- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
FR88
lelkes újonc
elnezest de hogyan lehet team fortress 2 ps3 multizni
-
PSPPRO
csendes tag
Pls vki segítsenmitkéne csinálnom...
-
PSPPRO
csendes tag
Sziasztok. Mint gondolom tudjátok azt van egy csomó hacker mocso* a CoD6-os szerókon. A gépem letöltött egy sza*szerverröl magától vmi lvl hack szerűséget, persze ps3... xD, tehát minden fegyót és minden mást megkaptam... Letöröltem, azt a felhasználó nevet, acod6 mentéseket és mindent újracsináltam még a PSN-es regit is... Márnincs ott a lvlhack, mert újra14-es szintűvok, de félek, hogya gépen valahol mégrajta lehet, mert nem tom ,hogycsinál-eilyenmentéseketcsalásokról,még ha nem is én tettem rá. 1 hetes a gép... Ezért lebannolhatnak, mégha már nem is max meg ilyenek, mert újrakezdtem? És ha rajtavan ahack vhol rejtve, mit tudok tenni ellene??? Pls help. Üdv.
-
dabadab
titán
"MS nem pakolt rootkitet a BOX-ba."
Mivel teljesen felesleges lett volna (A rootkit arra jó, hogy elrejtsen a felhasználók elöl file-okat vagy processeket - az Xboxba viszont senki sem tud benézni, így aztán erre nincs szükség.)
"senki nem tudja, es nem garantalja, h a Sony egy esetlegesen nem vedett local halozaton nem-e nez korbe."
Azért elég sok kockafejnek van PS3-a, a warez meg a HB scene meg érthető paranoiával áll hozzá, így valószínűleg pillanatok alatt kiszúrnák, ha a Sony ilyesmivel próbálkozna.
DRM is theft
-
DMG
senior tag
Nem lát rá a gépedre, sőt nem is jogszerű, mert az már adathalászat, és azt a törvény bünteti. Mellesleg routeren belül ha rendesen le van védve akkor nem lát, max a PS3-ra lát rá a saját protokolján keresztül de onnan már sehova se tud koblászni.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
anulu
félisten
-
DMG
senior tag
Nyílván ez a húzás annak nem tetszik akinek inge.
Mondjuk annyi tartás lehetne az emberekben, hogy ha már online akarnak játszani, akkor támogassa annyival a fejlesztőket, hogy megveszi.
Az is igaz, hogy a Sony a warez népből is sokat nyer, emrt a gépet, az EYE kamerát a MOVE-ot így is úgy is meg kell vennije mindenkinek, szóval nyílván ezért nem is céljuk tönkre tenni a gépeket csak a PSN használatot korlátozni.
Egyébként meg szomorú, hog yide fajult a warez, az ember venne mondjuk egy eredeti filmet, játékot ajándékba valakinek, az meg már nem is tud neki őszintén örülni, mert letöltheti a netről.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
lehet, paranoiasabb vagyok a kelletenel, de tuti, h van 1-2 .mp3 es valoszinu par .mkv fileod, amire lehet erdeklodessel nezne a Sony, mint film es zenekiado
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
dilipok
veterán
Megmondom oszinten hogy a legkevesbe sem erdekel hogy bannolnak masokat vagy korbeneznek a halozaton (mellesleg mit latnak? egy boxot meg egy pc-t? es akkor mivan?). En jatekra vettem a konzolt, es jatszok is vele. Innentol hogy oszinte legyek, egy fikarcnyit sem erdekel hogy masokat bannolnak... de lehet hogy onzo vagyok...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
anulu
félisten
"MS nem pakolt rootkitet a BOX-ba"
az, h loginkor mit kuld el (gep ID, futtatott program lista, etc) es az, h a felhasznalo tudta nelkul remote-bol azt futtatnak amit akarnak szerintem erosen kulonbozo dolog.
"MS-nel az elso pillanattol megmondtak, h ez lesz."
erdekelne, h az MS milyen suruseggel "frissit" EULA-t.
vegigolvastam az uj EULA-t. nem official device eseten is banolhatnak. kicsi az esely ra, de megtehetik.
amugy meg, ha OFW 3.56-on lenne, erre akkor is azt mondanam, h "Decline".
