Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
na ez is facának néz ki
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
roommate
csendes tag
az armored kill -en kívül ami nekem a favorit a dlc -k közt, a többi nem tetszett nem is játszok rajtuk pláne nem a klózkárterszen aminél agyatlanabbat még nem láttam a bf történelmében
viszont úgy látom ezek a térképek megint nekem kedveznek hálistennek hatalmas területek sok jármű
alig várom már
én még a megjelenés előtt rendeltem elő a limited edition -t és egyáltalán nem bántam meg
maximálisan megérte az árát az is és a prémium is -
Penndragon
tag
Szép képek, vajon a pályák is ilyen szépek lesznek? (:
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
ETOM
addikt
Lehet akármilyen map ahova belépünk úgyis szar a team.. base a lényeg ott lesz berendezkedve a nép.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Jól néz ki, bár én kimaradok ebből is, úgy mint az összes többi DLC-ből sajnos....
Bár már nem is nagyon játszok, max havi 1-2x...... Elment tőle a kedvem.
-
Mister_X
nagyúr
Nem tudom, nekem mindig playfield marad a pálya/játéktér. Mindenesetre nem kell majmolni az angolokat, a fordításokat sem kell/szabad 1:1 venni, mert magyarul furán hangzik. A Stiefel is bemutat új térképeket, ha nekünk gazdagabb a szókincsünk, használjuk rendesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Physicist03 #3 üzenetére
Ezek pályák. Térkép az autós boltban és a minimapen van.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
blaca83
őstag
válasz #41133696 #21 üzenetére
Azt nem tudom, hogy azzal mi volt a helyzet, de a BC2 esetében konkrétan emlékszem, hogy nem sokkal a BF3 megjelenése után már trükköztek a szerverekkel....
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Kitelik tőlük....
Igaz, hogy a játék még mindig tele van hibákkal és "Bug"-okkal, de a várt hasznot már bezsebelték.
Ugyan ez volt a BC2-nél is sajnos. A következő lépésük pedig az lesz, hogy lassan leállítják a BF3-as szervereket, hogy már mindenki csak a BF4-gyel foglalkozzon és azon is sz@rrá keressék magukat.
És mint mindig a felhasználók le vannak sajnálva és megígérik, hogy a köv. epizódnál majd javítják.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Sondi1986
addikt
Remélem nem processzor igényes pályák.
-
blaca83
őstag
Az utolsó DLC még remélem tartogat némi puskaport a BF4 megjelenése előtt.
Nekem nem nagyon jött be Close Quarters és az Armored Kill sem.
-
Radványi
aktív tag
válasz #57919488 #11 üzenetére
En is igy gondolom, BF2-ben valtozatosabbak voltak a mapok es BFBC2 bol is merithettek volna otletet.
Biztos kozel van mar a BF4 de szerintem egy DLC-t meg elviselt volna. (Amiben benne vannak azok a dolgok amiket hianyoltam ) De igy is elegedett vagyok a BF3 al megerte a penzt. -
aram01
nagyúr
csipások örülnek majd
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
Ez bizony remek lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
A havas pályáért plusz pont. Kezdőmapnak kellett volna lennie a játékban.
Live-Die-Respawn
-
execute93
őstag
1-2 Map ezek közül BC2-ben is megtalálható Nagyon hasonló legalábbis!
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Radványi
aktív tag
Nagyon sajnalom, hogy klasszikus Jungle mapok kimaradtak a BF3 bol. De nekem eddig mindegyik DLC tetszett tobbe kevesbe. Az, hogy bekerul megegy havas map aminek a 80% nem egy bazinagy hegy, kulon tetszik.
-
SSJmeszes
senior tag
De egyszerűen kamion mindig valamilyen formában jelen vannak a játékban!
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
kenny123
addikt
Ideje lenne lassan megint befizetni Gold-ra.
yo
-
Mr.White
senior tag
és hol vannak a térképek?
-
freeapro
senior tag
Kíváncsi leszek rá mi újdonságot hoznak, az előző 2 DLC nem nagyon jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest