- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én már csak abban tudok bízni, hogy a rebellion-nál összekapják magukat és tanulnak a 2010-es avp hibáiból, majd pár éven belül összeraknak egy tényleg ütős cuccot (ők csinálták a '99est is, ezért bízok titkon valami hasonlóban)
és a lényeg a következő lenne: túlélőhorrort csinálni, ne csak egy csőjátékot, fix spawnpontokkal, akció-orientáltan limitált mentési lehetőség kell, jó level design... magas parafaktor, ütős zenék és sztori... hülyeségnek is tartom, hogy ezzel a cm-el próbálták kapcsolni a filmekhez a játékot, mert csomó ellentmondás és idiótaság lett a vége
ui: a dnf szerintem nem lett akkora kudarc, amennyire mindenki beállítja... ott az volt inkább a probléma, hogy a fejlesztési idő nyúlásával folyamatosan nőtt az emberek igénye: a dn3d sem volt több egy kellemesen szórakoztató fps-től, viszont a 12év fejlesztés végére már mindenki azt várta, hogy megváltják a világot vele... nekem tetszett a játék, mert megadta azt a kellemes szórakozást, amire vágytam... mellesleg volt benne tartalom és csomó olyan apróság, ami miatt láttam, hogy törődtek vele (pl az összezsugorodós résznél az étteremben vannak ilyen kajás dobozok, rajtuk szórejtvény... elfelejtettem screenshotolni, de szerintem végigviszem majd még, mert tuti abból is valami poén jön ki )
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest