Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Cifu #12 üzenetére

én már csak abban tudok bízni, hogy a rebellion-nál összekapják magukat és tanulnak a 2010-es avp hibáiból, majd pár éven belül összeraknak egy tényleg ütős cuccot (ők csinálták a '99est is, ezért bízok titkon valami hasonlóban)

és a lényeg a következő lenne: túlélőhorrort csinálni, ne csak egy csőjátékot, fix spawnpontokkal, akció-orientáltan :K limitált mentési lehetőség kell, jó level design... magas parafaktor, ütős zenék és sztori... hülyeségnek is tartom, hogy ezzel a cm-el próbálták kapcsolni a filmekhez a játékot, mert csomó ellentmondás és idiótaság lett a vége

ui: a dnf szerintem nem lett akkora kudarc, amennyire mindenki beállítja... ott az volt inkább a probléma, hogy a fejlesztési idő nyúlásával folyamatosan nőtt az emberek igénye: a dn3d sem volt több egy kellemesen szórakoztató fps-től, viszont a 12év fejlesztés végére már mindenki azt várta, hogy megváltják a világot vele... nekem tetszett a játék, mert megadta azt a kellemes szórakozást, amire vágytam... mellesleg volt benne tartalom és csomó olyan apróság, ami miatt láttam, hogy törődtek vele (pl az összezsugorodós résznél az étteremben vannak ilyen kajás dobozok, rajtuk szórejtvény... elfelejtettem screenshotolni, de szerintem végigviszem majd még, mert tuti abból is valami poén jön ki :D )

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák