- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ashketchum
csendes tag
Jeee van androidra is
Am mit veritek a nyálatokat? EP3 az olyan lesz mint a Duke Nukem Forever...Várunk rá vagy 10 évet és csak akkor fogják bejelenteni h 2 év múlva elkészül
-
Tomcat
őstag
válasz WonderCSabo #56 üzenetére
Nem gond, velem is előfordul a Valve-el kapcsolatos hírek és kommentek olvasgatása közben. Gondolom rajtunk kívül még sokan vagyunk így ezzel.
Tomcat
-
Tomcat
őstag
válasz WonderCSabo #51 üzenetére
Ezt a jelet ismered: ? Irónikous stílussal írtam a hozzászólásomat, de úgy látszik neked nem jött át. Tudom hogy rengeteg pénzük van és azt is hogy nagyon lusták bármit is befejezni.
Tomcat
-
Archer
őstag
válasz WonderCSabo #53 üzenetére
Ha mondjuk 3-4 év múlva lenne belőle egy játék, addigra már ~10 éves lesz a motor, akárhogy toldozzák-foltozzák is. Nem vagyok grafika buzi, nekem úgy is jó lenne de amikor sokan már a Crysis 2 grafikáját is fikázzák, nem hiszem, hogy be mernének vállalni egy folytatást a régi motorral.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
válasz WonderCSabo #51 üzenetére
Egy HL3-hoz a Source engine már kevés lenne, akkor meg rá kellene állítani az egész bandát, hogy belátható időn belül legyen belőle valami, szerintem jó ideig nem lesz abból még semmi.
-
hohoo
senior tag
Egy rakás? Nem lehet olyan sok, mert általában sajnos az ms szarját (directx) használják, bár nyilván a ps3-ra is elkészülő játékoknál nem kell sokat görcsölni rajta, mert az is csak opengl-t tud. Valószínűleg nem sokból tart de mégsem teszik, valszeg mert az m$ többet fizet azért hogy netegyék mint amennyi haszon bejönne
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Tomcat
őstag
Én mindig optimista vagyok a Valve-al kapcsolatban. Azt tudom elképzelni hogy ezzel is tovább "farmolnak" az EP3 fejlesztéséhez szükséges anyagi háttér megteremtéséhez. De az is lehet hogy már a HL3 fejlesztéséhez szükséges pénzt is gyüjtik rendületlenül.
Tomcat
-
DMG
senior tag
Nem lenne rossz, ha itt pénzé tehetné a hazai fejelsztő az Androidos játékait, ha már a Market egyelőre nem engedi, bár remélem hamarosan megoldódik ez a kérdés is.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
megint én
őstag
Nem hogy csinálna új cs-t vagy Half-lifet
-
Lenry
félisten
nézd, ha OS X-re, azaz kvázi OpenGL-re át tudtak írni egy rakás játékot, akkor miből tart az ugyanígy OpenGL támogatással rendelkező Linuxhoz is írni egy indítófájlt?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gybazsi
senior tag
Egy Linuxos verziót is igazán kiadhatnának már.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
imibogyo
veterán
Igen a Steam és a MC tart Windowson!
A photoshop-ot kibírnám váltani Gimp-pel, de például az After Effects, Illustrator, Flash már nehezebb ügy, végül is működnek de elég lassúak, meg bugosak.
Az összes többi munkámhoz kapcsolódó programnak van alternatívája Linuxra, tehát azok nem lennének gondok.
-
hohoo
senior tag
steam tart winen? Kár hogy ha átírják linuxra, a játékokat attól nem fogják. Uh lesz egy steamed 0 játékkal ha csak nem lesz beépített wine támogatása, de azt hivatalosan nem szokták szeretni. Amúgy én nem hallottam róla hogy csinálnák linuxra, a fotosopról hallottam hogy azt csinálják.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Archer
őstag
Olvasom a címet: "A Valve elkezdett dolgozni" - mondom na végre, jön az EP3 vagy a HL3-, olvasom tovább: "a Steam mobil változatán" - . Úgy látszik ebben van a nagy lóvé azért akarják minél jobban elterjeszteni az új HL meg vagy berobban váratlanul néhány hónappal a megjelenés előtt vagy sehol sem tartanak vele (szerintem ez a valószínűbb).
-
imibogyo
veterán
Frigo, Lenry: +200
Már nagyon várom a Linux verziót. Egyedül a Steam meg az Adobe Master Collection, ami Windowson tart. Ha mind a kettő működne Linuxon, már mennék is át arra a platformra. Így egyelőre marad második rendszernek.
De ha jól emlékszem már megígérték a linuxos verziót a steames srácok nem? Vagy csak én képzelem ezt be magamnak?
-
gabor85
őstag
kifejezetten a felhasználók kérésére vágnak bele ebbe, és minél több erre irányuló kérelmet kapnak, annál hamarább kezdik el fejleszteni a Steam mobiltelefonokon használható változatát.
Ez alapján EP3-at már rég ki kellett volna adniuk...
-
csuki00
tag
Nem teljesen értem, Windows 7 mobilra fejlesztik a cikk szerint. A képen egy iOS oprendszer látható. A képet a cikk író ollózta össze vagy hivatalos?
-
elithun
őstag
válasz superecneB #21 üzenetére
"Na most mobil platformokon ennek mi értelme?"
Talán, ha bejelentkezel egy másik telefonon, akkor ott is le tudod tölteni a játékaidat. Vagy tudom is én.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
danih
veterán
válasz superecneB #31 üzenetére
Van, én is használok távoli asztalt, de egy egyenjúzer nem biztos, hogy ezt össze tudná hozni. Nem beszélve arról, hogy azért az idő, amíg távoli asztalon egy ilyet összehoz az ember különböző kezelhetőségi akadályok miatt.
Viszont egy natív programban el tudnám ezt képzelni mint egy felugró ablak, vásárlás után, "Akarod, hogy a steam-en beloggolt gépen megkezdjem a letöltést?" Igen - Nem
Ennyi, csókolom. -
HyP3b0y
senior tag
válasz superecneB #31 üzenetére
Van, de elég körülményes a dolog, hatalmas vele a macera. Meg ha már simán chatelni akarsz steamen keresztül a telefonodon, ne kelljen már hogy otthon tornásszon a gépem a villanyszámlán
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
danih
veterán
Szerintem jó ötlet, pont a napokban gondoltam erre, mi lenne, ha a Steam jönne mobilra is...
Mobil játékok, friendlist, community használata (pl. lebeszélni az esti meccset), hírek, vagy pl. egy olyan szolgáltatás, hogy megveszem a játékot, és kiadom a parancsot az asztali pc-nek, hogy töltse le, hogy mire hazaérek, kész legyen...
Szóval ha nem is csak játékok, de jópár kényelmi szolgáltatást meg lehetne oldani! -
Recon666
Közösségépítő
Hol van az EP3, inkább azt fejlesszék.
-
Polllen
nagyúr
Szép-szép, de úgy teljesen feleslegesnek tűnik...
Mobiltelefonról nem fogok játékot venni, böngészéshez meg elég lenne egy mobilra optimalizált oldal.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
eXodus
őstag
"elkezdték vizsgálni a Steam kiterjesztésének lehetőségét mobil platformokra is"
Még csak most?
Már régen el kellett volna kezdeni... -
ProEvoFan
nagyúr
Valve hírnél ha nem az EP3-ról van szó, akkor özönlenek az "EP3 hol van?" témakörű kérdések, hozzászólások
A nép nem gyengén várja ezt a játékot -
rt06
veterán
ezzel kapcsolatban nekem kicsit felemas erzeseim vannak
ugye egyes jatekaikhoz van linux-os szerver (hlds, srcds), viszont kapjak be az osszes bekapnivalot, mert ujabban sse2 nelkul nem hogy a szerverek, maga a steam kliens sem mukodik (azok a szerverek, amik windoze-os valtozata ss2 nelkul is tokeletesen mukodik), szoval elfelejthetem, hogy itthonra a p3-assal (ami 3-4 fot ki tudna szolgalni gond nelkul) sajat szervert csinaljakPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
saja
csendes tag
Egyetértek. Megcsinálhatnák úgy az installt, ahogy a maroknyi Frictional Games meg tudta a linuxra kiadott játékai esetén azt kész. Vagy akár egy make-elős tarball forrást is elfogadnék.
Ha már MAC-re (ahol nincs dx) meg tudták írni a Source motoros játékokat, akkor erre is meg tudják.Tetszik az aláírásod
keep calm and code erlang
-
superecneB
őstag
Steamnek nem az volt az alap koncepciója, ha birtokában vagy a játéknak, akkor bárhol fel tudod telepíteni nem kell vinned a cd-det stb és tudsz játszani ha bejelentkezel a profilodba. Na most mobil platformokon ennek mi értelme? Magyarán ez csak simán egy pár funkcióval kibővített store lesz nem?
-
oO7
őstag
most nem azért hogy trollkodjak... de valószínűleg hatalmas bevételekre számíthatna a Valve egy mérési hibahatáron mozgó részesedésű OS-re való portolásból aminek a felhasználói a szabadszoftverben hisznek... a különböző disztribúciók alatt futó különböző kernel verziók miatt meg még az sem kizárt, hogy a disztrók közti inkompatibilitás veszélye is fel tudna lépni...
[ Szerkesztve ]
-
Frigo
őstag
Inkább linux-ra kéne már kiadni .
-
elithun
őstag
"...ahhoz hasonlóan lenne a mobil változat egy közvetítő csatorna, csak éppen mobile játékoknak."
Mondjuk ez azért nem tűnik túl ragyogó ötletnek nekem, mert mindegyik mobil OS-nek megvan a maga "alkalmazásboltja"[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
HS 2142
őstag
Nekem teljesen logikusnak tűnik a jól bejáratott rendszer kiterjesztésének célja. A játékokról annyit, hogy a steamen most se csak a Valve játékaihoz lehet hozzájutni, így ahhoz hasonlóan lenne a mobil változat egy közvetítő csatorna, csak éppen mobile játékoknak.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
BloodyEddie
őstag
válasz BloodyEddie #12 üzenetére
Btw, nyilván nem a HL team dolgozik ezen, hanem a Steamért felelős csapat. Szép is lenne ha őket küldenék EP3at fejleszteni, ahogy többen kéritek itt a fórumban
Szerk.: igen, én is várom, de attól még nem kukáznék rögtön minden új bejelentést, mert nem kapok EP3at.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Halleluja!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
BloodyEddie
őstag
Jó ötlet, támogatom. Főleg a Friends integrációt
-
HyP3b0y
senior tag
Igaz, elnézést. Bár nem tudom miféle játékokról lenne szó, nem hallottam, hogy bármiféle tervük lenne. De nem elképzelhetetlen, openfient és plus+ is él még(persze némileg háttérbe szorult a game center megjelenése óta, de talán a steamnek a neve miatt nagyobb esélye van)
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
molnarpeter
nagyúr
Jó lenne, én a chatet használnám (android)
mp
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Igazad lehet, de ez nekem végül is csak jó hír.
Viszont abból következtettem, hogy Androidra csak később lesz (mint a Minecraft), hogy a hírben lévő képen egy iAd-os tesztreklám látható.(#8) HyP3b0y:
"...ahol mobilos játékok, valamint csak a Steam Mobile rendszerében elérhető achievementek szerepelnének."[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Te mégis miről beszélsz?
Ez csak a steam community-re lesz jó, semmilyen alkalmazás nem lesz innen letölthető.
Friends, groups, achiements stb."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
oO7
őstag
nem lennék meglepődve ha CSAK androidra lenne ez...
egyrészről az apple-nek is meg a microsoft-nak is megvan a saját játékos hálózata, de ez még nem lenne túl nagy indok koszorítani mást a piacról... viszont, hogy azt nem fogják megengedni a steam-nek, hogy lényegében egy az iOS/WP7 marketplace-étől független steam-es marketplacet üzemeltessenek... az szinte tuti -
- = Zk = -
félisten
hááát... hm. no mind1.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Blizz
őstag
Elég lenne,ha ezt írnák ki: "Kit érdekel az EP3 a steamből sz**ásig van pénzünk".
No mistakes, just happy little accidents
-
RyanGiggs
őstag
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
Inkább arra koncentrálhatnának!!! (EP3)
Nem erre a f@..ra!!! -
elithun
őstag
Remélem Android-ra is lesz.
-
Ryder62
őstag
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
EP3?? Már azt sem tudom mi az. Én már letettem róla. A Valve megölte Gordont.
-
WonderCSabo
félisten
Szuper. EP3-at már elkezdték fejleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest