Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyurkikrisz
őstag
-
-
forgonati
őstag
A támogatástól én nem lennék annyira hanyatt esve. Mikor 1+1-em volt sokat olvasgattam a hivatalos fórumjukat és az userek habzó szájjal őrjöngtek a rengeteg sárga foltos kijelző miatt, meg amiatt hogy az illetékesek kb. leszarták őket. És ez a probléma az 1+1-en nagyjából a mai napig nincs elismerve mint igazi hiba, pedig tényleg sárgultak azok keményen. Érdekes, az LG a G3-mat kapásból javítja ugyanezzel a hibával...
Amúgy nekem a fast charging hiányzik a legkevésbé, a Qi az már jobban, a G3-ban is nagyon jó hogy van, kényelmes funkció, de még enélköl is tudnék élni. Viszont az NFC jó lenne ha lenne, hasznos dolog, és szerintem nem drágította volna meg annyira. Ma már ez a funkció nemhogy a csúcsgépekben, hanem sok felső-közép kategóriásban is benne van. Azonkívül ahogy látom a vaku sem 2 színű, pedig az már aztán tényleg nem dobta volna meg a költségeket semennyivel. Viszont nagyon hasznos dolog. Szóval flagship killernek ne nevezzék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest