Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz GodGamer5 #25 üzenetére
Nos... mivel mai napig nincs elfogadható (pláne nem hiteles) magyarázat a történetekre nyilván nem egy videó játék fogja megmagyarázni az esetet!!
Hogy gyenge lenne? Ez relatív... a befejezése tény, hogy erőtlen, de bennem mégsem hagyott rossz szájízt, mert a végét leszámítva egy roppant erős atmoszférájú, hangulatos és érdekes játékot kaptam! Mindenképpen a jobb indie címek közé sorolnám!
Hogy hatásvadász lenne-e? Hmmm... nem tudom, lehet... igazából az esetből mozifilm is készült, számtalan könyv is megjelent, pont a videó játék maradjon ki? Szerintem a játéknak külön jót tett, hogy egy megtörént esetet vett alapul. Én nem éreztem hatásvadásznak, de ez egyéni és szubjektív vélemény!
A frusztráló jelzőt viszont nem tudom hova tenni? Mi volt benne frusztráló?
A zene valóban zseniális!
Ingyen meg abszolút jó ajánlat!
Dtomka ... én köszönöm!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
GodGamer5
addikt
Köszi!
Szerintem elég gyenge, hatásvadász és frusztráló lett a játék, megpróbálta megmagyarázni a Gyatlov-rejtélyt, persze a végére semmi sem derült ki.
Egynek elmegy, a bevezető zene pedig fenomenális.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
SunMount3r
nagyúr
Akit érdekel a téma, annak ajánlom ezt a filmet is hozzá. Persze tiszta fikció, de amúgy egynek nem rossz. (Az az 5.7 meg eléggé alul értékelt pontszám. IMO.)
[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
válasz Hopkins95 #18 üzenetére
Köszönöm! Igen, az enyém Valóban azonnal a megjelenést követően már toltam is A játékot anno előrendelésben vettem meg. Engem 2014-2015 környékén teljesen bedarált ez a történet a rejtélyességével.
Amúgy van még pár végigjátsásom (és lesz is még) nézz szét, ha gondolod a lejátszási listák között!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
addikt
Nem mondod, ezt tényleg a tiéd?
Anno ez volt az első magyar nyelvű Kholat végigjátszás Youtuben, ráadásul nagyon tetszett is! Szerintem ennek fényében most belenézek újra!Véleményem szerint sokkal több megtekintést érdemelnél! Amúgy a hangod Oszkár hangjára emlékeztet(aki törölte a videóit sajna), neki is ilyen nyugtató hangja van.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
KEAN
tag
Pont ma olvastam, hogy 60 év után újrakezdik a nyomozást és megpróbálják kitalálni, hogy mi is történhetett.
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Valaki ismeri? Nem, nem beszólás, kíváncsiság.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest