- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Diablo IV
- Végre elkészült a Sid Meier’s Civilization VII
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jimmy5 #14429 üzenetére
De ez egyszerűen nem így működik. Csak az elméleti értéket írhatják fel, hiszen honnan a csodából tudnák, hogy az egyes felhasználóknál egy-egy adott pillanatban 1-2 méterre a routertől ismeretlen körülmények között, ismeretlen ellenoldali eszközzel mennyi lesz ez elérhető nettó sebesség???
Csak azt tudják, hogy konkrétan mennyi bruttó bitet küldenek ki az antennára. Minden más még laboratóriumi körülmények között is bizonytalan.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Armagedown
őstag
-
jimmy5
aktív tag
válasz
MaCS_70 #14428 üzenetére
Nem is zavarna a dolog ha a routertől 1-2 méter, fal nélkül meglenne a 600 körüli érték. De sajnos a közelébe se jár.
Akkor azt kellene rá írják hogy max 300 Mbit a wifije nem 600. Szerintem.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
válasz
jimmy5 #14427 üzenetére
Nem megtévesztés. Ez a tiszta műszaki érték. Mást nem írhatnak rá, hiszen nem tudhatják, hogy milyenek a helyi körülmények.
Amúgy már a 40% semegy rossz érték. Ha egyharmad fölött van, lehet örülni.
Sajnos ilyen ez a rádiós átvitel.
Az mondjuk más kérdés, hogy az összevont értékek megadása mennyire tisztességtelen, de ez egyrészt még mindig védhető, másrészt az N18-at ugye nemigazán érinti.
MaCS
-
jimmy5
aktív tag
40% ?????
Akkor minek írják rá a 600-at ? Ez megtévesztés.
Legalább a router mellett menne a max.
Az oké hogy a falakon keresztül csökken, de hogy 1-2 méterre a routertől is csak max 310-330 .Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
válasz
MaCS_70 #14424 üzenetére
Szia MaCS !
Wifin csak max 300Mbit jön. Digi 1GBnetem van. Kábelen meg is van. De wifi nagyon gyenge hiszen max 600Mbit-et tudna a router. TurboQam bekapcsolva.
Nektek mennyi jön Wifin ?
Kevesellem ezt a 300-at. Ja a router mellett ennyi. Kb 17 eszköz van rajta .
Valami rosszul van beállítva ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis gond ezzel a Freshtomato-val.....
Van egy Redmi 9T és egy Redmi Note 11 Pro 5G és mióta ez a szoftver fut rajta nem a HGG alig van rajtuk Wifi térerő.
Szeretném a segítségeteket kérni hogyan lehetne javítani lehet e ? Mit állítsak be rajta ?
Rádió erősséget felvettem 1000mW-ra semmi. Országot írtam át Hungaryra 13 kóddal. Még szarabb lett.
Köszi előre is.Vagy tudtok olyan firmware-t amin lehet a rádió teljesítményt állítani ?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
locon70
csendes tag
ASUS RT N18 U helyett milyen rútert ajánlotok ami tudja a Dovnload Mastert?
-
-
jimmy5
aktív tag
Oké. Köszönöm.
Milyen lényeges beállítások vannak amiket be kell lőni hogy a lehető legtöbbet kihozva működjön a router ?
A Freshtomatot nem ismerem.
Van valami leírás ahol megtalálom a legjobb setupot hozzá ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
válasz
MaCS_70 #14416 üzenetére
Ez lesz a legújabb szoftver ? freshtomato-RT-N18U-K26ARM-2024.5-AIO-64K-NOSMP
Van egy 30MB körüli és van egy 15 MB körüli.
Mi a különbség ? Melyiket tegyem fel ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Armagedown
őstag
Frissítettem a 3.0.0.4.382_52297 verzióra, eddig semmi probléma.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
efi99
őstag
válasz
MaCS_70 #14408 üzenetére
Nem csoda, hogy panaszkodott. Mert a router felületéről indítva a keresést most is azt írja, hogy az előző (52288) a naprakész. Én is mindig onnan néztem és most meglepődve tapasztaltam itt meg, hogy 4 év után van új.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
válasz
Armagedown #14406 üzenetére
Besza...!!!
Az enyémre októberben néztem rá legutóbb, a következő alkalommal kapja is a frissítést!
A routeres topicban éppen arra panaszkodott valaki, hogy az Asosok fw-ét nem frissíti a cég!
Köszönettel: MaCS
-
Armagedown
őstag
válasz
MaCS_70 #14404 üzenetére
Kíváncsiságból utána néztem és adtak ki rá 2024 végén egy firmware frissítést
Csak arra vagyok még kíváncsi, hogy működik-e dirty flash-el az előbb említett verzióról, ha nem muszály, nem állítanám alaphelyzetbe.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
válasz
Armagedown #14403 üzenetére
Mondhatnám, hogy magánügy, de sajnos már nem egészen az.
Sajnos volt olyan ügyem, amelyben egy régi (nem Asus) router feltörésével, azt ugródeszkaként használva indítottak elég durva támadásokat -- a gyanúsított pedig a router tulajdonosa volt. És szerencséje volt, hogy több, hozzá hasonlóan nem cracker-alkatú felhasználó is hasonlóan járt, így egyértelművé
Nem, ez egy nagyon is valós veszély, ezzel nem szabad viccelni. Ha száz esetből csak egy fenyegetés valós, máris rohadt nagy baj van. Úgyhogy ezzel szerintem ne vicceljük... Nagyon nem vagyok híve a jó eszközök kidobásának, de ezeknek a potenciálisan veszélyt jelentő eszközöknek semmi keresnivalójuk nincs a neten.
MaCS
-
válasz
locon70 #14400 üzenetére
Ezeket az eszközöket szerintem már nem szabad a netre kiengedett routerként használni.
A HGG emlékeim szerint eleve nem a legfrissebb kiadású FW-re épült, és gondold csak meg: azóta hány sebezhetőség jelent meg a neten! Ezekre pedig folyamatosan nagyban vadásznak a robotok...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TurboQAM technológia révén az N szabvány maximumát kínálja a termék.
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Gyúrósok ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest