Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz wjbhbdux #100 üzenetére
Kedvenc gaming hírekkel foglalkozó csatornám...ez nem egy pletykán alapszik, hanem volt alkalmazottak véleményén, amit ráadásul megerősített egy insider is, akitől plusz infókat kap.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Ger_man
senior tag
Azért ez erős túlzás Master Chief Collection PC-n messze nem néz ki ilyen jól. A Micro ahogy a Gears-nél itt is inkább ilyen "mesés" mint fotórealisztikus látványt célzott meg. De hát ilyen karakterekkel fura is lenne
A karakterek kidolgozása textúrák szépek. Viszont első rénézésre valóban nem fogja meg az embert, mint mondjuk a Forza trailer, mondjuk ott meg gameplay-t nem láttunk.
Nekem tetszik, és nem vagyok Halo fan, nem bírok kontrollerel FPS-zni, a Master Chief Collection meg nekem már meg van öregedve. A Halo 5-re kíváncsi lennék PC-n -
Giovan!
addikt
Na jó, ez tényleg nem szép. Ennek a screenshotnak nem lett volna szabad kijutnia az internetre
Már a gameplay-nél is érdekes volt, hogy sehol egy karc, egy sárfolt, vagy ilyesmi, a becsapódott fregatton sem volt még egy égésnyom sem, de ennyire azért nem tűnt rossznak a helyzet.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ég veled, KEndre! :(
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Autóhifi
- Delta Force (2024)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest