Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Tapasztalta valaki, hogy amennyiben a készülék usb-n keresztül van töltve összedugva laptoppal, tovább bírja az aksi mint amikor 220-ról van feltöltve
-
allein
addikt
Sok éven keresztül androidot használtam, S1, Note 2,3. Tavaly novemberben váltottam I6 plus-ra. Nem tudtam megszokni, 2 hónap után eladtam, újra Note 3 használó voltam. Aztán 6-7 hónap után ismét I6 plus-ra váltottam. Napi OSX használat mellett, sokkal kényelmesebb például az I6-ról az adatok másolása. Aksi időben, gördülékenységben, gyorsasságban érzem a különbséget. Most már 1 napos I6s plus tulaj vagyok. Meg lehet szokni az IOS-t
Nagyon élvezem és imádom ahogy optimalizálva van hardware és a software. Ugyanez van a Macbookon is, bár most El Capitan-ra frissítettem, szerintem Mavericks-sel éreztem a leggyorsabbnak a Mac-et, elnézést, hogy ezt megemlítem. Sőt, szerintem most már lassan a telefon gyorsabb lesz a Macbooknál
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámolok - iPhone 16 Pro 512 GB Natúr Titán - 0 Perces - 0 ciklus - APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tokkal
- iPhone 12 (kívülről törött, de hibátlanul működik, külső javítást igényel)
- Samsung S25 5G 256Gb -os kékes fekete telefont Vennék !
- Xiaomi 14 hosszú gyári garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest