A Treyarch nyomoz a Black Ops csalói után

A Treyarch egy közleményben tudatta a játékosokkal a Call of Duty: Black Ops fórumán, hogy mostantól fokozottan ellenőrzik azokat a játékosokat, akik csalással, hackkel, valamint egyéb tiltott módosítással szereznek előnyt maguknak a játék többszereplős küzdelmeiben.

A bejelentést tévő fejlesztő felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy csak azért, mert nem beszélnek róla, az nem azt jelenti, hogy nem is tudnak a dologról. Hozzátette, hogy a saját, limitált mennyiségű szabadidejét nem kímélve nyomoz a tettesek után, és eddig már sikerült több mint 8000 elkövetőről információkat szereznie. Megköszöni mindazoknak a tisztességes játékosoknak a közreműködést, akik hisztériázás nélkül tudatták velük ezeket az adatokat.

Azt is megemlítette, hogy ne gondolják azt a játékosok, hogy nem fogják támogatni a játékot a továbbiakban, mert igenis fogják. Ugyanis nem azért szántak rá két évet az életükből, hogy most az összes eddigi munkájukat egy nap alatt kidobják a szemétbe. Végezetül pedig ismételten felhívta a játékosok figyelmét, hogy kerüljék a tisztességtelen eszközök használatával való játékot, hiszen nem tudhatják, hogy éppen ki veszi azt észre, aki nem szereti az ilyesmit, és ekkor elmenti a játékállását a fájlmegosztóba, és jelentést tesz róla.

Azóta történt

Előzmények