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
zsigus
őstag
"MS nem pakolt rootkitet a BOX-ba"
Szerinted akkor hogyan döntötték el, hogy kit bannoljanak?
Biztosan nem gyűjtöttek semmilyen információt a gépről/alkalmazásokról.
Csak egyszerűen tudták, hogy ki az akit bannolni kell.
Szerintem is így van.Mindez csak azért derült ki, mert a PS3-on megtalálták a master key-t, és lényegében azt csinálnak a hack-erek amit akarnak, ezért nem nehéz kideríteni az ilyen dolgokat.
Sztem ha a box dash-jébe néznének bele ott is találnának érdekes dolgokat."MS-nel az elso pillanattol megmondtak, h ez lesz."
Miért a Sony tagadott valamit eddig és most meggondolták magukat?
Eddig nem volt semmilyen hivatalos közlemény erről, most vezették be és rögtön megtudta mindenki, hogy ez van és kész. Ráadásul már 1 hónappal ezelőtt is voltak hasonló hírek, aki ennek ellenére felment az megérdemli. És ott volt a Black Ops ban is."nem pereskedtek"
Mivel más választásuk nincs ezért elégtételt akarnak venni, ráadásul nemsokára jön a PSP2 amitől el szeretnék riasztani a hackereket.
Ezt az USB-s pendrive-ot sztem hagyjuk mert a végén elhiszi valaki, hogy egy pen miatt tiltják le a gépeket.
Számomra a téma lezárva, felesleges erről vitatkozni, én sem örülök ennek de sztem egy kicsit túlreagálod a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
mar visszajott, es mukodik. slimeken is
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
a) MS nem pakolt rootkitet a BOX-ba. senki nem tudja, es nem garantalja, h a Sony egy esetlegesen nem vedett local halozaton nem-e nez korbe. "A, minek tenne ilyet... baromsag!" senki nem tudhatja. tekintve, h a "jogvedelem" elharcosai.
b) MS-nel az elso pillanattol megmondtak, h ez lesz. nem pereskedtek, nem baromkodtak. banoltak, tema lezarva. nem mondom, h szentek, de nyilvanvalova tettek. az uj EULA alapjan a Sony kb a van / nincs sapka alapjan akarkit banolhat. akar egy USB-s pendrive miatt, ha az nincs fent a "supported devices" listajukon.
-
zsigus
őstag
Akkor vegyél samsung-ot, 'mer' az olyan jó, hogy 2 év múlva tönkremegy és még a hivatalos szervizben sem tudnak hozzá alkatrészt adni.
De egyébként nem tudom mi bajod van ezzel, hogy bannolnak csak saját magukat védik, és azt sem tudom, hogy ennek mi köze a TV-khez vagy bármi más Sony termékhez.
Azt pedig tényleg nem értem, hogy miért kell megutálni egy vállalatot ezért?
Mert a Microsoft is ugyanezt csinálta
De ők mindig a szentek, ha Live-ról bannolnak valakit akkor azt mondja, hogy így jártam, de ha a Sony teszi akkor mindenki fel van háborodva.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
en is vettem kb 1,5 honapja, az elozot sikeresen brickeltem. van kb 15-20 eredeti jatekom is. tobb viszont nem lesz. es nem a gyartok, hanem a Sony miatt. amit jatekra koltenek, az majd megy Steamre.
reszemrol kulfoldi nagy oldalaknak vagyok a tagja, es csak azt tudom mondani, amit latok.
valamint az oszre tervezett TV vasarlasnal elsore Sony lett volna szuleimnek, merthogy minden mas is toluk van a rendszerben, akkor legyen az. 2 lehetoseg maradt: vagy nem lesz uj, vagy nem Sony
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Tagja vagyok egy PS3 Hack-el foglalkozó magyar oldalnak (a homebrew miatt) és hidd el nem történt meg.
Kevesen vagyunk (kb. 200-an), a google keresésben is eléggé hátul van az oldal, de ennek ellenére kb. 20 tag vett PS3-at az oldal fennállása óta (2 hónap).
Bele sem gondolok abba, hogy mi lehet a nagyobb magyar oldalakon, és láttam már francia, spanyol, olasz hack oldalt is és gondold el ott mennyi újonc lehet (az USA-ról nem is beszélve, mert finoman szólva ott sem mindenki milliomos). -
anulu
félisten
"Akkor csak elriasztják a vásárlástól a warez réteget."
az mar megtortent.
-
zsigus
őstag
Ezért mondom azt, hogy nincs értelme "megkárosítani" a vásárlókat azzal, hogy tönkreteszik a gépet. Ezt az MS is belátta később ezek szerint.
Persze azt nem várhatja el senki, hogy még támogassa is a warezt a Sony, ezért valamilyen módon "tiszta" használatra kell ösztönözni az embereket ezért van a ban, de a gépekhez nem fognak nyúlni sztem.
És bármennyire is rossz a Sony-nak az, hogy feltörték a PS3-at, mindig a jelenlegi helyzetet kell az előnyére fordítani.
És most az van, hogy a gépek eladási adatai igencsak megugrottak a törés után, ha most elkezdenék az offline használatot tiltani akkor ez elég hamar visszaesne.(#45) anulu:
"ha csirajaban lovik le a dolgot"Akkor csak elriasztják a vásárlástól a warez réteget.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
a Sony jelenleg arra megy, h minden, amit nem ellenoriz, az tilos (akar nem tamogatott USB stick miatt is banolhatnak PSN-rol a jelenlegi EULA alapjan!). ha csirajaban lovik le a dolgot, akkor a mocskos, szemet, csalo, hazug, akarmi kalozok sehogysem tudnak kart okozni nekik esetlegesen akar olyan jatekokkal is, ami az egesz orszagban nem kaphato (nem vedem a warezt, csak szimpla felvetes)
-
anulu
félisten
"Az xbox360-nál is voltak ilyen pletykák, hogy letiltja a box-ot az MS és semmi nem lett belőle"
errol megkerdeznem azt a par tizezer usert, akinek a BOX-a lett benolva Live-rol
haszna? semmi. de az elvvel van leginkabb a bajom, megpedig, h megtehetik. minden controll nelkul
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Gondoljatok már bele abba, hogy milyen előnye származna a Sony-nak abból ha letiltaná a gépeket? Semmilyen
Egyrészt ha valaki felteszi a törést és warez játékokal játszik attól még elvétve vehetne eredetit is amiből a Sony-nak haszna van, mint ahogyan sokan PC-n is ezt csinálják.
Letöltik, kipróbálják, ha tetszik megveszik.Másrészt ha valaki megvette a gépet, megtöri csak warez játékokkal játszik és soha többé nem vesz eredetit akkor mit nyerne a Sony azzal, hogy letiltja a gépét? Azt, hogy aki gondolkozik PS3 vásárlásán warezre akkor nem venné meg, mert fél attól, hogy használhatatlan lesz. És a gépeken szerzett hasznot ismét bukná a Sony.
Lehet, hogy megvan hozzá a joga (bár én ezt kétlem, de ezt csak egy jogász mondhatná meg aki olvasta az EULA-t), de semmi értelme nem lenne, sőt még csak veszítene vele.
Az xbox360-nál is voltak ilyen pletykák, hogy letiltja a box-ot az MS és semmi nem lett belőle, szóval higgyétek el ha van egy kis eszük akkor csak az online dolgokat tiltják le.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
ja, alapos gyanu eseten, birosagi hatarozattal. nem ugy, h csak gondolnak egyet
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nem offline tiltja le, hanem az offline hasznalatot
-
DMG
senior tag
Ugyan úgy joga van "tönkretenni" a gépedet, ha lopd rá a szoftvert, mint ahogy a rendőrség lefoglalhatja, szóval nehogy már a warez huszárok azzal takarózzanak, hog y"ez az enyém, megvettem, azt csinálok vele amit akarok".
Meg megnéznék egy ilyen pert is. Csóka pereli a Sony-t mert letiltotta a gépet. Na arra befizetek. Egyébként meg csak egy két sort kell módosítani a felhasználói kézikönyvben és a kvázi licensz szerződésben, és máris tudomásul veszed, hog yminden joga megvan arra, hopgy tönkre vágja a gépedet, ha nem jogtisztán használod.
-
DMG
senior tag
"fiatal"
Kösz, ez hízelgő.
Egyéb iránt már az ár csökkentés is elég lenne arra, hogy csökkenjen a warez láz.
A főiskolán ezt tanultuk meg elsőre biztonság technikából, vagy valami hasonló órán, hogy a legjobb másolás védelem, az az olcsó színvonalas szoftver megfelelő támogatással, hogy ne csak a díszdoboz legyen az előnye az eredeti szoftvernek.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
3.56 ota szo szerint azt csinal a Sony a PS3-addal, amit akar. a beleegyezesed nelkul. ha gondolja, akkor offline is letilthatja, csak rajta mulik.
mod:
media center mar majdnem kesz (NTFS external vinyo supporttal)ezek miatt az elonyok miatt maradok 3.55-on, es pont nem erdekel az se, ha lebanolnak
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
A warez progikat letilthatja vagy módosíthatja igen, de 1-2 nap és a hackerek előállnak újjal és ennek semmi értelme nincs.
Viszont olyan dolgot NEM csinálhat a te tulajdonoddal ami miatt használhatatlanná tenné a gépedet pl. letiltja a vinyót.
Más:
Azt én sem értem egyébként, hogy ha feltörik az egyik konzolt akkor miért csak azt mondja mindenki, hogy biztos a warez miatt tette.
Az eredeti csapat amelyik feltörte a PS3-at a homebrew (vagyis házi készítésű progik) miatt csinálta.
pl. fejkímélés miatt felmásolhatóak a BD játékok mert elég kevés a BD olvasó élettartama, hamarosan jön egy média center mkv támogatással, rengeteg emulátor van már PS3-ra most is, hamarosan visszajön az Other OS funkció sőt lesznek teljesen egyedi OS-ek is rá (pl. AzbestOS) stb. stb.
A warezt és sem támogatom és nem is fogom soha, de rengeteg más előnye is van egy törésnek, nem csak a másolt játékok futtatása, de mindenkinek csak ez jön le belőle.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
2-ra. joga es lehetosege is van az uj EULA-val, amit el kell fogadnod mielott PSN-re mesz
-
anulu
félisten
nos, akkor tegyunk rendbe dolgokat.
1) NEM account lett kibanolva, hanem PS3. semmi ertelme accot banolni, amikor 2 perc alatt lehet ujat csinalni.
2) az uj EULA-ban jogot formal sajat maganak a Sony, h barmikor barmit megnezzen a gepeden, es a user tudta nelkul modositson. erre a 3.56 ota meg is van a lehetosege, most csak "elfogadtattak".3,5 eve van PS3-am. ez alatt szumma 10 orat nem voltam PSN-en.
a cheatereket en is instantbol tiltanam, azokat viszont akik CFW-vel (es mellette legalis jatekkal) mennek fel, azokat nem ertem, miert kell csesztetni."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
zsigus
őstag
Azt hiszem, hogy itt a dezinformációk miatt elég nagy sötétség van a fejekben.
1, A Jailbreak felhasználók már régóta nem tudnak felmenni PSN-re, mert a JB megjelenése után 2 héttel már frissítést kért a PSN ha fel akartál menni tört géppel, 3.41-es FW-n volt csak JB és a 3.42-es frissítés már egy pár héttel később jött is, szóval már a cím sem helyes.
Itt a CFW-kről van szó amik nem rég jelentek meg, de időközben már ezt is letiltotta a Sony (egyenlőre) a 3.56-os frissítéssel, de ennek ellenére vannak bizonyos trükkök amikkel fel lehet menni de most már nem hiszem, hogy valaki is próbálkozna vele.2, A gép letiltás egy nagy mar*aság, ugyanis nincs joga hozzá a Sony-nak, hogy a megvásárolt saját tulajdonú PS3-on letiltson valamit, maximum az online szolgáltatásokat vonhatja meg mert a PSN hálózat az ő tulajdona, és ő biztosítja a hozzáférést.
-
Morden24
nagyúr
Az attól függ, milyen módszerrel szorítják vissza a warezt.
Ha egy kurva drága védelmi megoldással, akkor biztos nem csökkennének az árak.
Ha meg azért, mert hirtelen mindenki gerincet növeszt, akkor simán lehetséges lenne.De ilyen nem lesz, mármint egyik sem, úgyhogy aki árcsökkenést akar, ne reménykedjen, aki meg a warezát félti, ne féljen.
Viszont majd jól megnézheti magát az összes, amikor a streamelt játékok kora fog eljönni
Sectumsempra - For Enemies
-
DMG
senior tag
válasz Sanyi.mTs #23 üzenetére
Na ez az amit viszont sose értettem, mi értleme van egy játékban csalni? Valaki világosítson fel. Egy játékkal az ember a saját szórakoztatása végett játszik, mi a szorakozás abban,. hogy "IDDQD" "IDKFA" single-be még ok, hogy megtelik a pohár egy adott résznél, és bele olvasol a végigjátszásba keresel egy kódot, hogy legyen lőszered mert elfogyott, de én ott sem szeretem. Ez valami kényszer betegség lehet egyeseknél, ami viszont szomorú.
-
Ultegra
csendes tag
válasz BalaNce87 #19 üzenetére
Azért nem érdekel a multi, mert még nem multiztál konzolon. A PSN-en teljesen ingyenes az internetes játék (egyelőre), annyi az egész, hogy berakod a lemezt, multi menüpont és már fent is vagy a szerveren és látod a többi játékost. Semmi hálózati aktiválás, meg tökömtudja micsoda. Szerintem ez nagyobb érvágás, mint X360-on, ahol fizetős az internetes játék.
Ha nem válaszolok 20 percen belül az nem azt jelenti hogy tárgytalan. Ha valami sürgős kérlek hívj: 308367678. Köszönöm
-
csongi
veterán
Ezt a gépletiltást honnan szeditek? Az egy dolog hogy Online módba nem enged érvényesülni, ezzel részleges korlátozza gép használatát. De a gépet letiltani, azért az már más tészta jogilag. Veszel egy autót teszel bele egy csip tuningot, és mikor szervizeled letiltják benne a motort.Azt viszont simán megteheti, hogy pl garancia vesztéssel sújt.
-
BalaNce87
addikt
Jelen esetben engem nem érdekel konzolon a multi, azon inkább a single playereket próbálnám ki, vagy az exclusive-akat, de azok meg k...a drágák. A legtöbb multis játék meg fps, az meg nekem jó lesz pc-n is, olcsóbb is. Persze kétlem hogy olyan használta volna ezt a törést aki aktívan multizott, az ilyen nem kockáztat, ahol megengedhetik maguknak hogy eredetibe vegyék ott nem is lesz gond. Az is lehet hogy miután jött ez a törés szépen megugrott a ps3 eladása, azt most gondba lesznek azok a tulajok.
[ Szerkesztve ]
-
zola0306
tag
Helyes eljárás!
De amúgy én ugy tudom h nem csak az ACC-odat tiltják le hanem a gépet is.
Szal lehet 10 ACC-od is a gépen,akármelyikbe lépsz be nem enged fel PSN-re.Aki PS3-at vesz számoljon azzal hogy a játékot is meg kell vele venni utána ha játszani akar.
És ez nem csak a PS-el van így....
Bár ezt még csak most törték fel a 360-at meg megjelenés után 2 órával kb...Tudom tudom,most jön megint az hogy "jó neked a rózsadombon"....
Nem,nem sz.rom én sem a pénzt.
Nem veszek meg minden mocskot amit kidobnak a fejlesztők.
Azt a játékot veszem meg amit tudom hogy akár hónapokig is tudnám nyomatni!Multi nélkül meg egyenesen meghülyülnék...
Akkor vennék megint 360-at oszt offline érvágás...Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
DMG
senior tag
Nem is azt mondtam, hogy azzal nincsenek tisztában, hogy hogyan kell csinálni. Azzal nincsenek tisztában, hogy ezért jogszerűen picsán lehet őket rúgni érte. Az lenne a tuti, ha valami firmware frissítés keretein belül kiiktatnának a gépen pár magot.
Visszaszorítanák a warezt, és csökkennének a játékok árai.
-
Rigel77
tag
A mai 4-5 single játékok mellet lehet nagy érvágás a multi kilövése. Ja és elveszik a megszerzett trófea.
Egyébként pont a ps3 az amit nem kamaszok vettek eddig, inkább a warez xbox360.
És pontosan tudja mit csinál , kamu ez a duma, hogy nincs tisztába vele 12-14 évesek tisztában vannak hogyan kell feltörni egy iphont.Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
- = Zk = -
félisten
nem vagyok biztos, de a nyakamat rátenném
2011-van....DE, persze akad kivétel." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Day 'n' Nite
tag
Az Apple-ről jut eszembe, mikor lépnek fel a Hackintosh ellen? Egyáltalán az mennyire illegális?
Egébként végül is érthető, kijött a ps3, azonnal szanaszéjjel törték (nem szó szerint ) a kedves júzerek...[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
chubii
senior tag
Az account letiltása nem akkor gáz. Majd az lesz az, ha a gépeket tiltják le( ha lehetséges egyeltalán ) .
Mellesleg kíváncsi leszek a Sony további lépéseire a warezzal kapcsolatban .....[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Úgyis találnak módot azok akik ki lettek tiltva a psn-ről hogy újra felmenjenek rá.
Am meg nem lehet nagy trauma ez nekik hisz ha valami psn exkluzív játékot akarnak letölteni azt megteszik vmi warez oldalról...[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Pöttön
őstag
Hát igen.
Akkoris a ps3-nak csak a fele szolgáltatását tudják elérni.
Mert a multi lehetőség szerintem elég fontos a ps3-nál meg a 360-nál.
Magamból kiindulva van 6db játékom és azt használom legtöbbször ameiknek a legjobb a multija.Mert a legtöbb felhasználó ugy van ezzel szerintem hogy kinyom egy single játékot aztán az már nem igazán fogja tudni lekötni...
Szóval szerintem ez azért elégnagy szívás.
De egyáltalán nem baj.... ok-okozat[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Ebbe ne legyél biztos...
-
Akos96
senior tag
Helyes.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
- = Zk = -
félisten
igen, jogos.
de most effektive nem is erről volt szó. sztem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DMG
senior tag
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Hát a legtöbb PS felhasználó kamasz marhára nincs tisztában azzal, hogy azt nem szabad, legalábbis szerény véleményem szerint.
Nem vagyok PS3-as tulaj, ez a lépés miben nehezíti a fekete felhasználókat? Az OK hogy Online nem tudnak ügyködni, de a játékokat offline még tudják tolni nem?
-
- = Zk = -
félisten
háát, sztem nem!
aki "rossz fát tesz a tűzre", az tisztában van a "következménnyel" is... szvsz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Inv1sus
addikt
Pár kamaszt biztos elkapott az ideg vagy a sírás
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
- = Zk = -
félisten
elkezdődtek a nagy seggberúgások!...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Morden24
nagyúr
Semmikor, Amcsiban legál a jailbreak. De tegyük hozzá, azért, mert ugyanazt a szót használják rá a médiában, még nem ugyanarról van szó.
Egyébként ettől még az Apple is akciózik néha.
Sectumsempra - For Enemies
-
tDr1v3r
veterán
Én inkább a gépet tiltanám le, nem az accot...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
HXY
addikt
Vajon az Apple ezt mikor lépi meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Milyen notebookot vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest