shading nagyon nem ide illő, de van egy olyan érzésem, hogy ezt a készítők is tudták, csak így jól lehet leplezni az alacsony poligonszámot és a gagyi textúrákat...
Viszont a szuper karaktergeneráló rendszer miatt feltétlenül megér 1 próbát! -
konas
senior tag
Nekem jo lessz ez..Vegre egy jo jatek 2009 ben..
-
Antibazsi
aktív tag
nem értetem mindent tisztán,de volt pár pillanat amikor osztott képernyőn mutatták a játékot. Lesz benne ilyen multiplayer lehetőség is, vagy csak összevágták a képet?
Üdv, Balázs
-
bishoplogan
senior tag
válasz hejesírásó #1 üzenetére
Igazad van, de a játékmenet meg a sandbox világ (és a coop) talán megmenti a Borderlandsot.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
ez a grafika és világ ez mi ez?
XIII + falout világa
sztem gagyi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest