- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Black Dragon #29 üzenetére
Amíg COD4-eztem(nem volt egy túl hosszú idő, pár hónap), akit akkor láttam nagyon low-ozni, meg ő ígypro-úgypro amúgypro.
Meg ígygigamegaüber promodlive3000ultimate, csodahitbox és superhit.
Meg fújpublic bénalowok.
Én sima, mezei HC-ban játszottam a COD4-et, lehet a gigamodhoz képest ez szokatlan, de nagyon pusztultak kivétel nélkül."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Scholes9
nagyúr
válasz Black Dragon #4 üzenetére
Mi az a low? Már sokat hallottam, de nem tudom
wednesday: alapvető tényezők igen, csakhogy tudni kell őket kezelni és ebben van a különbség, azok miatt szar a játékélmény, akik nem képesek rá.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C
-
mrhitoshi
veterán
Akkor most Steamről bannolnak, vagy a Szerverről ? Amúgy meg jól tezsik, mivel nem azért perkáltak le az emberek 10eFt-okat, hogy felbasszák az agyukat pár hülye gyerek...
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Jaffafa
aktív tag
Az IWnet-es megoldásnál bármi jobb. Ha van csíter, azt még elviseli az ember, mert max szervert vált. De az IWnet-nél már az is csúcs, ha van 130-as pinggem.
Szal maradjunk cask a dedikált szervereknél, meg az idióta adminoknál inkább. Idövel úgyis megint több ezer szerver lesz.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
tupacamaru
veterán
Meg azt is aki nem! Egyébként MW2-ben is ki lehet ha te vagy a Host, de ez nem ide tartozik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
wednesday
őstag
Azért nincs tökéletes megoldás mert alapvetően emberi tényezőkön múlik a dolog. És ezt semmilyen technikai dologgal nem lehet kiküszöbölni. Emberi tényező, a csítelés, az önkényeskedés, a csapatmunka lesz@rása, a veszteni nem tudás, sértő viselkedés és megnyilvánulás. És ezek befolyásolják a legeslegjobban egy multi játék élvezeti faktorát.
Én azt mondom még mindig a legjobb a szerves és admin felállás. A hibáit meg közösség építéssel kell ellensúlyozni. Olyan embereket kell megismerni és játszani akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak (tehát a csíterek menjenek és lőjék egymást és banolgassanak maguk között). Sajnos ez egy időigényes és főleg sulis korszakban kivitelezhető dolog.
Egy jó közösséggel és csapattal a leggagyibb játék is (ami nem lagos ) élvezetes.
-
Xaels
félisten
Szerintem az IWnet-es megoldás önmagában nem lett volna rossz, csak elfelejtették fejleszteni, az nem ártott volna. Bőven elég lett volna, ha a csalókat tiltani lehetett volna mint a pl. némítás. Úgy kellett volna megoldani, hogy ahol olyan játékos van akit tiltottál oda nem csatlakozott volna, illetve ha te voltál a host akkor az általad tiltott játékos nem tudott volna rád csatlakozni. Így egy idő után tuti, hogy a csalók kimaradtak volna a játék"élményből". Persze ez a megoldás is időigényes meg kicsit nehezen kivitelezhető.
Amúgy abban egyet értek, hogy Admin-ra támaszkodni sajnos nem a legjobb dolog multis játékban. Nem csak, hogy bizonytalan, hogy elérhető-e de kénye kedve szerint kickelhet/bannolhat. Na meg saját tapasztalat, hogy nem mindig értenek az adminok sem hozzá kellőképpen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Shufny
őstag
válasz BalaNce87 #17 üzenetére
Mert már sokkal többen játszanak mindennel. Régen CS -ben se volt sűrű se a csalás se a ban. Most már fusztrál, ha nem kapok bant mert azt jelenti, hogy nagyon rossz formában vagyok. (mondjuk megint több hónapja nem játszottam, de legutóbb mikor felmentem egy kicsit CoD4 -ezni akkor is fél óra után repültem)
-
Black Dragon
addikt
válasz BalaNce87 #17 üzenetére
Az a gond, hogy nincs olyan megoldás, ami mindenre megoldás lenne.
Tényleg hülyék az adminok, de nekem a legfőbb problémám az, hogy kis taknyosok játszanak vele, pl: 10-15-ig elég gyakori, és azok bérelnek szervert, azt aki náluk jobban nyomja azt kickelik vagy bannolják.... ha lekorlátoznák, hogy ténylegesen csak 18 fölött vegyék meg a játékot, akkor talán kevesebb lenne a jogtalan bannolgatás. De addig nem várok semmit kb. De engem nem is tulzottam érdekel, mert van elég szero, csak a lagg szűnjön meg.
-
BalaNce87
addikt
válasz Black Dragon #16 üzenetére
Hát nemtudom de egyik se nevezhetó ideális megoldásnak, az admin egy fokkal jobb, de mondom legtöbb esetben hibásan rúgják ki a játékosokat, szóval nem is a megoldás rossz hanem maga az adminok hülyék. Éppenséggel te panaszkodtál, ezért írtam azt amit, meg ugye én nem játszok vele, szóval nekem mind1, csak ez tény. Az is érdekes hogy cod-ba gyakoribb a jogtalan ban vagy kick mint más játékba, talán még cs:s-ba de ott se gyakori ennyire, nem tapasztaltam. Az meg mindent elárul hogy még csak most jött ki a játék, de már banolgatnak össze vissza.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Remélem tényleg tudnak tenni valamit a csalók ellen.
Ha COD-ra gondolok, mindig az ugrik be, hogy "na ez most ép melyik hacket használja..."Heggesszék meg, és lehet veszek belőle.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
BalaNce87
addikt
válasz Black Dragon #1 üzenetére
Nah hát pont ezért nem jobb az adminkodás, de már leírtam máshol hogy az adminok 80%-a egy f..z, így ez se a legjobb megoldás, az iwnet-el és ezzel se fogják kiszűrni teljesen a csalókat, erre a motorra már gyerekjáték olyan csalást írni amit nem tud kiszűrni a vac vagy a pb.
-
he7edik.
addikt
8000 csalót már detektáltak, Nagyszerű!
Már csak a maradék nyolcszázezret kell valahogy kiszűrniÉgő szöveg a flém vázon
-
Black Dragon
addikt
válasz GegeWarrior #8 üzenetére
Szerintem megvan normálisan csinálva a játék, de ha te nem szeretnéd, hogy a csalókat bannolják, akkor kapsz egy olyan játékot, mint cod6. Ezt szeretnéd?
-
Sicilian
addikt
Komoly játék, komoly munkát igényel
nothing is true everything is permitted..
-
GegeWarrior
senior tag
Ne nyomozgassanak a hülyék, hanem csinálták volna meg tisztességesen a játékot, ennyi!
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Black Dragon
addikt
-
menalcas
őstag
válasz Black Dragon #1 üzenetére
Valami
Na de most tényleg, ez a jó és a rossz is a dedikált szerókban, nem feltétlen kell csalónak lenni, de idióta tuberek és hasonlóknak mondjuk szólsz hogy fejezze be nem teszi hát kick vagy ban, de az önkényes adminok se jobbak mert ha valaki jobban játszik mint ő akkor tuti kidob.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
GrG1210
aktív tag
Az rendben van , hogy nyomoznak a csalók után , és figyelnek rájuk , de milessz a LAGGALL!!!!!!!!!!!!! , az levan szarva , hogy pc-sek nem tudnak játszani?
-
Black Dragon
addikt
Nagyon helyes.
Bár tegnap kb 2 óra játék után bannoltak 2 szerverről, mert elvileg csaltam, nah valaki erre mondjon valamit, de komolyan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Suzuki topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s