Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
erről sokáig lehetne beszélni
neked is igazad van hogy a dlc-kel kibővítik jobbá teszik a játékokat
de én személy szerint pl. végigvittem a mass effect 1 és 2 részét de a dlc -ket nem, mert egyszerűen nem érte meg a fáradságot, hogy azért újra visszatelepítsem és idegesítő ez a hozzáállása a biowarenak, adja ki alapból dlc -kel növelve és ne a sokadik bőrt húzza le a játékosokrólmeg pl. a medal of honor singlet végigvittem de a multi ahogy írják a szerverek tök üresek, ha van is játékos az sokszor csíter kiskölykökből áll, úgy meg kinek van kedve játszani
annak idején a red faction első részével hónapokig lehetett játszani többször is végigvittem mert kreatív volt
csakúgy mint a half life 1 jó hosszú volt és tartalmasma már nincsenek ilyen játékok vagy csak elvétve mert nem éri meg nekik ilyeneket csinálni, így is úgy is annyiért adják el a játékokat ha 4 óra ha 14 óra a játékidő, nem beszélve arról, hogy így a dlc-ket is el lehet adni + pénzért
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
GAbre
veterán
Ez igaz,azokra akik Single-el játszanak....
De vhol igazad van...
Ha megjelent 1 qva jó játék,akkor "évekig" azokkal toltuk.
Most meg ha nem is csinál ugyanaz a kiadó 1 másik jó játékot,akkor csinál 1 másik 1 faxa game-t...
És dlc-kell dobják fel,szval azért nem egészen úgy van,ahogy gondolod....Avatar
-
Findzs
addikt
igen ez így van
régen évente 1-2 jobb játék volt de azokkal hónapokig eljátszott az ember
most megjelenik 5-6 jó játék de 1x végigviszi az ember és többet elő sem veszi"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
GAbre
veterán
Jó ez is igaz...
De aki nem dolgozik,és anyuci-apuci se elég vastag,akkor neki még annyi pénze sincs rá,mint annak akinek meló mellet se tud rászánni lét...
Pl. Én vagyok így vele mostanában:
Még ha akarnék is,már 3-4 hónapja nem vettem játékot.
És akkor is akciós olcsót...Avatar
-
Rexdemon
aktív tag
válasz adalbert1 #27 üzenetére
Panzer General 1-2 10/10!
Az meg alap, h inkább legyen hangulatos és szórakoztasson, semmint csillivilli grafika. Nekem pl addig fontos a grafika,h ne menjen a feeling/játszhatóság rovására. (Én pl megint -fene tudja hányadik alkalommal- az Arcanum-mal nyomom)Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
adalbert1
veterán
+1
0 Day játékot utoljára a San Andreast vettem. Azóta csak a Fallout 3 Gotyért adtam teljes árat, semmi másért. A hardware igényes dolgokat pedig Xbox360-on játszom, így még a gépfejlesztést is a végletekig el lehet odázni (oké hogy egy csúcs PC-n jobban néznek ki a dolgok, de számomra annyit nem ér a grafika), PC-n például napok óta a Panzer General 2-vel játszom (szvsz hangulatban rengeteg azóta megjelent játékot tönkrever, kár hogy nem jött ki egy értelmes folytatása). -
GAbre
veterán
És igaz ez fordítva is....
Nem tudom,hogy te hogy vagy vele.
De én nem is ismerek olyan embert,aki minden játékkal játszik.
Még ha warezos játékról van is szó...
Hát még ha pénzt is kéne kiadni érte.....
Én mondjuk úgy vagyok vele,h vannak a jó játékok,amik megérik,h polcra kerüljenek,vannak az elmegy játékok,amik max 1 dvd-t érnének meg.
És vannak a szar játékok,amik semmit nem érnek meg
És sztem a felhasználok 90% így van ezzel mint én.Avatar
-
.mf
veterán
"Legyen csak sok játék, így legalább van némi verseny minőségben és árban."
Miért, van? Sajnos úgy látom, egyikben sincs.
Nem a mennyiséggel van a gond, hanem a minőséggel: a játék optimalizáltságával, futásteljesítményével, látványvilággal, forgatókönyvvel, szereplők karakterének kidolgozottságával, ötletességgel, humorral, stb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
veterán
Sok játék? Én az utóbbi 1 évben talán 2-3 játékot találtam játszhatónak
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Arena87
aktív tag
Jó lenne, de a játékos társadalom ~90%-a nem érdekli a minőség. Legalábbis én így gondolom. De még mindig szerencsére ~5évente ki jön olyan játék amiért érdemes kidobni pénzt. Szerintem. A másik meg a kiadóknak nem érdekük, hogy egy játék 3 évnél tovább tartson a fejlesztése.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
Scholes9
nagyúr
Sokan szidják a Blizzardot, meg a Valveot, hogy sokat késnek a játékaik, nem véletlenül...inkább jelenne meg 2-3 évente olyan minőségű játékból mondjuk 5, amilyeneket ők készítenek és minden pénzt megér, nem, mint most, h valóban 80%-a vagy még több hulladék...
Jól veszem észre, h "meggyógyult" az oldal?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Narxis
nagyúr
Ez minden iparra igaz, tömegtermelés=alacsonyabb minőség. Viszont ma már, amikor a telefonunkban is van wlan, bármikor olvashatunk teszteket/ajánlókat. Ez alapján lehet dönteni, illetve nálunk ez pénz kérdés is ha multimókáról van szó.
Én azt gondolom nem baj a túl sok játék, komoly verseny van a piacon, a gyengék elhullanak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
Szegény gamernek meg kell tanulni szelektálni, és nem elfogyasztani mindent amit elé tolnak.
1 évvel megjelenés után fillérekért van minden, patchelve, community patchelve, javítva.
Jah, az egy évvel ezelőtti hardveren is eldöcög általában maxon."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Polllen
nagyúr
Ezen betojtam...azért panaszkodni, hogy túl sok a játék... Jó dolgukban az emberek már nem tudnak mit kezdeni magukkal...
3 hónap múlva a játék már biztosan veszít az élvezetéből...dráma!!!!
Amúgy had ne sajnáljam, hogy ebből él - feltételezhetően nagyon rosszul...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
leviske
veterán
Sokkal nagyobb baj, hogy ezt a "sok" játékot valójában relatíve kevés franchise lenyúzása adja ki. Ezért örülnék például, ha az EA betartaná az igéretét és a Dragon Age-nek faragtatnának egy, nem a BioWare hátára pakolt, méltó váltót.
-
Wolverine
félisten
Neki az a munkája, hogy játékokat csináljon; ezért ismernie kell a saját termékei mellett a konkurenciát is; és ezt csak úgy lehet elérni, ha a megjelenés után rövid időn belül játszik, és nem 1-2 év múlva
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bpx
őstag
szörnyű
állítólag vannak olyan emberek, akik játékok nélkül is életben maradtak még
de ezt én is csak pletyka szinten hallottam -
-
Legyen csak sok játék, így legalább van némi verseny minőségben és árban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fpeter07
veterán
Mit nekem. Évente egy játék érné meg az alapárát. Volt már olyan játék hogy az ára 10000-et esett, mikor nem volt egy éves.
-
Sicilian
addikt
Legalább lehet válogatni, mi lenne, ha még azt sem lehetne
nothing is true everything is permitted..
-
GAbre
veterán
Hát ez igaz!
Sok játék jelenik meg és még csak nem is xboxra célzok.
Az ember ha dolgozik,akkor nemigazán van ideje játszani,de van pénze venni játékot.
Ha nem dolgozik,akkor rengeteg ideje van játszani,de nincs pénze...
De viszont vannak más körülmények:
- Sok stílusú játék van,és nem mindenki játszik mind1ikkel
- Sok játék jelenik meg,de nem mind1ik jó játékAvatar
-
CPU001
csendes tag
TELJESEN IGAZA VAN. Van olyan hónap amikor szívem szerint 3-4 játékot is megvennék de erre se pénzem se időm.
-
keIdor
titán
Ez már csak ilyen. Ősszel és tavasszal jön minden egyszerre. Mint egy lavina.
El kéne osztani, minden hónapra jusson 1-2 olyan, amit várok. Ez így valóban jobb lenne.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
Szegény játékos? Hát bazz, ki próbál ki mindent megjelenés napján? Egy-két évvel később is ugyanolyan lesz és a szegény meghurcolt vásárló győzi manival meg idővel.
-
maláj
addikt
sajnos igaza van - bár a fele játék azonnal shift-del
vásárlás terén pedig maradnak a steames akciók, stb. -
JoolsNOS
veterán
Ó hogy sajnálom, hogy pénzért kell játszania. De abban igaza van, hogy sok játék jelenik meg, és annak a 80% sz**ra való. De nemhogy adott hónap játékaira nincs pénz, örülök, ha félévente veszek egyet-kettőt ami érdekel.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest